Costanzo Clan:
Alakulása a 90-es évek végére tehető.A szervezet pénzét fegyverkereskedelemből nyeli amiket az utóbbi években gyarapítottak meg leginkább, mióta pár befolyásolt személynek sikerült bejutni az Amerikai Egyesült Államokba.Határ átlépéskor egy nagy rakomány fegyvert sikerült átcsempészniük.Maga a szervezet még nem olyan nevezetes mint társai, inkább elnyomottabb.Mindent bevetnek a rendőrség kicselezése érdekében és ezzel rengeteg pénzre teszik a kezüket.Az átszökés után folyamatosan hordták be a maradék fegyverszállítmányokat az államokba.Főképp Michiganben tevékenykedtek egészen idáig amíg a rendőrség nem figyelt fel a rengeteg fegyver árúra a fővárosban, Lansingban.Vezetőjük Fabrizio Costanzo Padovesi, olasz származású negyvenes éveiben járó férfi.A szervezetet megalakulása óta ő irányítja, nem voltak gyakoriak a bukások csempészeik körében de volt rá pár eset. Costanzo próbálta ezeket az embereket minél hamarabb meggyilkolni, nehogy bármilyen információt kiadjanak a szervezetről.Nem olyan sokan vannak, mégis napi szinten köthető hozzájuk gyilkosság, de a rendőrség sose tudja elkapni őket és semmiféle bizonyítékot nem tudnak felhozni ellenük.Tevékenységeiket egy éve Los Santosban folytatták, persze eközben Michiganben is folytak az üzletek.Territóriumuk Jefferson környékén van de olykor-olykor délebben is megfordulnak, ezeken a helyeken próbálnak minél több lőfegyvert eladni.
Costanzo, született 1978.január.21. Olaszországban Molisén. Gyermekkora elég fényes volt, szülei elkényeztették mivel ő volt egyedül gyermek.Az iskolában is jól teljesített az első pár évben viszont az iskola végezte felé megfáradt és elkezdett dolgozni iskola mellett.Így a tanulás elmaradt, dolgozni ment délután és este.Szülei ezt nem engedték de Costanzo veszekedésbe kezdett velük és mindig megszökött otthonról.Huszonhárom évesen elköltözött szüleitől miután befejezte az iskolát sok-sok ismétlés után.Olaszországban egy szegényebb környékre költözött ahol igen nagy volt a bűnözés mivel nem voltak kamerák az utcákon. Costanzo nem bírta ezt és egy év múlva kiköltözött Mexikóba Nayaritba. Ott sem valami fényes környezetbe költözött.Pár fickó egy éjszaka betört a lakásába, kifosztották, Costanzot pedig megverték.Attól az éjszakától fogva Fabrizio magánál tartott egy pisztolyt, minden éjszaka az ágyában tartotta.Egy fél év múlva az utcán próbálták kirabolni és megverni viszont Fabrizio fegyvert rántott és lelőtt két mexikói férfit.A rendőrség pár óra múlva ért ki a helyszínre mindeközben elhagyta lakhelyét Costanzo. Mexikó északabbi részeire költözött, itt kezdett el foglalkozni fegyverekkel.Először kisebb pisztolyokat adott el szegény negyedekben saját maga, később pár vevője csatlakozott hozzá.Saját maguk kezdték összerakni a fegyvereket. Costanzo érezte, hogy nagy bizniszbe keveredett.Elhatározta, hogy nagy tételben fog játszani, pár embere és maga kamionra vetettek rengeteg nagy kaliberű fegyvert.Másnapra már tömött pénztárcával tudtak nekiállni a munkának.1998-ban Costanzo volt a helyi nagy gazdag, de még nem volt neki sem valami fényes vagyona.A rendőrség felfigyelt a rengeteg fegyver mennyiségre a nyomornegyedekben.Nyomozást indítottak amire figyelmeztették Costanzo embereit és ők pedig magát, Costanzot. Pár napra megpróbáltak egy nagyvárosban eladni fegyvereket, ami sikerrel járt így ott letelepedtek.Egészen 2004-ig árultak egy helyben úgy, hogy a rendőrség nem tudta elkapni őket.Pár évre rá sikerült átcsempészniük pár embert és egy rakomány fegyvert az Amerikai Egyesült Államokba, az emberek közt volt Costanzo is.Ekkora már Mexikóban pár kisvárosban ismerték Costanzo nevét.Michigan volt a választás, ott kezdték el terjeszteni az árukat.A szervezetbe egyre több pénz jutott be így nagyobb tételekben játszottak.Végül Kaliforniába lyukadtak ki, ott pedig Los Santosban...
Fabrizio Costanzo Padovesi:
Tagfelvétel azaz TGF menete a frakcióhoz:
Az adott illető aki szeretne csatlakozni körünkhöz megpróbál kapcsolatba lépni egy taggal, nem veszünk fel akárkit ezért ki kell magadnak építened egy ismeretségi kört a frakcióból, persze ezt mind IC. Amennyiben meg vagyunk ezzel egy tag akit jól ismersz meg fog bízni egy feladattal, például add el ezt és ezt vagy szerezd meg ezt és azt. Ha ezekkel is meg vagyunk és már összekovácsolódtál nagyjából egy-két taggal a frakcióból akkor hoznak elém vagy esetleg egy másik leader elé aki dönt a sorsodról IC. TeamSpeak3 és fórum nem kötelező a TGF-hez, elvárjuk, hogy 2019-hez megfelelően RP-z. Tanácsként azt tudnám mondani, hogy legyen egy karakter történeted amit alakítasz formálsz és aszerint viselkedsz IC.
Magamról pár mondat:
Simon Szabolcs Balázsnak hívnak, körülbelül kettő éve játszom a v2 szerveren.Korom sokaknak megtévesztő lehet de tizennégy éves vagyok, most ballagtam Általános Iskolából.Ezen a szerveren pár frakcióban benne voltam de ezek legfőképp bandák, inkább SAMP szervereken hordtam hasonló frakciót magammal.Párszor ha a Balaton környékén járok kiugrok horgászni, ez az egyik hobbim, másik a fotózás és a harmadik pedig a szoftverfejlesztés. Erre is megyek tovább tanulni, mivel ezt is kettő éve űzöm itthoni szinten. Rengeteg játékkal játszok, játszottam, közé tartozik az összes SeeGameSystem szerver is, igaz a v3 kevés FPS miatt élvezhetetlen nekem ezért nem gyakran járok fel. Páran ismernek innen Töki néven. Néha-néha barátokkal eljárkálunk ide-oda. Részemről ennyi, amit tudtam magamról leírtam, köszöntem hogy végigolvastad.
Utoljára szerkesztve: