Craig Burton------>>Geri

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Nazyr Ryzaev

Újonc
2020. 01. 30.
44
56
LS
V4 karakter
Garga Chik
LV karakter
Nazyr Ryzaev
V2 karakter
Hakim_Ray
zoldlogo.png

Neved:
< Craig Burton >

Panaszra tett admin neve
< Geri >

Panasz oka:
< Rossz információt közölt ami miatt perma bannban részesültem! >

Bizonyíték: ( Kép, Videó, Log ):
< https://forum.see-game.com/index.php?threads/bishop-b-eliot-→-craig-burton-geri.311111/
Megjegyzést kell nézni >

Megjegyzés:

<
Nemrégiben kaptam magamra egy PK-t egy játékos által aki csiszolásra kért meg viszont én nem végeztem el időre a munkat, Geri szolt nekem egy este hogy PK van rajtam és elkéne végezni a munkát, viszont magán életi dolgok miatt nem tudtam mit kezdeni a melóval úgyhogy össze csaptam egy csillagra. Meg kaptam a PERMANENT bannomat miszerint át vertem a srácot aki kifizette nekem a kőkemény 40.000 dollárt, amiről kiderült a pkban hogy vissza tudtam volna neki adni és nem lettem volna kibannolva! Geri nem tájékoztatott erről az információról emiatt Permanent bannban részesültem ami szerintem eléggé unfair!
Ja és a pénz amit kikéne fizetni UB után 400k dollár, amit elmondtam hogy már ma kifizetnénk de nem kapom meg az unbant mert elvileg TANULNOM KELL AZ ESETBŐL!!!
Ja plusz a srác amit kirakott képeket a legutolsó képen csak félkészként van meg viszont én egyébként ha egy csillag is de teljes munkát végeztem!!!!!

>

Utoljára szerkesztve:

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 265
11 143
24
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
2022. 04. 24.
5
4
V4 karakter
Scaredly Shouzzen
LV karakter
Yonson Leonidas
V2 karakter
-
3.) A panaszhoz kizárólag a bíráló szerver adminisztrátor, panasz tevő, vádlott írhat hozzá! @Skylot
zoldlogo.png

Neved:
< Craig Burton >

Panaszra tett admin neve
< Geri >

Panasz oka:
< Rossz információt közölt ami miatt perma bannban részesültem! >

Bizonyíték: ( Kép, Videó, Log ):
< https://forum.see-game.com/index.php?threads/bishop-b-eliot-→-craig-burton-geri.311111/
Megjegyzést kell nézni >

Megjegyzés:

<
Nemrégiben kaptam magamra egy PK-t egy játékos által aki csiszolásra kért meg viszont én nem végeztem el időre a munkat, Geri szolt nekem egy este hogy PK van rajtam és elkéne végezni a munkát, viszont magán életi dolgok miatt nem tudtam mit kezdeni a melóval úgyhogy össze csaptam egy csillagra. Meg kaptam a PERMANENT bannomat miszerint át vertem a srácot aki kifizette nekem a kőkemény 40.000 dollárt, amiről kiderült a pkban hogy vissza tudtam volna neki adni és nem lettem volna kibannolva! Geri nem tájékoztatott erről az információról emiatt Permanent bannban részesültem ami szerintem eléggé unfair!
Ja és a pénz amit kikéne fizetni UB után 400k dollár, amit elmondtam hogy már ma kifizetnénk de nem kapom meg az unbant mert elvileg TANULNOM KELL AZ ESETBŐL!!!
Ja plusz a srác amit kirakott képeket a legutolsó képen csak félkészként van meg viszont én egyébként ha egy csillag is de teljes munkát végeztem!!!!!

>
Nem akarok szemétlenni, de igaza van a srácnak, ez tényleg nem volt szép!

csakgeri

arabos a pacekom habibti
2019. 02. 25.
193
265
V4 karakter
Estienne Heroux
LV karakter
Vicente Montilla
Szia, akkor haladjunk sorjában.

