Cristopher Vasquez - Riley Collins [Fallen]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

CristopherX

Újonc
2020. 10. 20.
39
102
V4 karakter
Lorenzo Vasquez
LV karakter
-
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Cristopher Vasquez

Panaszra tett személy InGame neve:
Riley Collins

Panasz oka, leírása, kifejtése:
MG

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://streamable.com/cfwunl
[2023-12-06 04:51:54] [Output] : Ben G Ross mondja: Őaz?
[2023-12-06 04:52:04] [Output] : Riley Collins mondja: Igen, ő volt az
[2023-12-06 04:54:34] [Output] : Riley Collins: (( Én csak a rendszámod olvastam le, és ruha alapján, hogy fehér pólod van és krémszini nadrágod ))
[2023-12-06 04:54:35] [Output] : Riley Collins: (( Felismerlek ))

Megjegyzés:
Sziasztok! A panaszom oka amiért pk-t nyitottam,az az lenne hogy Riley Collins véleményem szerint ki MG-zett. Elmentem rabolgatni,megpillantottam és elvittem hogy kipakolom,de ezt úgy tettem hogy maszk volt rajtam,illetve egyéb kiegészítők,azt a videót pont azért is raktam fel mert ott valamennyire látszik. A rablás után leszedtem magamról ezeket a cuccokat,mint pl a maszk,lepakoltam a fegyvert a kevót,ugyebár ahogy leszedem a maszkot szakállam van. Mentem volna eladni az elrabolt halat,amikor is Ben G Ross fegyvert tartott rám,tudtam hogy körözés volt a kocsin ezért megálltam,hogy ne adjak okot semmire mivel nem volt nálam semmi illegál. Ben G Ross megmotozott,átnézte a csomimat,teljesen tiszta volt minden. Oda vitt Riley Collins elé,és megkérdezte hogy én voltam e az,amire ő azt felelte hogy igen. Kérdezem én,nem pont ezekre az esetekre van a maszk,hogy mondjuk egy rablás után ne legyek felismerhető? Persze a kocsin körözés volt,de ez akár lehetett egy false infó is,amit esetleg valaki szórakozásból jelent be,vagy csak szimplán azért mert nem bírja a burámat. Ennek szeretnék a végére járni,számtalan ilyen eset volt,pl a mai nap is,amikor Dxminik megállított,azzal az indokkal hogy körözés volt a kocsin,együtt működtem,átnéztek mindent,törölték és mentek tovább mivel ez nem elég infó,lehetett mondjuk false is. De viszont Riley arra hivatkozott hogy felimserte a ruházatomat,amikor nem is ez a szett volt rajtam,mellesleg a szerveren több embernek is van ez a skinje,tehát maradjunk annyiba hogy a kocsi miatt állíthatott meg esetleg,meg azért mert a fejem fölött eltudta olvasni a nevemet!

Utoljára szerkesztve:

CristopherX

Újonc
2020. 10. 20.
39
102
V4 karakter
Lorenzo Vasquez
LV karakter
-
Idő közben,ahogy leültem az ic jailem,megnéztem a telefont,és pont az volt nálam ami az övé volt,ezért megkaptam az SMS-eket is. Itt azért történt egy kis OOC SMS-ezés is amit Selena Rosas-sal folytatott le. Emelett most már azért elég kiváncsi lennék erre a sztorira,hogy pontosan hogyan volt ez le iczve,hogy jutott el ez az infó Ben G Rosshoz.

Utoljára szerkesztve:

FalleN.

ezek csak betűk amit írsz
2021. 06. 23.
1 178
6 449
18
V4 karakter
Darryl Nordin
Maszk nem változtatja meg a rendszámod, sem az öltözeted.
Nem kell sokat gondolkodni azon, hogyha te abban a rendszámú autóban ültél, amiben a rabláskor fehér pólóban és barna nadrágban amit a rablás ideje alatt viseltél, akkor valóban te vagy a tettes. MG-t ez alapján kizártnak tekintem, a lecsukás része pedig már IC ügynek minősül, ezt ott tudod tovább vinni esetleg nagyobb rangú személynél.

OOC smsre nem fogok szankciót adni, a telefonszám tulajdonosát felfogom keresni és figyelmeztetem, hogy az ilyeneket többször ne kövesse el.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.