Csak engem zavar az irreálisan túlszaporodott rablássorozat?

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Bugeye

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 11.
465
2 203
23
Ózd
V4 karakter
Niko Sheffield
LV karakter
Anthony Scott
Sziasztok! Amióta bekerült a szerverre a sziget és a fémkereső, azóta olyan mértékben gyakoriak lettek a rablások, hogy az számomra már túlmegy minden határon, teljesen nonrp kategória.

Konkrétan ha városon kivülre merek menni olyan helyre, ami nem farm, akkor rögtön rabolnak. Miután annak vége, megyek 2 métert, megint rabolnak. Annak is vége, 2 méter után ismét... És igy legyen kedve egy civil játékosnak játszani, hogy 5 perc alatt kirabolják 36x.

Na meg azt is eléggé játékélmény rontónak tartom, hogy 1 rablás annyiból áll, hogy elvesznek minden elvehető értékesebb dolgot 10mp alatt, aztán ennyi volt az RP, helló-szia..

Tehát a cimben lévő kérdés adott, ez csak engem zavar nagyon?

Ja és megköszönöm, ha a válaszadást mellőzik azok a személyek, akik miatt kialakult ez az egész. Egyelőre csak olyan emberek véleményére lennék kíváncsi, akik áldozatok ugyanúgy, mint én.

Utoljára szerkesztve:

morty.

keep it clean
2020. 01. 15.
222
689
Kaposvár
LV karakter
scott.reyes🇺🇸
Cső, én még nem voltam kirabolva, de elmondhatom azt hogy nagyon-nagyon durva, amit te is mondasz túlszaporodott rablássorozat, erre valamiféle új szabályzati pont kellene, mert nem állapot az hogy az ember nem tud nyugodalmasan űzni egy hobbit IC, attól rettegvén hogy kirabolják, bennem is bennem van a félsz hogy mi történik velem ha.... és nem kívánom senkinek azt hogy egy ilyenbe csöppenjen bele. Így én is csak melletted tudok kiállni, engem is nagyon zavar.
Valamit kéne kezdeni ezzel a problémával. De hát mindennek megvan a jó és a rossz oldala és esetünkben ez igaz is. :(

• Tetszik
Reactions: Bugeye

rileksz

Újonc
2019. 01. 13.
15
30
Miskolc
V4 karakter
Dominic Powey
Sziasztok!

Igen, elég szar a helyzet. Nem mersz nyugodtan keresőzni, mert félsz, hogy kirabolnak. Ha fegyverrel mész keresőzni, akkor meg azért parázol, nehogy a rendvédelem jöjjön. Mivel ugye ők is járőröznek a közkedvelt rablós helyeken, csak ugye nem lehetnek mindig ott.

• Tetszik
Reactions: morty. és Bugeye

Fótsirk apu

Pötyögtető
2019. 08. 10.
438
1 415
V4 karakter
Altus Bronkhorst
Velemenyem szerint, az eddig eltoltott ido alatt csak azt tudom allitani, hogy sokkal de sokkal kevesebb lett a rablas. Nem veletlen van annyi egyseg a rablasok helyszinen. Igy is van par, de ennek a duplaja volt mindig is.

• Tetszik
Reactions: MStavros31

rhymes

Írnok deák
2019. 10. 17.
592
5 912
Miskolc
V4 karakter
zaire.epps
LV karakter
adelina.greek
V2 karakter
adam.greek
image.png

Alaptalan "2 percenként kirabolnak" dolgokat vélt Borisz is felfedezni, mint megannyi ember. Nem detektorozok eldugott helyen, SŐT még az az út is mellettem van ami egyenesen a sziget felé visz.. mégsem raboltak ki még 1 darab alkalommal sem, pedig ezer meg egy darab fa takarja a karakterem, ami elegendő felületet biztosít rajtam hogy kiraboljanak.
Miért nem teszik?
Miért baj, hogy az illegál kapott egy olyan "updatet" amiért megéri rabláshoz folyamodni?
Miért a szerverszabályzat foglalkozzon vele?
Miért nem te rakod olyan helyre az autódat ami forgalmas és ne pakoltassák ki?
Miért nem pakolod le abba a bizonyos autóba a talált tárgyaid, hogy ne legyen mit elvenni?
Miért akkora baj az, hogy így az illegál oldal kapott egy olyan updatet ami valamennyire kompenzálja a rabláson használt felszerelés árát amit a legtöbb illegálban tevékenykedő ember !!IRL!! pénzért vásárol? (Fegyver, lőszer.)
Miért nem teszel egy bejelentést hogy xy színű autók fel-alá mászkálnak a helyszínen ahol te detektorozol tehát potenciális rablók lehetnek? Még csak hamis bejelentés se lenne mert az egész Rendvédelem tudja hogy el vannak szaporodva a rablók. Ezek után lenyomoz egy Nyomozó és ha nem mozog arra egyáltalán semmi egység akkor pótolják azzal hogy ők mennek oda. Nehéz volt kiküszöbölni hogy ne raboljanak ki? Nehéz volt megoldani hogy melletted is járőrözzön valaki és meggátolja hogy kiraboljanak?

Kis Pityuka kirabol téged 9:33 perckor, én ugyan csak rabláshoz folyamodok a profitért. Szerinted én tudni fogom hogy téged ki mikor és hol rabolt ki 3-4 perccel ezelőtt? Csak nekem egyértelmű erre a válasz?
Ameddig elvileg a kivitelezés is szar a rablók által, de te még fele annyi munkát sem teszel a karaktered védelme érdekében.. biztos az illegál oldal szar mert kihasználja az adott lehetőségeit?
Nem mellesleg, kb 1 autó 1 ember kirablására elég mert minden hely elérhető távolságában van egy bolt ahol tudsz vásárolni telefont hogy bejelentsd. Ha te egy kirablás után úgy detektorozol tovább mintha mi se történt volna az adott helyen ahol téged újra kirabolnak x percel később és semmit nem segédkezel azoknak a rablóknak a meggátolásában akik téged kiraboltak, biztos te lehetsz az aki panaszkodhat hogy sokszor rabolják ki? Ellenintézkedés nincs, csak fórum topic.
Nem föltétlen van minden így amit leírtam, de sajnos a legtöbb ember inkább nyit egy topicot fórumon mint hogy egy szerepjátékra alapuló szerveren egy kis munkát tenne a karakterében hogy NEKI jobb legyen. Nyilván akinek nem inge az nem veszi magára.

Dzsek

most már nevethetsz😉
2019. 01. 24.
861
3 825
Nagykanizsa
V4 karakter
Jan Flis
LV karakter
-
V2 karakter
-
Engem az zavar amikor leütök valakit rablásnál, majd megkérdezi ooc chaten erre mit írjon ?:D
Fájdalmas hogy még erre se tud valaki válaszolni rpvel 20 valahányas szinten. Majd benyög egy az ütéstől fájdalmai lesznek szöveget. inkább ebbe kéne belegondolnod nem abba hogy jaj vesztettem most 10-15 percnyi munkát, ha biztosra akarsz menni robotolj bmsbe, farmozz stb. Egyébként meg én régebben napi 4 órát toltam mikor unatkoztam, olyan helyeken ahol mindig megfordulnak a rablók érdekes, ha lepakoltam mindent vagy havernak átadtam egyből és ő le is adta, semmit nem vesztettem, ha meg bejelented lehet vissza kapod azokat a cuccokat amiket elvettek tőled(ha elkapják)

palmangels.

Zöldfülű
2022. 01. 17.
207
799
Budapest
V4 karakter
guner renda
Cső megosztásban néztem végig a tegnapi szitut. Inkább az zavar, amit te csinálsz meg többen miközben kirabolják. Itt nem a rablással van a probléma, hanem inkább azzal a viselkedéssel amit páran követnek. Kedves barátom egy női skinnel kirabolt téged a szigeten, ennek hatására te pörgetted az ooct, hogy ez nonrp meg, hogy te írsz egy topicot arról, hogy nő kezébe ne lehessen fegyver. Mindezt 75ös szinten, nem is kezdő játékosként hoztad össze. Hidd el sokan ezt rp-nek fogják fel, nem mindenkit érdekel az az 50 ezer dollár amit nagyonmax értékbe ki lehet szedni valakitől. Képzelheted milyen zavaró, hogy valaki az ooct pörgeti rablás közben idézek: "ez egy forgalmas hely, pill írok adminnak", "egyedül nem rabolhatsz ki, ez pg"(nem viccelek, ezt is sikerült már megkapnom) Ennyi hozzáfűznivalóm lenne az egészhez.

