Corvette

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Dombo

Barangoló
2019. 01. 09.
117
97
21
V4 karakter
Szatmari Peter
Sziasztok!
Régen még volt bent Corvette viszont az C6 volt
Én úgy gondolom hogy amerikában elég elterjedt autó a C7 is így nem lenne rossz ötlet egy a szerverre.
Akár bodykitként megkaphatná a zr1 szárnyát és a többi részét lásd kép:
_dsc6966.jpg

V3-on volt bent még ugye egy ilyen modell de szerintem arra csak egy átdolgozás kéne és jöhetne is :D
Köszi hogy elolvastad :)

Vé Ügynök

Írnok deák
2019. 02. 17.
568
977
20
🇭🇺
LV karakter
hatayekama ryosuke
V3-on azt hiszem a Camaro ZL1 helyett volt bent egy ideig (2017 körül). Én el tudnám itt is képzelni a Camaro helyett.

• Tetszik
Reactions: Körte

Dombo

Barangoló
2019. 01. 09.
117
97
21
V4 karakter
Szatmari Peter
Igen akkor cserélték le ott is Camarrora és az itt bentlévő model szerintem nem is a legszebb meg inkább Corvette mint Camarro szóval ahelyére nyugodtan jöhetne :D

• Tetszik
Reactions: makszi

Dombo

Barangoló
2019. 01. 09.
117
97
21
V4 karakter
Szatmari Peter
nem dobnám el én sem magamtól főleg ha zr1 :p

Woffi

Modern Verne
Támogató
2019. 10. 08.
1 227
1 469
🇭🇺
V4 karakter
emil.higinz
LV karakter
colt.pugh
Tetszik az ötleted szívesen látnák a szerveren egy Corvette-t.

ese korsi

The Fearsome
2019. 01. 11.
1 913
19 285
21
V4 karakter
Martin Chambley
LV karakter
Monyet Chopper
Én úgy gondolom hogy amerikában elég elterjedt autó a C7
Én (és SOK mindenki más is) még mindig úgy gondoljuk, hogy el kéne szakadni ettől a vonaltól és pár megfizethetőbb, hétköznapi autót kellene behozni a szerverre. Erre nem szeretnék olyan érveket kapni, hogy "fu teso akkor ppzzél, legyen pénzed ilyen kocsikra höh :geek: / kereskedjél és lesz rá PÉZ". Nem.

Ha felmész a szerverre, tízből nyolc ember szuperautókkal jár, már aki nem dolgozik, hogy tudjon venni magának egyet. Pár letisztult, nem tuningolható (vagy enyhén tuningolható) autóra lenne szükség, csak nem értem miért születik ilyen kevés ötlet ezekkel kapcsolatban.

2021. 10. 30.
217
912
V4 karakter
Clinton Cromwell
LV karakter
Robert Bowman
Ese Korsi gondolatmenetét osztom.

Én hátast dobnék, ha bekerülne tényleg egy update pack alsó- vagy középkategóriás autókból. Akinek a roleplay az első, az képes lesz még egy kombit is megvásárolni, hogy belepasszoljon az adott szerepébe. Ha pedig valakinek számít a pénz, amit ezzel a vállalkozással elpazarolna, avagy elveszítene, annak még mindig ott lesz a lehetőség, hogy a jelenlegi luxusautó választékban böngészhessen.

Én nagyon szívesen fogadnám, ha például több Sedan kerülne be, mivel hiányzik a szerverről, de a Corvette-re sem mondom, hogy lehetetlen.

ese korsi

The Fearsome
2019. 01. 11.
1 913
19 285
21
V4 karakter
Martin Chambley
LV karakter
Monyet Chopper
aki meg lusta dolgozni érte az meg beéri azzal amire futja
Ja, értelek. Ha én nem dolgozni és grindeolni járok fel a szerverre, hanem ROLEPLAYEZNI (amire épül a szerver), akkor érjem be a több éve a szerveren már bent lévő alsó/középkat. autókkal? (Azért kérdem, mert ezt írtad le) Hát ez nagyon nagy butaság.
mert az unalmas autók senkit se
Akik nem azért járnak fel, hogy megvegyenek egy autót, majd adják egyből tovább $50.000 profittal, na őket érdekli.

Bradley.

