Elutasítva Craig Freeman - Daniel

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Krég

Újonc
Támogató
2019. 06. 27.
50
27
zoldlogo.png

Neved:
< Craig Freeman >

A ban időpontja:
< 2019 Július 29. >

A ban időtartama:
< Végleges >

Neve, aki bannolt:
< Daniel >

A ban oka:
< Frakció item csomagtartózás (bilincs) >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Sziasztok! Nos. A bannom lassan 3 hónapos lesz, azaz negyed éves. Ezidő alatt többször átolvastam a szabályzatot, tisztában vagyok az összes szabállyal azóta. Természetesen megbántam a tettemet, hajlandó vagyok szóban is bocsánatot kérni az érintett rendőrtől/rendőröktől, amennyiben esetleg haragszanak rám, bár úgy gondolom, hogy segítőkész, és rendes voltam, nézve, hogy azt is visszaadtam, ami nem volt frakcióitem, és egy pillanatig sem tagadtam semmit, log visszanézés előtt is pontosan leírtam, hogy mi az, amit elvettem, és rögtön vissza is adtam amint oda lett gettelve a kocsim. Tényleg sajnálom, ha tudtam volna, hogy tilos (ez sajnos elkerülte a figyelmem, hogy frakció item), akkor természetesen nem tettem vissza. Nagyon várnak vissza a szerverre a barátaim, és remélem, hogy a mikulás eventen már együtt játszhatunk majd, de inkább már előtte is, hogy felkészíthessük a télre a verdákat egy jó RP keretein belül ;) Bármennyi adminjailt, stb-t vállalok, természetesen nullázáson kívül, arra való tekintettel, hogy nem köthető vagyon a csomizáshoz. >

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.