Unu

Kirívó Arrogancia
2019. 01. 28.
1 358
11 561
20
V4 karakter
Oliver Lynch
mint ahogy fentebb írták inkább azzal van a gond, hogy gyorsan nem tudsz rablás szituációt véghez vinni.
amint, kiszállsz az autóból/leszállsz a motorról már írja az áldozat ooc chatre hogy "ez mi" és társai, inkább ez veszi el az ember kedvét.
okosan kell csinálni a detektorozást és nem esel ilyen gondokban, ha pedig rablásba kerülsz és nem kerül elvételre semmid mert le raktál mindened (ez is egy tipp) akkor meg nem értjük a panaszkodás okát.

harcos

Barangoló
2019. 05. 24.
121
795
19
V4 karakter
Luke S Maxx
LV karakter
Madita Wells
Egyébként szerintem annyival ki lehetne küszöbölni ezt az egészet, ha a kiásott tárgyakat nem lehetne elvenni. Egyszer lerpzitek a rablást aztán addig pakoltok amíg a csövön kifér. Elférne valami szabályozás erre mert nem lehet egy negyed órát biztonságosan eltölteni egy igazából nem is annyira unpopuláris területen.
Bőven elég az, hogy az update miatt rengeteg player szaladgál a semmi közepén.

TrockenSocken

BigJoe
2019. 01. 10.
234
1 665
dahoam
V4 karakter
Mario Badalamenti
LV karakter
Jonathan Azzini
Az a baj, hogy fèlreérti mindenki ezt az updatet. Az illegal halott. A rendvédelem felfoghatatlan túlereje, az illegàl tárgyak hatalmas ára, a minősègi szerepjátèkosok elvándorlása, az illegális kereskedés teljes ellehetetlenítése, és a hasznàlhatatlan illegál scriptek miatt. Ez miatt sok illegalos megy át rendvédelembe, ami miatt az illegál méggyengèbb, a rendvédelem erősebb lesz, szóval ez egy öngerjesztő folyamat. Ha v4 nem hoz izgalmas, használható, kreatív scripteket, olcsóbb fegyvereket, működő drog rendszert, stb, akkor konkrétan el lehet búcsúzni az illegaltól. Ezzel egy időben a rendvédelemnek is unalmas, mert nincsen ellenfele. Most itt ez a lehetőség, amiben értékes tárgyakat talàlhatunk, főleg a script kikényszeríti az embereket elhagyatott helyekre, amivel kivàló lehetősèget teremt egy rabláshoz. Mert van értelme rabolni (amig 10ezer dollàrt lehetett addig felesleges volt) és ráadásul eldugott helyen is van az illető. Ez a tökéletes script: civilnek pènzkeresés, unaloműzés, illegalnak unaloműzés pénzkeresés, rendvédelemnek akció. Senki nem nyer, vagy veszít vele. Akit kiranolnak elveszti az idejèt, amit beleölt, akit lecsuknak elveszti az idejét, ha a rabló meglóg, a rendvédelem elveszti az idejét. A legnagyobbat a rabló bukja, de azt is csak a beteg fegyverárak és a mégbetegebb, rp szerverre nem való börtönidő miatt. Viszont ha nem rabolnak ki, akkor csomo pènzt kerestèl, ha sikeres a rablás a rabló keresett csomót, ha sikeres az elkapás a rendőrnek van egy rp-je. Klcsfontosságú, hogy ez a script megmaradjon a legjobban fizető melónak és ne szabályozzàk le ennèl jobban. Így ez lesz a legjobban fizető munka de egyben legrozikósabb (valamit valamiért). Illegàl tud csinàlni valamit, amikor nincs rp, rendvédelemnek meg az az rp ha elkapja a gonoszakat. Nèzzètek ebből a szemszögből az egészet. És minden uj scriptet ezen szempontok alapján kellene behozni, hogy mindenki tudja “használni”.

