- 2019. 07. 08.
- 141
- 98
- 19
- V4 karakter
- Arkell Dean
- LV karakter
- Cole Rees
Jelentkezési lap
Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<< Csongor, Wayne Rios, 17 éves>>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 78.841 >>
Mi az SGH feladata?
<< Kisebb kérdések megválaszolása és ha úgy adódik, kérésre FA/SA felkeresése. Illetve, ide tartozik még az RP tanítása. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Szeretnék segíteni a játékosoknak, mindig is érdekelt a téma, úgy érzem most lenne itt az idő. Szívesen segítek az emebreknek, illetve szeretek is segíteni, boldogsággal tölt el, ha tudok valakinek választ adni a kérdésére.>>
Miért pont téged válasszunk?
<< Alapjáraton türelmes és figyelmes vagyok. Nem esik nehezemre segíteni másoknak és el is magyarázni azt, akár többször is. Kritikákat elfogadom, illetve szeretem is őket, ha építő jellegűek, mivel abból az ember csak tanulhat és javára fordíthatja. Nem vagyok makacs, önfejű és szívesen meghallgatom mások tapasztalatait. Trágár és nem oda illő szavakat kerülöm, megpróbálom a lehető legszebben kifejezni mondanivalómat.>>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Naponta legalább 6-10 óra, persze ez több lenne hétvégén.>>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<<
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<<
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról
<< Negatívum: könnyen bántható, feledékenyebb, néha túl beszédes. Pozitívum: Türelmes, megértő és jó problémamegoldó képesség. >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Igen, ezért is jelentkezek SGH-nak, hogy a kesőbbiekben Admin szerepet töltsek be. Indokom márpedig az, hogy szeretnék nem csak kérdések, de komplett problémákban segíteni a játékosoknak, ezzel is növelve a játékélményüket. Szeretnék segíteni abba, hogy minél ''tisztább'' legyen a See. Mindenki tudja, hogy sajnos vannak tapasztalt játékosok, vagy rosszindulatúak akik már csak az emberek játék élményét rontják el szándékosan. Ezek mellett szeretném magamat hasznosítani egy nagyobb csoportban/szerveren és abba tartozni is, mint hasznos ember. Tisztában vagyok azzal, hogy ide az ember nem 1-2 hónapra jön, így több évre tervezek maradni, sőt nem tervezek egyáltalán kilépni. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Első sorban, a szerver szabályzatot ajánlanám figyelmébe. Miután ezekkel megvan és netán nem ért valamit, azt érthetőbben elmagyaráznám neki. Ezekután elmondanám, hogy pontosabban mi is a Roleplay. Figyelmét felhívnám a DO és ME parancsokra, illetve ezeket el is magyaráznám mit, mikor és hogyan használunk. Tudatnám vele, hogy a városházán lehet munkát felvenni és iratot kiváltan, illetve hosszabbítani. F11/F1 gomb panelét is bemutatnám, mivel eléggé sok és hasznos információ található ott egy kezdő számára is. Innentől válaszolnék további kérdéseire, ha mégis akad. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Megmondanán neki, hogy én nem vagyok jogosult vhspawn-ra, ezzel együtt átirányítanám egy Admin-hoz, aki tud ebben segíteni.>>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?
<< Helloka! Ha a fegyver te pp-zted, vagy skines akkor fordulj egy Admin-hoz, amennyiben van rá elég bizonyítékod (kép/videó). Ha a fegyvert más embertől vetted, akkor ebben az esetben nincs mit tenni. Ha nem érsz el egy Admint, írj egy újabb PM-et és megpróbálok én elérni egyet. További jó játékot, pacsi!>>
Utoljára szerkesztve: