Crip's 506s

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Henrick

Újonc
2019. 01. 09.
49
41
V2 karakter
Ethan King

crip1.png

» Ismertető a Crip's 506s-sől «

Az utcák egyik legnagyobb, és legerőszakosabb bandája, feltehetően a 2000-res években alapult, melynek vezetője Ethan King, ismertebb néven "King"
A banda tagjai 20-30 éves afróamerikai gengszterek.
A Playa Del Seville területén tevékenykednek leginkább, ez az otthonuk legtöbbjüknek.
A banda tagok nem riadnak vissza semmitől, több 100 gyilkosság fűződik a sett nevéhez.
A bandát 2013-ban feljegyezték mint legveszélyesebb banda a környéken. A törzshelyeikről próbálták elkergetni a más banda tagjat, kisebb nagyobb sikerekkel, a banda egyik fejét 2014 augusztusában egy banda háború közepette agyonlötték. A közbiztonság elrettentően gyenge, még több drogos, munkanélküli, utcagyerek, bandatagok vették át a környék uralmát. Romlott a gyilkosságok aránya, 2018-ban 217 gyilkosság köthető a banda nevéhez, a tavalyihoz képest ez 31%-al nőtt.
A tagok kék öltözetükről, és tetkójukról ismerhetőek fel, ezzel is mutatják hovatartozásukat.
Legtöbbjük kábítószerekkel, és fegyverkereskedelemből szerzik napi betevőjüket, valakik pedig rablásokból esetleg prostitucióból.
Nem riadnak vissza az erőszaktól sem, sokuk erőszak vádjával ül sitten.
Az utcákon hatalmas félelem van amikor néhány banda tag megjelenik, legtöbben ilyenkor lehajtott fejjel mennek el előttük, kerülve a szemkontaktust.
A tagok bíznak egymásban az életük árán sem adnának ki információt a bandáról.

719hqdefault.jpg

» Karakter bemutatás «

Ethan King

Napvilágot 1982.10.12-én látott Amerikában, azon belül is Los Santosban.
Szegény családban nőtt fel, apja Joe King, aki szereléssel, anyja Sophie Ava, mosással foglalkozott.
Nagyrészt az apja tartotta el a családot, mivel precíz munkát végzett a szakmájában.
Ethant 1990.09.01 íratták be a helyi általános iskolába. Közben apja felmondott a munkahelyén,
súlyos betegsége miatt. Így az anyjára jutott minden teher, és egyre többet dolgozott.
1991.07.12 Tragédia történt, Ethan apja, Joe King betegségében meghalt.
1998.06.15 Ethan sikeresen elvégezte az általános iskolát. Nemsokkal később beiratkozott a helyi
autószerelő iskolába, hogy az apja nyomdokaiba léphessen.
1998.10.12 Rengeteg új barátot szerzett, akikkel kisebb csínytevéseket műveltek.
Ekkor már tudni lehetett, hogy kezd rossz útra térni, de még nem volt vele annyi probléma.
1999.02.21 balhéjai miatt kirúgták az iskolából, ekkor tájt már kipróbálta első drogjait.
2000.05.17 Hatalmas vita tört ki közte, és az anyja között, ekkor elköltözött a barátaihoz,
anyját hátrahagyva.
2001.03.10 Ethant elkapták egy ételbolt kirablása közben, a kihallgatáson bűnösnek ítélték, majd 2 évre lecsukták.
2002.08.06 Ethant jó magaviselete miatt kiengedték.
Miután kijött, felkereste régi barátait és úgy élte tovább az életét ahogy eddig, drogozott, fegyvercsempészkedett.
2004.07.14 Csatlakozott a jelenlegi legnagyobb bandába, a Crips-be.
Ethanba mindenki megbízott, senki se számított arra, hogy 1 nap külön vizekre evez.

2005.11.18 Ethan Crips-en belül megalapította a Crip's 506s kisebb bandát.

36ecf63da3c60479306fb4b0cf350dc2.jpg

» Frakcióval való tervem «

Nos, elsősorban ott kezdenem, hogy a frakciót teljesen újra szervezném, majd elkezdeném lefektetni az alapokat. A banda nagy szerepet játszana az illegális életben, hiszen fegyverekkel, kábítószerekkel foglalkoznánk leginkább. Nem szeretnék sokat balhézni a bandával, hisz egy RP-s frakció nem ebből áll, hogy 0-24ben csak verekedünk, lövöldözünk. A bandával minden nap tolnánk valami komolyabb RP-t, majd ezekről élményképeket csinálgatni. Természetesen az élménykép topic naponta bővülne, legalább is a terveim szerint. Sosem fogunk unatkozni, hiszen fogjuk járni a várost mindenhol toljuk az RP-t, iszogatunk, bandázgatunk, drogozgatunk, stb..
Nagyon mást nem tudok mit mondani, ha esetleg megkapom a frakciót mindenki látni fogja, mit is tudunk valójában!

