Neved:
< Craig Burton >
Panaszra tett admin neve
< Geri >
Panasz oka:
< Rossz információt közölt ami miatt perma bannban részesültem! >
Bizonyíték: ( Kép, Videó, Log ):
< https://forum.see-game.com/index.php?threads/bishop-b-eliot-→-craig-burton-geri.311111/
Megjegyzést kell nézni >
Megjegyzés:
<
Nemrégiben kaptam magamra egy PK-t egy játékos által aki csiszolásra kért meg viszont én nem végeztem el időre a munkat, Geri szolt nekem egy este hogy PK van rajtam és elkéne végezni a munkát, viszont magán életi dolgok miatt nem tudtam mit kezdeni a melóval úgyhogy össze csaptam egy csillagra. Meg kaptam a PERMANENT bannomat miszerint át vertem a srácot aki kifizette nekem a kőkemény 40.000 dollárt, amiről kiderült a pkban hogy vissza tudtam volna neki adni és nem lettem volna kibannolva! Geri nem tájékoztatott erről az információról emiatt Permanent bannban részesültem ami szerintem eléggé unfair!
Ja és a pénz amit kikéne fizetni UB után 400k dollár, amit elmondtam hogy már ma kifizetnénk de nem kapom meg az unbant mert elvileg TANULNOM KELL AZ ESETBŐL!!!
Ja plusz a srác amit kirakott képeket a legutolsó képen csak félkészként van meg viszont én egyébként ha egy csillag is de teljes munkát végeztem!!!!!
>
Utoljára szerkesztve: