Jelentkezési formanyomtatvány
OOC rész
[#1] Neved?
< Csőke Dominik >
[#2] Mesélj magadról olyan információt amit szerinted érdemes lehet tudni rólad? (minimum 7 összeszedett mondat!!)
<Csőke Dominik vagyok,21 éves, Budapesti lakos. Szeretek sportolni, (úszni,futni és kerépározni szoktam). Önkéntes Tűzoltó vagyok Szentendrén és Zuglóban, így van hogy nem tudok lenni,vagy éppen hirtelen el kell mennem káresethez. Villanyszerelő és felvonószerelő a két szakmám. Erős akaratú és határozott ember vagyok,nem szeretem a trehányságot. Eléggé elfoglalt ember vagyok így nem tudok naphosszat fent lenni de ha vagyok akkor próbárok minnél tovább fent maradni és játszani. Én szerintem napi 2-4 órát fent tudok lenni a szerveren. Sok helyen voltam már rendvédelmis és admin,van ebben tapasztalatom. >
[#3] Jelenleg hány játszott perced van?
<2 nap, 8 óra és 30 perc (3390 perc) >
[#4] AdminJail-ről, kitiltásokról, illetve előző neveidről UCP képet csatolj!
<Nincs semmi >
[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?Mennyi időt tervezel a frakcióban tölteni és ez idő alatt hol képzeled el magad?
< Megtetszett,sokat mesélt az Andrew Styles,így gondoltam jelentkezek, meg szeretnék egy kicsit több izgalmat, új embereket megismerni és barátkozni.
Én addig szeretnék maradni míg lesz a NAV,nem szeretnék kilépni. Célom egy tiszti rendfokozat elérése és megtartása. >
[#6] Miért téged válasszunk?
< Gyorsan tanulok,lehet rám számítani,hazudni nem szoktam. Igaz ember vagyok,kimondom ami bánt. Voltam már máshol is NAV-os,még megvan a tudás. >
[#7] Voltál már Rendvédelmi frakcióban a szerveren? Ha igen, melyikben és mi volt a távozásod oka?
< Igen,jelenleg is Tűzoltó vagyok,a KMSZ osztály parancsnoka >
[#8] Szerinted mi a Nemzeti Adó- és Vámhivatal feladata?
< Drog, Cigaretta, Fegyverek le foglalása. Kisebb üldözésekben részt venni.
Az adó és különböző pénzügyek kezelése.
Határok figyelése. Illegális dolgok le foglalása! >
[#9] Mennyit tudnál aktív lenni? (hétköznap - hétvégén)
<2-3óra hétköznap és hétvégén akár 5 órát is >
[#10] Milyennek gondolod magad? Szerinted milyen a jellemed? (minimum 10 összeszedett mondat!)
< Erős akaratúnak, értelmes és egyenes embernek gondolom magam. Ki mondok mindent ami nem tetszik nekem. Megtudok sok mindent beszélni, hazudni nem szoktam. Igaz hogy sok a dolgom de mindenre oda figyelek és beosztom. Néha néha nekem is vannak rossz pillanataim de vidám és vicces ember vagyok. Gyorsan be tudom tanulni a dolgokat és utánna önállóan csinálni a dolgomat. Szeretek jó társaságban dolgozni/játszani, abszolút tudok csapatban is dolgozni. >
[#11] Hogyan tudsz csapatban dolgozni? Szerinted fontos a csapatmunka? Ha nem miért?
< Nagyon jól tudok csapatban dolgozni,és nagyon fontos a csapatmunka mivel így nem sikerülne az egész dolog >
[#12] Szerinted számít a kor? Milyennek gondolod a kor alapján való megítélést?
< Szerintem nem számít, inkább az számít mennyire érti a dolgát. Lehet okos bárki,nem kell ahhoz idősnek lennie. >
IC rész
[#1] Jelentkező teljes neve:
< Csoke Dominik >
[#2] Jelentkező születési helye, ideje:
< 1998.05.08. See city >
[#3] Anyja neve:
< Miskovics Krisztina >
[#4] Érvényes személyi igazolványáról, jogosítványáról másolatot csatoljon!
< >
[#5] Előző munkahelyei [ távozás oka(i) ]:
< OKF de még ott vagyok Zászlósként a KMSZ parancsnokaként >
[#6] Miért pont Önt válasszuk?
< Gyorsan tanulok, ügyes vagyok és aktív. Amire meg kérnek meg csinálom. >
[#7] Ismertesse a Nemzeti Adó- és Vámhivatal feladatát!
< Drog, Cigaretta, Fegyverek le foglalása. Kisebb üldözésekben részt venni.
Az adó és különböző pénzügyek kezelése.
Határok figyelése. Illegális dolgok le foglalása. >
[#8] Milyen feladatkört képzel magának az állományon belül? Hova szeretne eljutni?
<Tiszti rendfokozatig szeretnék legalább feljutni. Én a Merkúrba szeretnék bekerülni de ha máshova raknak nekem az is megfelel. >
[#9] Milyen kényszerítő eszközöket használ a Nemzeti Adó-és Vámhivatal?
< Gumibot, testi kényszer, papri spray ,bilincs, felszólítás, lő fegyver és sokkoló >
[#10] Ön szerint mire valók a kényszerítő eszközök?
< A kényszerítő eszköz alkalmazása olyan rendőri szolgálati fellépés, melynek elsődleges célja az, hogy a rendőri intézkedéssel, az intézkedő rendőrrel szemben megnyilvánuló ellenállást leküzdje, az intézkedés eredményességét biztosítsa, kikényszerítse. >
[#11] Ön hogyan hajtana végre egy igazoltatást?
< Felszólítom megafónon keresztül hogy húzodjon félre és állítsa le a motort, közben már rádión szólok a diszpécsernek hogy megállítom xy járművet ezzel az indokkal. Miután meggyőződtem róla hogy megcsinálta kiszállok oda sétálok. Bemutatkozok neki (nevem,hatóság neve,rendfokozatom,jelvényszámom) és közlöm vele az intézkedés okát és lépéseit. Elkérem az iratait, (jogosítványt,személyit,ha van fuvarlevele meg ADR-t is),le ellenőrzöm az MDC-n keresztül az autót. Ha semmi nincs vele akkor vissza megyek hozzá vissza adom neki az iratait,megnézem a csomagtartót hogy van e benne EÜ készlet,ha nincs akkor kénytelen leszek írni neki egy csekket. Utánna tovább engedem. >
[#12] Ön milyen kényszerítő eszközt használna egy passzív/aktív ellenállóval szemben?
< Ha az illető passzív akkor először felszólítom,ha ez nem sikerül akkor paprika sprayt használok. Ha aktív akkor sokkolót ha éles fegyvert használ akkor élesfegyverrel kiabálok felé hogy tegye el,ha nem akkor lábon lövöm. >
[#13] Meséljen magáról (10 összeszedett mondat!)
< Csoke Dominik vagyok 25 éves. Itt születtem See city-ben,mindig is érdekel a tűzoltóság és az adóhatóság. A tűzoltóságot valóra is tudtam váltani, ott sikerült egy igen jó rendfokozatot és csoportot szereznem aminek én vagyok a parancsnoka mivel én tapasztalt tűzoltó vagyok. A hivatásos tűzoltóság elött önkéntes voltam,akkor már bele tanultam az egészbe,és sok mindenki meg is ismertem. Most a NAV következik,ott is szeretnék egy jó rendfokozatot elérnem és megtartanom. Még elég fiatal vagyok de már elég sok tudás van bennem. Minden nap sportolok még a szolgálatban is,ezért elég jó fizikumom van. Sokat szoktam futni illetve úszni és kerékpározni. Jelenleg most csinálom egy barátom által a medikus képzést így az elsősegélyt is tanulom. Van b,,c és helikopter jogosítványom is így elég sok feladatkörre vagyok hivatott. >