Cukro jelentkezése

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Cukro

hasagi
2019. 01. 10.
814
4 806
23
Cegléd
V4 karakter
Leo Duffy
LV karakter
Raul Ponac
Játékbeli, fórum nevem:
IG Dolph Vann-ként vagyok megtalálható, itt fórumon pedig Cukro.
Előző neveim fórumon:
Mindig is ezt a nevet használtam az évek során, előző fórumon egyértelműen az akkori IG neveimet.
Szerver, fórum pályafutásom kezdete:
A szerverre 2013 végén regisztráltam, rá pedig pár hónapra fórumra, melyet mai napig használok.
Miért engem válasszatok a csapatba:
Kellő tapasztalattal rendelkezem, ide értve a több évnyi fórum jelenlétemet és a közel egy éves LV Gmod pályafutásomat. Az említett feltételeknek megfelelek, időm nagy részét a munkára tudnám fordítani.
Amiért szeretnék a csapat tagja lenni:
Az akkori Gmod pályafutásomat szeretném továbbiakban folytatni egy teljesen új felállásban. (csapat, légkör) Mint mindenki más szintén hozzá szeretnék tenni a csapat munkájához, segítve a fórumozókat.
Naponta ennyi időt töltök a fórumon:
A nap nagy részében elérhető vagyok, szabadidőm szab határokat csak. A napi 4-5 óra átlagosan megvan.
Referenciáim:
Az évek alatt többször töltöttem már be Adminisztrátori pozíciót, 2018 januárjától egy közel egy éves Globális Moderátor pályafutást tudtam le, melyet egy év díjas címmel zártam le. Mai napig kisebb-nagyobb kihagyásokkal részt veszek pár IG történő projectben. Teamspeak 3-al rendelkezek, napi szinten használom is.
Hogyan tudnám segíteni a kezdő fórumozók dolgát:
Egyértelműen minden kérdésére választ adnék, megpróbálnék segíteni neki abba ami az én hatáskörömbe tartozik. Kisebb problémák esetén az aktuális leírás topicot elküldeném neki.
Miért a V3-as fórum:
Volt már alkalmam dolgozni az LV csapatnál mint fentebb említettem, viszont egyéb okok miatt nem szeretném annak a csapat munkáját tovább segíteni. V3 szerveren is az LV-vel párhuzamosan aktívan játszok, így nem okozna gondot itt ellátni a feladataimat.
Csapaton belüli ismerettségem:
Különösebben nagy ismerettségem nincs, szinte mindenkit csak látásból ismerek.
Magamról pár szó:
Péter vagyok, közeledek a 18. életévem felé. A közösség nagy részét az évek alatt sikerült megismernem, egyesekben vegyes érzelmeket váltottam ki. V3-on jelenleg Marco projectjében tevékenykedek, LV-n pedig szintén Marcoval munkálkodunk az SD-ben. IG az RP téren javarészt sikerült már mindenféle RP tudást elsajátítani mind Rendvédelem mint pedig Illegál téren. Sokakkal jó viszonyt álpolok, függetlenül hogy épp melyik szerveren, frakcióba. Ezen a fórumon eddig tudtommal egy warnom volt, azt is sikeresen meg tudtam beszélni az adott moderátorral. (Smith?) Több színvonalas projectben részt vettem már, rengeteg korszakot megéltem az ittlétem alatt. Van pár személy akikkel a mai napig rosszba vagyok, viszont okoztam már kellemes csalódást is. > 2018 január elején kerültem be először Gmodnak, akkor még Boni és John kezei alatt dolgoztam. (Tudni illik, hogy elötte Bonival rossz volt a kapcsolatom) Eleinte sok vízet kavart a jelenlétem, de sok fejfájás után ezt ki lehetett küszöbölni. Míg a csapatba voltam leginkább az eleje és a vége ment döcögősen, ez miatt is vetettem véget neki. Esetleges elírásokért bocs, telóról írtam a lap teljes tartalmát.

Hazy

Zöldfülű
2019. 01. 10.
179
350
24
Pocklington
V4 karakter
vera.franco
a szivemhez vezeto ut,ut epites miatt Zarva....

Szerencséd hogy te már a szívembe zártad magad, hajrá aztán pezsegjen

• Vicces
Reactions: Cukro

real beno

Kivételes tehetség
2019. 01. 10.
2 029
11 694
23
V4 karakter
Malbor Vllasi
LV karakter
Lewis Dur
öreg a legjobb gmod volt lvn, csak hát.

• Tetszik

Louise

🕵🏿‍♂️
2019. 01. 10.
1 394
743
Kecskemét 🏠
V4 karakter
Louise R Cortez
Ahogy hallottam a legjobb gmod volt LV-n.Ezek után nem is kérdéses hogy megállná-e a helyét.
Támogatom!

• Tetszik

Fred

Újonc
Támogató
2019. 01. 30.
47
302
V4 karakter
Frederico Latore
LV karakter
Frederico Jaylen
Szeritntem meg állnád a helyed GMOD-ként is!Támogatom!

• Tetszik

Greg

had legyek valaki
2019. 01. 09.
181
539
22
LV karakter
leah.anys (理維)
Jajj ne.. Téged? Soha. xd
Csak viccelek, séf úr!
Nagy arc vagy, áldásomat rád!

• Tetszik

Aaron

EX GA5/EX Veterán GMOD
Támogató
2019. 01. 09.
577
337
37
V4 karakter
Aaron Keegan
Hali.
Sok jót hallottam Rólad, adminként is megálltad a helyed.
De ez az év gmodja dolog. Tudjuk, hogy minnél több a haver annál több a szavazat, és nem feltétlen arról szól amiről.
Sok sikert mindenképpen :)

KaneR

Barangoló
2019. 01. 10.
80
140
24
TE MÉG MINDIG A SEEMTAN LÓGSZ PÉTER????
Ügyes a kölök,rendes srác,tapasztalata annyi mint amennyi poloska meg szúnyog szállta meg a lakhelyünket.

• Tetszik

Vito

ha eljön az idő, immunissá válunk 💁
SzuperAdmin
v4
2019. 01. 10.
10 127
22 776
Szombathely
V4 karakter
Vito_de_Martel
Itt már nem arról van szó,hogy támogatni kell,hanem,hogy mikor kapja meg a jogosultságokat. :unsure:
Hajrá Cukro.

• Tetszik
Reactions: dzsoi és Cukro

uncseh

soundcloud.com/uncseh
2019. 01. 10.
730
2 449
V4 karakter
jákovics róbert
LV karakter
connor west
circle.png
Letisztult formázás, komolyság, rátermettség.
Remélem, hogy te leszel az egyik nyertes, már ha egy van.​

• Tetszik
Reactions: BenceV3 és Cukro

Midaas

Barangoló
2019. 05. 09.
100
69
V4 karakter
Rhett Luciano
LV karakter
Stephen Nerio
Megállná a helyét, mint anno is! Támogatom!

• Tetszik
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.