Utoljára szerkesztve:

aPeti

edes otthon ❤️
Támogató
2020. 04. 09.
842
1 418
LV karakter
francisco.furstenbarger
V2 karakter
francisco.furstenbarger
Csáó. Valamivel korábban írtam az ezzel kapcsolatos ötlethez egy véleményt, ott van egy fotóm is.

Azzal szerintem tényleg, de tényleg mindent el lehet mondani, mi is folyik valójában. Természetesen a továbbiakban is támogatnám a szerverszabályzat bővítését ebből a szempontból. Most így ötletnek annyit tudnék mondani (tudom nem ötlet topic, csak vélemény), hogy napi loggal bizonyíthatóan egymás után irreális mennyiségű rablásokra igen is tessék nonrp jaileket adni. Ez nem állapot, hogy a kezdők kedvét elveszik, a középréteg sír egy sort és megy tovább, a felsősök meg nevetnek, hogy M4-el kirabolták és elvettek 20k$ értéket hihi

fujo

Újonc
2022. 08. 05.
1
5
V4 karakter
fraomie schnieder
vagy csak szimplán akit raboltak azt az elkövetkezendő x órában ne lehessen rabolni

rhymes

Írnok deák
2019. 10. 17.
592
5 912
Miskolc
V4 karakter
zaire.epps
LV karakter
adelina.greek
V2 karakter
adam.greek
zimplán akit raboltak azt az elkövetkezendő x órában ne lehessen rabolni
Kivitelezhetetlen. Nem Pityukán múlik az hogy az adott Józsika téged már kirabolt. Ő miért szívja meg azért, mert téged már kiraboltak? Nem mellesleg az amúgy is gyors akciónak szánt dolgot lassítanád még lassabra az időhúzás mellett amit mindenki tesz, nagyobb támadási felületet biztosítva rajtuk, amikor kirabolnának nincs ott rendőrségi egység pl, de viszont amikor megvárják hogy elküld ténylegesen a bizonyítékot hogy téged raboltak, lehet pont akkor meg arra rendvédelem, esetleg másik rabló banda akik meg őket rabolják ki.

Na meg, mindenki itt az IRL dolgokkal dobálózik naphosszakat. Rablót érdekelni fogja ha téged azelőtt bárki kirabolt már? Szerintem nem csak nekem egyértelmű a válasz. Attól találhattál azóta itemet, amit pedig ő akar elvenni tőled.

Darki

Barangoló
2022. 01. 09.
132
887
V4 karakter
@bosko.cizek
LV karakter
@zyrell.dorsey
Ez bőven jól van így, annak ellenére, hogy én is elszenvedettje vagyok a rablásoknak, holott nem is fémkeresőzök.

Kimentünk RPzni Aranypartra, kiraboltak egyszer, oké nem mondtam semmit, eltelt 3 perc és jött a kövi. :ROFLMAO:

rhymes

Írnok deák
2019. 10. 17.
592
5 912
Miskolc
V4 karakter
zaire.epps
LV karakter
adelina.greek
V2 karakter
adam.greek
15 méterenként zsinórban rabolnak ki 5en 6an
Valóságalapja sincs, nulla bizonyítékkal mögötte, ne haragudj.

Maga Borisz tesztelte le, érdekes módon őt egy alkalommal se rabolták ki. De téged/azokat akiket igen még egy árva logot nem tudott az igaza bizonyítására felhozni egy ilyen topicban, csak a szavakat amiben mindenki tudja hogy mindenki túloz, akár tetszik akár nem.

De lényegtelen, ha szabályozzák szabályozzák, ha nem nem. Úgyis többségben vannak azok akiknek semmi se jó.

• Tetszik
Reactions: fujo
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.