Csipi jelentkezése az S.G.H. csapatába

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Csipi.

Csip-csip :)
2022. 10. 29.
62
118
19
Kiskunfélegyháza
V4 karakter
Christian D Ralph

Jelentkezési lap

Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<< Csipi // Jayden Carter, 17 éves vagyok. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?

<< 31.000 percem van, ez folyamatosan növekszik, mivel majdnem mindig fent vagyok a szerveren. >>
Mi az SGH feladata?

<< Az SGH feladata a játékosok PM-ben feltett kérdéseinek megválaszolása, esetenként a roleplay oktatása TS-en, OOC chaten vagy akár Discordon. A szerveren meghatározott szabályok betartatása és azoknak betartása. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?

<< Nagyon szeretek az embereken segíteni IRL is és itt is minnél több ember bizalmát szeretném elnyerni ezekkel a segítségeimmel. >>
Miért pont téged válasszunk?

<< Szeretném leszögezni, hogy senkinél nem tartom többre magam, maximum azt tudnám kiemelni, hogy aktív és megbízható vagyok. Amilyen feladatot kiosztanak nekem és az én jogköröm meg is engedi, elvégzem. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?

<< Naponta 3-4, akár 5 órát is. Hétvégente ez persze többet jelent. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)

<< >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.

<< Segítőkész, kommunikatív, céltudatos
könnyű haragú, szigorú, válogatós >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Igen szeretnék, számomra a lépcsőzetesség fontos. Szerintem az, hogy egy bizonyos idő után az ember tovább tud lépni adminisztrátori rangba, egyrészt a munkájának valamilyen szintű elismerése, illetve nagyobb jogkörrel látja el. Itt most nem arra gondolok, hogy mondjuk banolni tud embereket, vagy AJ-t osztani, hanem több mindenben tud segítségére válni más playernek. Legyen ez egy autóval való vízbe esés, egy olyan ügy ahol el kell dönteni, hogy valamilyen szabálysértés történt-e. Ezért szeretnék későbbiekben adminisztrátor lenni. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?

<< Úgy, hogy ez egy szabályokra épülő roleplay szerver, aminek mint a nevében is le van írva, szerepeket játszanak az emberek. Lehetsz te akár egy utcai gengszter, akinek a személyiségének csak a te képzeleted adhat határokat. Viselkedés szempontjából pedig el kell olvasnod a szabályzatunkat, amit a See Game fórum oldalán megtalálsz. A szerveren két chat létezik, az In Character chat illetve az Out Of Character chatrész. Értelem szerűen az IC chatre azokat a dolgokat írod, amit a te saját karaktered mond/gondol. A játékban található két nagyon alap parancs, ez a /me és /do. A /me parancsot akkor kell használnod, mikor a karaktered, nevezzük James-nek fel szeretne egy tárgyat venni a földről, amit most csak oda képzelünk, akkor a következőt kell begépelned az T betűvel használható IC chatre; /me lehajol, felveszi a(z) (ide azt a tárgyat írod, amit felveszel) a földről. Tehát ez a parancs a látható cselekvések elvégzésére használható. Ez volt a /me. Most jön a /do, ami annyit tesz ki, hogy a játékban vannak olyan dolgok, amikhez sajnos nem tartozik megfelelő animáció, ezek a láthatatlan történések. Példa: - ütközöl, és sebződött a karaktered, ekkor ilyesmit kell gépelned; /do Az ütközés következtében beveri a fejét a kormányba, de komolyabb baja nem esik, mivel biztonsági öve be volt kötve. Szóval a szerveren való RP-nek csak a képzeleted szabhat határt. Na meg persze a szabályok, amiket annak érdekében, hogy ne légy szankcionálva megszegésük miatt, jó tudni. (Bocsi ha hosszú lett, így értelmeztem a kérdéseteket. Így mondanám el egy kezdő játékosnak, hogyan működik a szerver.) >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?

<< Szia, mivel sajnos csak Adminsegéd vagyok, azért arra szeretnélek kérni, hogy kerres adminisztrátort megfelelő bizonyítékokkal. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:

[Fogadott PM] Dr Gróf Freak (93): Szia! Animba lőtték azt az embert,aki éppen szedte fel a sérültet.
<< Szia! Ebben az esetben kérlek hívj egy adminisztrátort, mivel szerverszabályzatba ütközik, hogy nem szabad az animban lévő játékos segítőjét lelőni. >>

[Fogadott PM] Romansky Falleno (69): Szervusz,először is nem értem,hogy ez a gyökér hogyan kivitelezte ezt, de képzeld el,hogy a megbeszélt 70% shotgun helyett,csak egy 50%-ost kaptam. Azonnal intézkedést kérek,AZONNAL!!
<< Csáó, szeretném felhívni a figyelmed arra, hogy a szerver szabályzat leírja azt, hogy fegyver állapotával (százalékos minőségével) át lehet verni a másikat bármilyen mennyiségben. A stílusodra pedig kérlek figyelj oda, illetve amennyiben PP-s itemről van szó, élj a panaszkönyv lehetőségével és a megfelelő bizonyítékokkal ellátva írd meg azt. Ekkor egy adminisztrátor bírálata alá veszi az ügyedet. >>

Utoljára szerkesztve:

Korpy

Barangoló
2020. 07. 12.
109
260
19
Szeged
V4 karakter
Vleror Agani
LV karakter
Blagomir Kostev
V2 karakter
-
Végigolvastam a lapodat, tiszta UCP-vel rendelkezel jól fogalmaztad meg a mondataidat, ismerlek már régóta megállnád a helyedet adminsegédként.
Támogatom a jelentkezésed, sok sikert!

• Imádom
Reactions: Csipi.

FreaK.

zangara crime family
FőAdmin
v4
2020. 12. 21.
2 816
13 955
20
Nagykanizsa
V4 karakter
Nathan Frease
Szia! Gratulálunk, a jelentkezési lapod el lett fogadva, kérlek válassz egy megfelelő csoportot számodra, majd HSZ-ben jelezd. Katt

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.