Craig Thompson jelentkezése.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

CSUWI

(っ◔◡◔)っ Tudod...Hmmm...
2019. 04. 16.
95
208
V4 karakter
ᴄʀᴀɪɢ ᴛ ᴇᴠᴇʀᴇᴛᴛ
LV karakter
ʙʀᴜᴄᴇ ʟᴀᴡꜱᴏɴ
sgh_halloweenfeher.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak, hány éves vagy?
<< Martin Boldizsárnak hívnak, jelenleg 15 éves vagyok. >>

Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< Jelenleg 65883 percem van.>>

Mi az SGH feladata?
<< Legfőképpen a játékosok írásos kérdéseinek megválaszolása. Emellett, pedig Főadminok értesítése, amennyiben az ő segítségükre van szüksége egy játékosnak. Illetve amennyiben azt tapasztalják, hogy egy játékos megsérti a szerver szabályzatát, ezt egy adminisztrátornak jelezni, aki kiosztja a játékosnak a kiérdemelt szankcióját.>>

Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Nagyon szeretek embereken segíteni, és egy adminsegéd a játékosok és az adminok szerveren töltött idejüket egyaránt megkönnyebbíti. >>

Miért pont téged válasszunk?
<< Nem tartom magamat jobbnak a többi játékosnál, sőt, valószínűleg vannak nálam sokkal tehetségesebb játékosok is, akik sokkal jobb adminsegédek lennének nálam. De egy nagyon kitartó, segítőkész és kedves srácnak tartom magamat és nagyon szívesen végzem el az összes adminsegédeknek szánt feladatot.>>

Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Hét közben napi 3-4, hétvégente napi 5-6 órát. >>

Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Nem, még nem voltam. https://imgur.com/a/D8PPvBn >>

Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Nem, még nem voltam. https://imgur.com/a/UOUJzXw >>

Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Negatív: lusta, néha túl beszédes, kissé nehezen fogadom el, ha nem nekem van igazam.
Pozitív: kitartó, türelmes, segítőkész.>>

Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Egyelőre csak adminsegédként szeretném magamat kipróbálni, de nem tartom kizártnak, hogy a későbbiek folyamán szeretnék még többet tenni a szerver jó hírnevéért. >>

Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Először is elmagyaráznám neki az RP, azaz a RolePlay működését, illetve ha úgy látom, hogy nehézkesen érti meg, még példákat is felhoznék neki, amik megkönnyítik ennek megértését. Ezt követve elmagyaráznám neki a 2 legfőbb parancsot, a /me-t és a /do-t, ezeknek a jelentését és használatát. Végezetül elmondanám neki, hogy a szerver szabályzatát olvassa át, mivel az rengeteg olyan információt tartalmaz, amit tudnia kell, illetve rengeteg olyan szabályt is, amiket be kell tartania, amennyiben a szerveren játszik.>>

Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy fixet, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Megkérdezném az okot, amiért a kocsi totálkáros lett és , hogy van-e rá bizonyítéka. Ha úgy érzem, hogy jogos a fixkérése és bizonyítéka is van rá, továbbítanám a problémáját egy adminisztrátor felé. >>

Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:

[Fogadott PM]: Proba Istvan (93): Szia! Kiestem a garázsomból, mikor feljöttem a szerverre, tudnál segíteni?
<< Hali! Sajnos adminsegédként nem tudlak felszedni, viszont ha van valami bizonyítékod arról, hogy tényleg a garázsból estél ki (kép, videó), akkor továbbítom a problémádat egy admin felé. Egyébként ha garázsban lépsz ki, mindig ez fog történni, kilépés előtt mindig menj ki a garázsból és nem lesz többet ilyen problémád. >>

Utoljára szerkesztve:

Jo3

Nem lehet velem együtt dolgozni, elvileg!
Támogató
2019. 01. 10.
997
1 422
21
Kipufogófürdő
V4 karakter
Dr. Joe M Everett
Megmutatkozott már nem egy dologban a kitartásod, segítőkészséged és a verhetetlenül jó szíved, akár csak az enyém. Tudom, hogy SGH-ként is megfogod állni a helyed, ezt mondom az ismeretségünkből adódóan és a lapból leszűrve egyaránt.
Sok sikert Csuwesz.

• Imádom
Reactions: CSUWI

WHTBRN

Game Admin [3]
2019. 01. 10.
138
139
21
V4 karakter
Grant Friedhofen
LV karakter
Jack Whiteburn
V2 karakter
🚫
Háj, már raktam rád párszor IDG-t és nem bántam meg mert értelmesen,normális válaszokat adtál. Kb 2-3 hónapig voltál fraki társam és elég sokat beszélgettünk ahhoz hogy kiismerjelek. Menne ez neked,és épp ezért sok sikert kívánok!

• Imádom
Reactions: Jo3 és CSUWI

Martiin

GameAdmin [3]
2019. 03. 24.
63
75
Szombathely
V4 karakter
Tyrone Gibbs
Régóta ismerlek, lap is lett. Kitartó, segítőkész és barátságos vagy. Megállnád a helyed, mint SGH. Úgyhogy én támogatom meg minden ilyesmi! :D
Sok sikert! ;)

• Imádom
Reactions: CLRK, Jo3 és CSUWI

nOthing

Pötyögtető
2019. 01. 17.
456
1 270
Piliscsaba
V4 karakter
Christopher Friedhofen
Szia! Azt a részét már megtapasztaltam mikor nem bírod elviselni azt hogy nem neked van igazad. Sokat haragudtam rád de meg kell hagyni, hogy értenéd a dolgodat ebben a csapatban. Csak annyit tudok mondani hogy sok sikert!

• Imádom
Reactions: CSUWI

Jackson

EX S.G.H Vezető
2019. 01. 09.
174
170
V4 karakter
Jackson Stinson
Szia!
Gratulálunk, a jelentkezési lapod el lett fogadva, kérlek válasz egy megfelelő csoportot számodra, majd HSZ-ben jelezd. Katt

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.