Elutasítva Csongi - Buba

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Csongi.

🐸beka🐸
Támogató
2019. 08. 03.
107
121
Elmau
LV karakter
nina.weber
V2 karakter
timo.adelsberger
SModer_tor.png

TeamSpeak 3 neved:
< Csongi >

UID-d:
< HDiPoNJ+e+mbaYEWeUbfJwD9XnU= ♦ >

Bann pontos időpontja:
< 2023.01.04 >

Bann pontos indoka:
< Máskor válogasd meg a szavaidat + UB kéregetés >

Aki bannolt:
< Buba >

Amiért unbant szeretnél kapni:
< Szeretnék újra frakcióba tartozni mivel nagyon szeretem a szervert és nem akarom itt hagyni. Barátokkal való kapcsolattartás. Illetve nagyon megbántam a dolgot amit csináltam. Szeretnék tiszta lappal indulni, és kibékülni mindenkivel. >

Megjegyzés:
< Légyszíves had kérjek még egy esélyt nagyon megbántam amit tettem és tényleg ezután normális leszek. De a mi történt megtőrtént Angelo helyében én is igy cselekedtem volna mert kicsit hülyén reagáltam le a helyzetet. >

Angelo

I will I can End of the story!
Very Important Person
2019. 01. 09.
1 136
830
22
Bük
LV karakter
Angelo D Brewster
V2 karakter
Angelo D Reynolds
Megjegyzés: válasza:
De a mi történt megtőrtént Angelo helyében én is igy cselekedtem volna mert kicsit hülyén reagáltam le a helyzetet

Amiket írtál utána rólam nem akarlak látni TS-n egy jó ideig, de majd @Buba eldönti.

• Tetszik
Reactions: Bhrgur

Csongi.

🐸beka🐸
Támogató
2019. 08. 03.
107
121
Elmau
LV karakter
nina.weber
V2 karakter
timo.adelsberger
amit irtam az nem arra értettem hogy veled van bajom csak hogy azt mondtad kb mindenkinek hogy zaklattalak meg egyből ub-t kértem. Hidd el Angelo nincs veled semmi bajom bírlak meg minden csak ott kicsit idegesített

Buba

Az év Globális Moderátora 2020-ban.
Támogató
2019. 01. 13.
1 703
2 398
23
Kecskemét / Sopron
V4 karakter
Aleandro Guerrini
LV karakter
Taylor R Roosevelt
V2 karakter
Aleandro Guerrini
Ezt a két hetet kibírod. Szerencsés, hogy nem nekem írogattál minden más platformon privátban akkor hanem Angelonak mert akkor nem ennyi időre lett volna hosszabbítva a kitiltásod. Így is bőven lehetett volna súlyosabb szankciót is kiosztani. Ub kérelem elutasítva. Jó szerencsét! Üdv az erdésznek!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.