Csampi - Jelentkezése a See Game Helpdesk csapatába.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

misty

2023. 11. 03.
73
160
V4 karakter
jaleel.nevis
dc0a83e3508d2e7254402870f7c9615e.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak (IG név is), hány éves vagy?
Milánnak hívnak, IG nevem: Stefano Scioscia, 16 éves vagyok.
Hány játszott perccel rendelkezel?
Jelen pillanatban (12.09) 8572 perccel rendelkezem, ami a szerveren 14-es szintnek felel meg.
Mi egy SGH adminsegéd feladata?
Az SGH AdminSegéd feladata, játékosok kérdéseinek megválaszolása, szabályzat betartatása, kezdő játékos körbevezetése, betanítása, adminisztrátoroknak való segítségnyújtás
Miért szeretnél SGH tag lenni?
Rendelkezek már SGH AdminSegéd tapasztalattal, segíteni szeretném a játékosok egyben az adminisztrátorok dolgát is, ezzel terhet levéve a vállukról, játékosoknak való kisebb kérdéseinek megválaszolásával. Rendelkezésemre áll elegendő RolePlay tapasztalat, amivel ezt a feladatkört eltudom végezni.
Miért pont téged válasszunk?
Pozitívan állok a dolgokhoz, a rám bízott feladatokat becsületesen tudom elvégezni, ahogy látható volt többször kaptam lehetőséget Ideiglenes AdminSegéd pozícióban ezzel bizalmat szavazva, megállnám a helyet az SGH csapaton belül, illetve későbbiekben az adminisztrátori csapatot is szeretném erősíteni. Rendelkezek elegendő türelemmel, és kitartással.
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
Iskola és gyakorlat mellett, napi 3-4 órát tudnák szánni, az adminsegéd pozíciómra.
Voltál már kitiltva? (UCP kép)
Nem voltam, és nem is tervezem..
Voltál már adminjailben? (UCP kép)
Voltam, egyszer igen.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
Kezdeném a pozitív tulajdonságaimmal.. Elég gyorsan beletanulok az új dolgokba, megbízható embernek tartom magam, rengeteg türelmem van az emberekhez, gyerekekhez.
Való életben, is rengeteg nyújtok segítséget a barátaim / idegenek számára.
Folytatnám a negatív tulajdonságaimmal.. Ebből is van 1-2, de nem sok.. Néha lusta vagyok, Hallgatag típus vagyok, olykor túlgondolok pár dolgot.

Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen, miért?
Természetesen, szeretném a későbbiek folyamán erősíteni az adminisztrátori csapatot. Fentebb említettem, hogy szeretek segíteni a játékosoknak, szeretem magam kipróbálni új dolgokban, illetve a rám kiszabott munkát becsületesen elvégezni.
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékosnak a szerver alapjait?
Első sorban, felhívnám a neki opcionális felületre, ez legyen TeamSpeak 3 vagy Discord. Megkérdezném tőle, hogy van-e főbb kérdése egy adott rendszerrel, vagy a szerverrel kapcsolatban.
Ha, nincs tisztában magával a RolePlayel, az elejétől magyarázom el neki, a RP Szabályok és a Szerverszabály ismertetésével. Legfontosabb helyszíneket, megmutatnám neki képek segítségével, itt pár helyet meg is említenék.. ( Városháza, Korház, UrmaTrans) Városháza, az egyik legfontosabb helyszíne a szervernek, hisz itt lehet elintézni az okmányokat. Korházat azért említeném ide, mivel ez a második legforgalmasabb hely a szerveren, itt történnek a sérülés ellátások, halál után itt folytathatjuk játékunkat. Amennyiben sérülése van, de nincs elérhető mentős 20.000$-ért megtudjuk a CP-ben gyógyítani magunkat.
Urmatransot azért említeném neki kezdésnek hisz innen eltud indulni, némi pénzt keresni, amivel már tud egy olcsóbb járművet magának venni, és elkezdheti a saját kis életét a játékon belül. További kérdéseire, kíváncsiságaira megfelelő választ nyújtok.​

Utoljára szerkesztve:

kalobone

Írnok deák
2021. 10. 01.
571
1 163
17
LV karakter
louie wuhan
V2 karakter
craig nolan
Cső. 6000+ jatszottperc nem feltétlen arra utal, hogy ismered a szervert, és tudnál segíteni egy kezdő játékosnak is. Pláne, azt írtad, hogy 10k perced meglenne a bírálatig, magyarul csak grindolod a percet, és ebből nem feltétlen lesz sok minden a szerver ismerete. Ezt leszámítva a lap cool, a perc ami nem a legjobb. gl

misty

2023. 11. 03.
73
160
V4 karakter
jaleel.nevis
Cső. 6000+ jatszottperc nem feltétlen arra utal, hogy ismered a szervert, és tudnál segíteni egy kezdő játékosnak is. Pláne, azt írtad, hogy 10k perced meglenne a bírálatig, magyarul csak grindolod a percet, és ebből nem feltétlen lesz sok minden a szerver ismerete. Ezt leszámítva a lap cool, a perc ami nem a legjobb. gl
Hali, lehet hogy 6000 percem van, viszont ez nem gátol a segítségnyújtásban kezdő akár nagyobb szintű játékosnál.
Őszinte leszek, eddigi munkámra nem volt panasz, amit Ideiglenes AdminSegéd pozícióban töltöttem, és ezt így szeretném továbbvinni, az adminsegéd illetve későbbiekben ha sikerül, az adminisztrátori pályafutásomra. Nyilván ha tovább engednek a srácok, meghallgatáson látják majd hogy mennyire vagyok tisztában a dolgokkal.

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: jimre és kalobone

Husi.

“Merj élni, meghalni bárki tud!”
2021. 03. 21.
80
260
Simontornya
V4 karakter
Steven Thornefield
LV karakter
Zwart Sander
V2 karakter
-
Szia!
Pár hete ismerlek, párszor már dumáltunk Ts-en is. Az jött le nekem , hogy a kevés percedhez képest elég jól vagod a dolgokat és van ambicíód ahhoz , hogy segítsd a játékos társaidat. A kevés perc nem mindig azt takarja , hogy mennyire érti az ember a dolgát. Minden esetre a lapodat Támogatom, sok sikert!

• Imádom
Reactions: misty

misty

2023. 11. 03.
73
160
V4 karakter
jaleel.nevis
Köszönöm szépen a támogatásokat! ❤️

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: Husi.

Sallyn

Barangoló
Támogató
2023. 05. 21.
95
74
V4 karakter
-
LV karakter
Ryan Shander
V2 karakter
-
Ismerlek már egy ideje, nagyon összeszedett lap lett, megbírkoznál a feladattal
Támogatom!

• Imádom
Reactions: misty

FreaK.

zangara crime family
FőAdmin
v4
2020. 12. 21.
2 815
13 934
20
Nagykanizsa
V4 karakter
Nathan Frease
Szia!
Nagyon sajnáljuk, azonban a jelentkezési lapod nem nyerte el tetszésünket.
Ne csüggedj, a jövőben lesz még lehetőséged próbálkozni!

• Tetszik
  • Szomorú
Reactions: misty és Balidzs
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.