315kurvafasz.png

» Frakcióba való csatlakozás «

A legfontosabb az, hogy a karakterednek legyen valami egyedi története, ne az átlagos "meghalt az anyám, apám" ez már eléggé sablonos. A frakcióban élnénk a CK lehetőségével, tehát ha egyszer beléptél a szervezetbe, és mi kirúgunk, nem térhetsz vissza, legalábbis azzal a névvel.
A felvétel IC történik. Oda jössz hozzánk (természetesen néger skinben), elkezdesz velünk lógni, spanolgatni.
A "felvétel" pár napot vesz igénybe, de ez nem azt fogja jelenteni, hogy egyből beavatunk mindenbe, ezt persze ki kell várni.
Fontos, hogy gyere oda hozzánk a Placc-ra RP-zni, ha lehet minél többet minden nap, ezzel is látjuk, hogy tényleg komolyan veszed, és nem hagyod ott a frakciót 1-2 nap múlva. Minden egyes új tag kapna különböző feladatokat. Pl: Be kell szerezz 1 adott drogból 1 adott mennyiséget, persze ha ez megvan a pénzt oda adjuk érte. Vagy esetleg meg kell találj valakit, itt IC információt adunk. Ha ezeket a feladatokat elvégzed jó esélyed van arra, hogy bekerülhess a frakcióba.

690gyaszkeret.png

» Rangok «

Kitérnék egy kicsit a rangokra, hogy lássátok mi ezzel az elképzelésem, nem szeretnék túl sok rangot.

-Original Gangster (OG): A banda feje, irányítója,ő kapja a legnagyobb tiszteletet.
-Original Baby Gangster (OGB): Az OG távolléte alatt ő felel a bandáért.
-Gangster: Egy ideje a banda tagja, banda életében nagy szerepet tölt be, bíznak benne a tagok.
-Outsider: Még nem sokat tud a bandáról, nincs beavatva, beavatásra vár.

» Egy kis információ rólam «

Horváth Dávidnak hívnak, december 18.-án töltöttem be 20. életévemet.
Tolna megyében élek, azon belül is Szekszárdon.
Mostanában eléggé sokat dolgozok, mivel saját vállalkozást vezetek. Ezáltal a szabadidőm is kevesebb. Naponta kb 3-4 órát töltök a szerveren, amit általában ki is használok erre-arra. SeeV2-vel 2018-ban ismerkedtem meg leginkább, és ezóta nagyjából minden nap aktív vagyok a szerveren. Rengeteg frakcióban megfordultam már pl: Crips, Army, NNI, Yakuza stb.. Számomra ezek a frakciók közül a Crips okozta a legtöbb örömöt, ezért is pályáztam meg a frakciót, hogy én is el érhessem leaderként azt amit az akkori leaderek. A szerveren még frakciót nem vezettem, de szerintem képes lennék rá, ha már egy vállalkozást is el tudok vezetni. Úgy érzem, hogy kaphatnák egy esélyt arra, hogy bizonyítsak leaderi poszton.

» Jó, illetve rossz tulajdonságaim «

Jó tulajdonságaim:
Szeretek csapatban dolgozni, illetve az embereken segíteni. Nem nézek le azért másokat, mert van valami rendellenessége. Mindig próbálom a legtöbbet kihozni magamból, ami elsőre nem megy, azt addig csinálom amíg nem sikerül úgy, ahogyan azt én elterveztem.

Rossz tulajdonságaim:
Néha sajnos kimondok olyan szavakat, amiket nem akarok. Általában ha egyszerre több dologra kell figyeljek, akkor a másik dolog felét, háromnegyedét elfelejtem. Nem szeretem ha próbálnak hazudni nekem, ekkor néha ideges vagyok. Néha lusta vagyok, ekkor nem úgy végzem az adott munkámat ahogyan kellene.

Helyezem. @koji

Moderátor által szerkesztve, ekkor:
  • Tetszik
Reactions: Esqere

Fleckey

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 10.
187
61
24
Capital City
V4 karakter
Lewis Hopkins
LV karakter
-
V2 karakter
Fleckey Aysen
Valahogy nem tudom támogatni,formázásilag nem lett olyan rossz de amit leműveltek a szerveren az alapján nem tudom támogatni a pályázatodat,de sok sikert.

• Tetszik
Reactions: Esqere és Henrick

Henrick

Újonc
2019. 01. 09.
49
41
V2 karakter
Ethan King
Véleményem szerint mindenki csinált már valamit a szerveren, köztük te is. Mindenki magából indul ki. De azért köszönöm a hozzászólást. :giggle:

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik

Jimmy

Barangoló
2019. 01. 10.
79
22
OOC ügy
V4 karakter
brian d matthew
LV karakter
jimmy o bryan
V2 karakter
jimmy kenneth
na cső.
spanom vagy meg minden,latszik hogy dolgoztal a lapon,es tetszik is
ugyhogy egyertelmuen tamogatom✌?

• Imádom
  • Tetszik

Henrick

Újonc
2019. 01. 09.
49
41
V2 karakter
Ethan King
Pedig mindent sájat magam találtam ki, nem tudom hogy lehet wiki szaga, de azért köszi a hozzászólást. Bővítem még.

• Tetszik

-Kéri-

Pötyögtető
2019. 01. 11.
523
72
V4 karakter
James_Mc_Logan
LV karakter
James_Mc_Logan
V2 karakter
[N/A]
Drogooéknak igaza van, nem mennen sokáig, ha már úgy allsz hozzá hogy dolgozol nincs elég időd és van az (OGB) rang akkor már inaktívan állsz hozzá, részemről és, emellett... Mint írtad hogy elsősorban a drogokra meg a fegyverekre fordítanád a hagsúlyt, de véleményem szerint újraszervezéskor tagok kellenek, és Rp utána az illegál.. Hogy megszedje magát a frakció tagokkal, és ha van elég tag mehet amit akarsz gondold át, kicsit bővíts.. Gl gl

• Tetszik

Henrick

Újonc
2019. 01. 09.
49
41
V2 karakter
Ethan King
1 szóval se lett említve, hogy nincs időm. Munka után is fent szoktam lenni, nem is keveset. Mellesleg.. álltalában amibe bele kezdek nem 1-2 hónapos akik ismernek ezt jól tudják. ?

• Tetszik
Reactions: -Kéri- és Esqere

Esqere

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
30
6
LV karakter
Nincsen
V2 karakter
baned
Dikmo, sok sikert öreg.Lapod nem lett annyira rossz viszont szerintem még egy iciri picirit bővithetnéd.

• Tetszik
Reactions: Henrick

szabogeri

Újonc
2019. 01. 17.
24
2
V2 karakter
Lebron Carmine
Jó kis pályázat lett. Szerintem be lehetne indítani az rp-t ezzel a tervekkel. Sok sikert! TÁMOGATOM

• Imádom

Henrick

Újonc
2019. 01. 09.
49
41
V2 karakter
Ethan King
Kicsit bővítettem rajta, kb minden nap írok hozzá valamit, mellesleg nem egy /rap RP-t szeretnék beindítani, de tőled is köszönöm a hozzászólást. :D

Rajmi

rödner főni
2019. 01. 09.
2 540
2 382
Las Vegas
LV karakter
Bruce Gasca
A szerveren levő magatartásod alapján nem tudlak támogatni. Ki tudja ezt is meddig vennéd komolyan..

• Tetszik

Henrick

Újonc
2019. 01. 09.
49
41
V2 karakter
Ethan King
Nem tudom miért mindenki a magatartásommal jön. 11 jailem van, ebből az utolsót is 4 hónapja kaptam, az is egy 15 perces jail volt. Ha annyira "rossz" lenne ez a magatartás sokkal több jailem lenne. Mellesleg, nem elsőre próbálom már megpályázni ezt a frakciót, ha nem venném komolyan a későbbiekben, akkor a legelső pályázazot se irtam volna meg. Sokan név alapján ítélkeznek. ;)

Utoljára szerkesztve:

Benyeee

Zöldfülű
2019. 01. 26.
181
330
23
Szolnok
V4 karakter
Kishana Bradford
Nem a Jail számít hanem az hogy miket csináltok és nem szankcionálják de sok sikert azért egy esélyt mindenki megérdemel

tigusz.

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 12.
392
2 181
23
Budapest
V4 karakter
anas.huq
LV karakter
iker fraga 🇲🇽
V2 karakter
Octavius Bourton
Esetleg valami elő életed van a roleplay világában pl. valami frakció tagság vagy esetleg frakció leaderség SGS szervereken. Egyébként a lap formázása elég ódivatú nagyon 2013-as feeling. A terveiddel kapcsolatosan meg, hogy fegyvererekre meg a kábítószer árulásra fektetitek a hangsúlyt azt mind szép is jó csak szerintem előbb olyan karaktereket kéne felépítenetek, amelyek ezt meg is tehetik. "A banda tagjai 20-30 éves afróamerikai gengszterek. " szerintem ezen gondolkozz el, mert manapság a bandákban manapság a fiatalabb kor osztály van jelen.

Henrick

Újonc
2019. 01. 09.
49
41
V2 karakter
Ethan King
Köszönöm a véleményed. Nem értem, 20-30 év korosztály miért nem fiatal. Mellesleg nem csak a fiatalság tud kereskedni. 1-2 frakció tagságot leírtam, ezt ki is felejtettem. Köszi

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.