Csomagtér kihasználása

Nomis

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2020. 07. 15.
313
367
V4 karakter
Scott Dexter
LV karakter
Cristopher Lewis
Hali, az ötlet összességében engem borzasztóan megfogott, én személy szerint állatot biztos nem szállítanék bár láttam már tehenet egy zsigában, a másik "probléma" inkább észrevételem nézzünk egy dodge ram-ot kurva jól nézne ki pár zsák táppal, szalmával viszont body val már megszűnik ez a lehetőség ugyan ez a ford f150 el a gond, és mivel jármű re menne a script nem tartom esélyét hogy egy szalma/hordó bodys f150 en elférne a szállítandó cucc, ettől független az ötlet tetszik és támogatom.

LucasLV

Írnok deák
Támogató
2020. 05. 25.
664
1 023
Győr
LV karakter
Lucas Saliven
V2 karakter
Lucas Saliven
Adom, vagy akár motort is be lehetne rakni oda, bár ki tudja mit hoz a jövő.

• Tetszik
Reactions: Ricsárdd

Dixie

Aktív fórumozó
2019. 04. 02.
239
896
Margit híd alatt
V4 karakter
Riley Graham
LV karakter
Dixie Johns
Rengetegszer próbálkoztak ezzel az ötlettel és az összes elutasításra került. Nem mindig azt kell nézni hogy minél gyorsabban minél többet tudj kihozni a farmból, így is rengeteg pénzt ki lehet szedni belőle. Senki nem halt még bele abba hogy 2 szer kellett fordulni a szalma vagy tápok miatt.

• Tetszik

Nomis

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2020. 07. 15.
313
367
V4 karakter
Scott Dexter
LV karakter
Cristopher Lewis
Rengetegszer próbálkoztak ezzel az ötlettel és az összes elutasításra került. Nem mindig azt kell nézni hogy minél gyorsabban minél többet tudj kihozni a farmból, így is rengeteg pénzt ki lehet szedni belőle. Senki nem halt még bele abba hogy 2 szer kellett fordulni a szalma vagy tápok miatt.
Hali, itt nem is igazán a belehalásról, vagy a csináljunk gazdag RP-t témáról van szó, hanem egy lehetőségről egy feelingről, hogy nem egy, utánfutón hanem egy platón viszel szalmát, tápot, netalántán állatot, gondolok itt kisméretűre. Ami részben lehetőség lenne persze 2 dolgot (szalmát, tápot pl) egyszerre vinni de lehetne rá limitet csinálni, 6zsák helyett csak 3, 5 bála helyett csak 2 például. Minden esetre ezek csak ötletek. Szerintem ha el lehet terelni szerepjáték irányába mintsem pénz, akkor egy nagyon jó kis ötlet.

Bowi

Aktív fórumozó
Támogató
2020. 06. 27.
271
240
V4 karakter
🥀
LV karakter
Lucio Escudero🥀
V2 karakter
🥀
Szia, nagyot dobna a látványon. Jó ötlet!

• Tetszik

focimatedeadless16

Barangoló
2019. 09. 03.
92
59
LV karakter
Demetrius Hitchcock
Nagyon támogatom, nem kéne állandóan utánfutó után szaladgálnom, elég lenne az apachenak a segge, szalmát, tápot, festéket lehetne vele hordani az király lenne.

• Tetszik
Reactions: Ricsárdd és Nomis

Padawan180

Aktív fórumozó
2019. 01. 23.
289
658
V4 karakter
Nsubuga Nelson Obata
LV karakter
Mubarak Gyasi
V2 karakter
-
Platora akar biciklit, motort is lehetne rakni, sokszor csináltunk már olyat h leerpztuk meg minden, és kertünk admint hogy getelje nekünk (eddig egy két kivetel nélkül mindegyik volt olyan rendes, hogy megtette, sot, sokaknak nagyon tetszett az otlet is).A trailerrel meg autót is lehetne vinni, ami mozgaskepes (nem tks). Sokmindent lehetne otletelni sokmindenhez, szerintem egyaltalan nem olyan dolgok ezek a QoL scriptek, amik “feleslegesek”. Abban is biztos vagyok h ezek mind megvalosithatoak, ugye a kérdés csak h mit szeretnének a vezetők ebből implementalni. Nekem személy szerint nagyon hiányoznak ezek a kissé (nem tudok rá jó jelzőt) off rp scriptek, amik nem feltetlen világmegváltó hasznossaggal bírnak, de jopofak. Ilyesmi lenne egy hűtő az interiorban, ruhás szekrény cserélhető öltözékek, a fentebb említett platos, utánfutós téma, cigi, koffein függőség, stb. Inkább ezek terheljek le szerintem a szervert, mint a huszadik extravagáns szuperautó modell, vagy eppen egy sosem használt nyitott intis épület, de ez csak személyes vélemény!🙂 En minden ilyet támogatok!

aDylann

Barangoló
2019. 10. 21.
81
90
20
Salgótarján
LV karakter
Dylan Potter
Támogatom! Lennék az az ember aki leültetett sprinterrel és 4 kukucskáló tehénnel szaladgálna😂 Viccet félre téve a festékhez marhára nincs szükség futóra szerintem és a báláknak is megfelelő lenne egy plató is. Lehet a platós kocsiknak is nagyobb lenne a keresete!

Borisz

borisz@see-game.com
Manager
2019. 01. 06.
4 609
11 476
26
Budapest
armin.kim
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png
Kedves témaindító,
↳A szerver és a fórum verziója is hivatalosan átállt a V4-es verzióra. 🥳

↳Ez azt jelenti, hogy mind a játékszerver, mind a fórum nagy változásokon ment át. Teljesen új arculatot kapott, és erre az új arculatra szeretnénk mihamarabb átállni.

↳Mivel a szerver lényegében egy teljesen újraírt modot kapott, teljesen új ötletekkel és megvalósításokkal ezért a mostani témákat lezárjuk.

↳Amennyiben olyan ötleted volt ami még az új verzió ellenére is aktuális lehet kérlek, hogy nyisd újra a V4-re szabva, sajnos nincs kapacitás most minden témát egyesével szétválogatni hiszen több száz van belőle, de garantálom, hogy a jövőben ezekre az ötletekre sokkal több figyelmet fogunk fordítani 😊

Sok sikert kívánunk az ötletek készítéséhez! 🤩

Megértésed köszönjük,
SeeGame Vezetőség