Geri szolt nekem egy este hogy PK van rajtam
Már ezt nem lett volna kötelességem tudatni veled, saját felelősségre kéne nézni, hogy érkezik-e rád valamilyen panasz.
magán életi dolgok miatt nem tudtam mit kezdeni a melóval
Szerintem mikor elvállaltad a munkát már tudhattad, hogy neked dolgod lesz, akkor miért vállaltad el?
össze csaptam egy csillagra. Meg kaptam a PERMANENT bannomat
Ez így történt, viszont hozzá kell tenni, hogy miután elküldte a srác, hogy 1 csillagra csináltad meg, azt követően is vártam több mint egy napot, hátha lesz változás.

Nem lett.

kiderült a pkban hogy vissza tudtam volna neki adni és nem lettem volna kibannolva!
Szóltam neked a szerveren, hogy jött rád egy PK (mint már mondtam, ez sem lett volna nekem kötelező), majd két nap leforgása alatt arra sem vetted a fáradságot, hogy egyáltalán ránézz a panaszra? Erre mást nem tudok mondani.
TANULNOM KELL AZ ESETBŐL
Ez pontosan így van, és TS-en is szerintem körülbelül hatszor leírtam, hogy Jamievel beszéltem erről a dologról és ő is mondta, hogy friss a ban, nem lesz feloldva.
egyébként ha egy csillag is de teljes munkát végeztem
Nem csak az az átverés, ha egyáltalán nem csinálod meg, de ha kiegyeztek a tökéletes munkában és összecsapod kerek egy csillagra, véleményem szerint, az is.

Több hozzáfűznivalóm nincs, TS-en is beszéltem veled elég sokat, de ahogy látom meg sem próbáltad megérteni amit mondtam. Várom a bírálatot.

Nazyr Ryzaev

Újonc
2020. 01. 30.
44
56
LS
V4 karakter
Garga Chik
LV karakter
Nazyr Ryzaev
V2 karakter
Hakim_Ray
Szia, akkor haladjunk sorjában.

Már ezt nem lett volna kötelességem tudatni veled, saját felelősségre kéne nézni, hogy érkezik-e rád valamilyen panasz.

Szerintem mikor elvállaltad a munkát már tudhattad, hogy neked dolgod lesz, akkor miért vállaltad el?

Ez így történt, viszont hozzá kell tenni, hogy miután elküldte a srác, hogy 1 csillagra csináltad meg, azt követően is vártam több mint egy napot, hátha lesz változás.

Nem lett.

Szóltam neked a szerveren, hogy jött rád egy PK (mint már mondtam, ez sem lett volna nekem kötelező), majd két nap leforgása alatt arra sem vetted a fáradságot, hogy egyáltalán ránézz a panaszra? Erre mást nem tudok mondani.

Ez pontosan így van, és TS-en is szerintem körülbelül hatszor leírtam, hogy Jamievel beszéltem erről a dologról és ő is mondta, hogy friss a ban, nem lesz feloldva.
Nem csak az az átverés, ha egyáltalán nem csinálod meg, de ha kiegyeztek a tökéletes munkában és összecsapod kerek egy csillagra, véleményem szerint, az is.

Több hozzáfűznivalóm nincs, TS-en is beszéltem veled elég sokat, de ahogy látom meg sem próbáltad megérteni amit mondtam. Várom a bírálatot.
Te meg ahogy látom nem értetted meg hogy van magánéletem, én nem azt akarom a nyáron mint az emberek 90%-a hogy otthon ül és tolja a játékot, van családom is, több egyéb problémám is!

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 265
11 143
24
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
Az Adminisztrátoroknak nem kötelességük jeleznie a panaszra tett játékosnak, hogy PK érkezett rá, Geri még is szólt. Ennek tudatában te oda sem írtál a panaszhoz. A meghatározott 24 óra helyett 2 napot várt, hogy rendezd a pénzügyi dolgokat, nem tetted meg. Még is mit vársz, legközelebb majd fizesse ki helyetted?

A kitiltás természetes, hogy nem lesz feloldva, még ha van is pénzed. Nem azért osszuk a szankciókat, hogy másnap deaktiváljuk.

Ha tudod, hogy zsúfolt a magánéleted, nem érsz rá, mint "az emberek 90%-a, akik otthon ülnek és tolják a játékot", akkor ne vállalj ilyen feladatot. Kötelezettséged keletkezett abból, hogy kifizettek téged.

A panaszod jogtalan.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.