Crips pályázat

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

MekGrill

Írnok deák
Támogató
2019. 05. 07.
607
212
Kecskemét
V4 karakter
Tazwell McFroy
LV karakter
Cletus Sayre
V2 karakter
James McGill

Kelly Park Hustle Crips

9d3f1306ac78e2eff3282373ab1eb4e3.jpg

----------- OOC infók/sztorik -----------

A Crips története:

1969-ben alapult meg Raymond Lee Washington és Stanley Tookie Williams bandáinak egyesülésével Los Angeles-ben. California déli partrészeinek egyik legnagyobb bandája több mint 35 ezer aktív taggal és közel 800 settel. A hatalmas létszám miatt a Crip és Crip közti ellentétek véres összecsapásokat eredményeztek, a settek egy része esküdt ellenségeikkel a bloods bandáival is összeálltak, annak érdekében, hogy a náluk nagyobb "kékeknek" ellen tudjanak állni. Túlnyomó részt feketék alkotják a bandák tagjait, de nagy számban van köztük fehér, mexikói és ázsiai tag is.

Kelly Park Compton/Hustler Crips:

A KPCC tipikus példája az azonos banda közötti ellentéteknek hisz két szomszédos Crip klikkel vannak összetűzetésben, név szerint az Atlantic Drive Compton Crips és a Neighborhood Compton Crips. Compton városa az egyik leghírhedtebb egész USA területén. A napi lövöldözések, drogkereskedelmek és társaik boldogítják a helyi rendőrség mindennapjait. A városból sok rapper emelkedett ki pl.: Kendrick Lamar, Eazy-E, Ice Cube, Dr.Dre és még sokan mások.

----------- Ic rész -----------

A kezdetek és az első kudarc:

Eric Lynn Wright 1978-ban átszökött Los Santos-ba, miután szülővárosában a blockja felett ellenséges banda vette át az uralmat. A fiatal feltörekvő rapper és alig 1 hónapja beavatott suhanc a 24-es Motelben húzta meg magát.
latest

A rejtekhelyén lassan de biztosan elkezdte kiépíteni a kapcsolatait, így a drogkereskedelem teret nyert. Eric hamar elterítette a híres neves crack cocainját és egyre többen dolgoztak neki. A motel lassan egy drog- és fegyverközponttá forrta ki magát, és a bandatagok hatalmuktól részegen megpróbáltak terjeszkedni, ám a kísérlet kudarcba fulladt és a létszám a felére csökkent. Hatalma meggyengülése után Eric nem mutatkozott az utcán attól tartva hogy ő is a rivális banda áldozata lesz.
A Crips kivonulása:

1983-ban Eric, másnéven Eazy E visszatért szülővárosába, mivel a szülei elhaláloztak. A temetés után a régi barátai felkeresték és együtt bosszút esküdtek elnyomóik ellen. Eazy Los Santosból drogot és fegyvert illetve embereket szállított be és hamarosan az előkészületek is megkezdődtek. 2 nehéz és keserves év után (2 barátját is utcai harcban lelőtték) eljött a bosszú ideje azonban Eric súlyos sérüléseket szenvedett és kómába esett. 1984-ben mikor felébredt kómájából Eazy nincstelen maradt, így visszatért a Motelba.

Kelly Park Compton Crips megszilárdulása

Eazy-E mikor visszatért hatalmas meglepetés fogadta, egykori bandatársai tiszteletét elnyerte mivel harcolt az United Bloods Nation egyik legveszedelmesebb bandájával és túlélte. A ranglétrán nagyot ugrott és ezt kihasználva egyezséget kötött a rivális bandákkal: 3 év béke cserében egy közös ellenséggel való harc. A KPCC és az APB közös ellensége hamarosan a Vario Locos lett.

Az árulás és a háború kezdete:

1986-ban a béke letelte előtt 1 évvel előre nem látott dolgok történtek. Miközben a KPCC és az APB leszámolásra indul pár (a Bloods színeit viselő) arc a frissen alapult Gantonon elhelyezkedő Crips vezetőjének házát felgyújtották és a bandatagokat lemészárolták. A tettről hamar tudomást szerzett a két banda és mielőtt végezhettek volna a Vario-val egymás torkának estek és a rivalizálás a mai napig tart.

----------- Frakcióval való terv, bejutás, pár infó rólam -----------

Szép jó napot/estét/reggelt mindenkinek aki elolvasta a lapot. Tudom hogy egy Frakció pályázaton nem feltétlen egy karaktertörténetet kellene leírni illetve egy egyedi karaktert rpzni de mint tudjuk Eazy 31 évet élt, így arra gondoltam hogy egy másik városban egy alternatív élet sztoriját vinném.

Nos a frakcióval elsősorban egy teljes újragondolást terveztem, mind helyileg mind szabályok szerint, szükség esetén a rangokon is változtatni egy kicsit. Azért is adtam a fejem a Crips megpályázására mert v2-n a banda rp kihaló félben van és sokan a darát helyezik előtérbe, ezért a motelnál pár rp szituval lehetne ezen változtatni.

A bejutás nem lenne feltétlen nehéz, nyilván egy alap RP tudás, a tisztelet megadása lenne a fő mérvadó de ha a delikvens rendelkezik TeamSpeak 3 klienssel és mikrofonnal az annál jobb. Ha sikerül megnyerni a frakciót természetesen kikerülne fórumra egy "hogyan közelíts meg" topic az élményképek mellett.

Rólam amit érdemes tudni, hogy 17 (2 hónap és 18) éve szívom Kexmenyét (Kecskemét) levegőjét. Nem szeretem fényezni magam de közvetlen és humoros ember vagyok alapvetőleg, de ha a helyzet máshogy követeli meg tudok "szigorú" is lenni. Frakciók közül OMSZ, Filhos reais do Brasil, Fix&Drive, Athens Park Boys és jelenleg NNI köreiben helyezkedtem el.

----------- Rangok és szerepük -----------

Outsider [1]- még nincs beavatva, ismerkedik a bandával
Crippled [2]- beavatott nagyjából tudja mi a dörgés
Hustler [3]- A beavatás óta kis idő telt el, minden erejével a ranglétra mászásán van
Plug [4]- főleg a drogok termesztésével és eladásával foglalkozik (itt csak pár ember lenne mint termesztő)
Market Man [5]- főleg a fegyverkereskedelemben utaznak (szintén pár ember foglalkozna ezzel)
Gangsta [6]- sokat tett a bandáért, mindig kiállt társai mellett
Original Gangsta [7]- Kiemelkedően sokat tett a bandáért és vezetőjéért, akár élete kockáztatásával is.(Alleader rang)
Founder [8] - a banda alapítója és első számú vezetője

Ez a lap vége, ha idáig eljutottál óriási pacsi. Peace out and keep it real Gs

crip.GIF

thebenjamin válasza:
Helyezem a megfelelő helyre!

Moderátor által szerkesztve, ekkor:

Kivon

Újonc
2019. 01. 10.
52
122
Ház:)
V4 karakter
Zhaire Hunt
LV karakter
Dexter Lebrance
V2 karakter
Takeo Lynch
Azta kurva na ez márt valami. Remélem megkapod de aztán ne legyen sok shootout :D Végig olvastam elégtartalmas nem tudok mibe belekötni Támogatom!

Utoljára szerkesztve:
  • Imádom
Reactions: MekGrill

Nowiczky

ExOperátor V2
See Game Helpdesk
v2
2019. 02. 28.
407
192
21
Heves County, Eger
steamcommunity.com
V4 karakter
Nowiczky Guerrini
V2 karakter
Nowiczky Guerrini
Na halihoo!Én ismerem a MekGrill-t kb 5 hónapja vagy több még OMSZ-ből tud RP zni de nagyon,OMSZ ben is nagyon jól csinálta a dolgát aztán átmentünk a Filhos reais do Brasil frakcióba ott kb egy és fél hónapot voltunk mert átmentünk Fix be de ez mindegy,én nagyon szeretnék menni majd az FK-ba ha ő lesz a főleader!Támogatom sok sikert bátya!

• Imádom

Buba

Az év Globális Moderátora 2020-ban.
Támogató
2019. 01. 13.
1 691
2 380
23
Kecskemét / Sopron
V4 karakter
Aleandro Guerrini
LV karakter
Taylor R Roosevelt
V2 karakter
Aleandro Guerrini
Nos én is hozzászólnék.... Régóta ismerlek , tudom , hogy amibe belekezdesz nem adod fel olyan könnyen , ha valami nem úgy sikerül nem adod fel hanem igyekszel mindent megtenni a jó cél érdekében ezt OMSZ-ben is így csináltad amit nagyon köszönök. Szerintem RP tudásod is átlagon felüli , ezt bizonyítottad kimondottan nekem OMSZ-ben és illegál frakciókban is. Tudom , hogy te sem jó szemmel nézed az állandó lövöldözést és darát , aminek nagyon örülök. Természetesen lapod támogatom , sok sikert kívánok!
Ui: Ha nem lenne meg , csatlakozol mint rendes tag szerintem kis idővel vezetői pozícióba keverednél , ahogy ismerlek.

• Imádom

MekGrill

Írnok deák
Támogató
2019. 05. 07.
607
212
Kecskemét
V4 karakter
Tazwell McFroy
LV karakter
Cletus Sayre
V2 karakter
James McGill
Nos először is szeretném megköszönni a szép szavakat, másodszor pedig a napok alatt elkészült egy saját mappolás a motel területére amit természetesen kérésre meg is tudok osztani képek formájában. Mégegyszer óriási pacsi a hozzászólóknak, örülök hogy tetszik a lap.

• Imádom
Reactions: Nowiczky

MekGrill

Írnok deák
Támogató
2019. 05. 07.
607
212
Kecskemét
V4 karakter
Tazwell McFroy
LV karakter
Cletus Sayre
V2 karakter
James McGill
Íme az ígért képek a placcról, a többi meglepetés marad.

kvcJXBi.jpg
lkzerD5.jpg
HqkxOMZ.jpg

Lukooo

Újonc
Támogató
2019. 04. 24.
44
8
Abtenau
V4 karakter
Jenny Zephan
LV karakter
-
V2 karakter
Capria O'Kravecki
Pacsi, szerintem jó lap lett, sok sikert kívánok az Úton :)

download.php

• Imádom

MekGrill

Írnok deák
Támogató
2019. 05. 07.
607
212
Kecskemét
V4 karakter
Tazwell McFroy
LV karakter
Cletus Sayre
V2 karakter
James McGill
Köszi a jó kívánságokat srácok, igazán sokat jelent számomra.

og.saymol

Zöldfülű
2019. 01. 10.
206
612
20
Budapest
V4 karakter
dustin moore
LV karakter
lyndon conway
V2 karakter
larry bakes
jó lapnak tűnik, kíváncsi vagyok mi lesz belőle.
Hajrá!

• Imádom

MekGrill

Írnok deák
Támogató
2019. 05. 07.
607
212
Kecskemét
V4 karakter
Tazwell McFroy
LV karakter
Cletus Sayre
V2 karakter
James McGill
A lap a rangokkal bővítésre került valamint köszönöm az eddigi összes támogatást akár reakció, megtekintés vagy hozzászólás formájában.

#Ryan

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 10.
190
79
Pécs
V4 karakter
Owen Saunders
LV karakter
Nick Keaton
V2 karakter
Ryan O'Keane
Ismerlek.. Ajánlom hogy a tied legyen!:):) TÁMOGATOM!!!!

• Imádom

og.saymol

Zöldfülű
2019. 01. 10.
206
612
20
Budapest
V4 karakter
dustin moore
LV karakter
lyndon conway
V2 karakter
larry bakes
Hát nem tudom most így ezekkel a skinekkel mit gondoljak,
szerintem egyenlőre meg lennétek azokkal a kinézetekkel amiket mi válogattunk ki pár hónapja.;)

MekGrill

Írnok deák
Támogató
2019. 05. 07.
607
212
Kecskemét
V4 karakter
Tazwell McFroy
LV karakter
Cletus Sayre
V2 karakter
James McGill
Az a probléma hogy a mostani skineket nem láttam még, de természetesen ha látom és tetszik nem fogom zargatni.

• Tetszik
Reactions: og.saymol
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.