2019. 01. 10.
116
582
26
V4 karakter
Benjamin Pashenko
LV karakter
Clyde Wallace
Én úgy gondolom hogy amerikában elég elterjedt autó a C7 is
Ez a Corvette Amerikában sem elterjedt, esetleg elterjedtebb, mint Európában. Egy belpiacos model is átszámítva több, mint 30 millió forint. Nem az lenne, hogy a hátad mögé dobsz egy követ és 3-4 ilyet eltalálsz vele.

KwEiN

Klaviatúra gyilkos
Támogató
2019. 01. 31.
813
2 171
V4 karakter
Osian Kidd
LV karakter
Sean Collins
V2 karakter
Daniel Frewen
Sziasztok!

Szerintem is jó ötlet lenne, ha visszakerülne egy Corvette a szerverre, legyen az akár a C6, amire volt bőven tuninglehetőség vagy egy újabb C7-es modell, hiszen hol, ha nem egy amerikai alapokra épülő szerveren állná meg a helyét?

A kommenteket olvasva pedig szeretnék egy-két dologra reflektálni.

Úgy gondolom, hogy teljesen felesleges megint ugyanazokat a köröket futni a roleplay vs autó témában, hiszen ha mindenki annyira az RP-re megy, akkor miért számít neki, hogy milyen autó kerül be/kerül ki? Nem gondolom, hogy az autó határozná meg az RP-jét ezeknek az embereknek. Ha meg számít, akkor meg miért kell leszólni azt, aki változást vet fel? Nyilván én is jobban adnék több tömegautót, DE @ese korsi -val ellentétben én tuninglehetőségekkel ellátva látnám a szerveren, hiszen úgy gondolom, hogy a személyreszabás az mindig pozitívum és nem egy negatív dolog.
Plusz azt sem értem korsi, hogy akkor mit szeretnél, hogyan legyen megoldva a problémád (/általánosságban ez a "probléma"), hogy csak RP-zni jársz fel és nincs "drága autód"? Mármint Dombo kicsit tapintatlanul írta le, de tényleg nem tudsz máshogyan drágább autót szerezni, így is lehetőséget ad számodra a szerver, hogy akár IC melóból, akár PP-ből tudsz vagyont szerezni. Ingyen meg nyilván nem fognak luxusautókat osztogatni.
Továbbá korsi ez nem az 50.000$-os profitról szól, szimplán csak jó a változatosság és már számomra is unalmassá vált pár autó az évek múlásával. Én is szívesen vezetnék már valami jól kidolgozott, új modot, rengeteg lehetőséggel ellátva, legyen az egy Corvette vagy valami tömegautó.

Illetve sokan még mindig keverik, a SeeMTA a valóságra alapul, de nem a valóságról kell, hogy szóljon, pont ezért szép egy roleplay szerver, nyilván sokan vágynak gyors/luxusautóra, szóval nem véletlen látni ennyit belőlük (véleményem szerint egy Las Vegas témába még határozottan illik is). Ezzel nekem nincsen semmi gondom, nem kell szürke, unalmas személyeket RP-znie a játékosközösség nagy részének, akkor pont, hogy elvesztené a varázsát a szerver.

@Bradley. véleményem szerint még így is jóval több Corvette található Amerikában mint pl. BMW M4 (ami a C6 helyére került be), és akkor még nem is említettük az olyan autókat mint pl. a Ferrari F40 vagy a Bugatti Chiron.

Remélem mindenre tudtam reflektálni, amire szerettem volna, köszi szépen, ha végigolvastad, legyen szép napod!

• Imádom
Reactions: Dombo

Dombo

Barangoló
2019. 01. 09.
117
97
21
V4 karakter
Szatmari Peter
Egyébként még azt sem értem itt a felettem lévő emberekben hogy ez egy adott autó ami az én szív ügyem is meg ahogy látom még sok más emberé is, ide megint hogy jön ide az a téma hogy olcsóbb autók kerüljenek be,egyszerűen teljesen elüt a kontextustól, ha ennyire nagy szívügyed mint nekem a corvette akkor nyiss te is egy témát rakj be oda pár olcsóbb autót és ne itt éld ki ezeket a sérelmeidet hogy nem tudsz autót venni mert nincs elég ami olcsó :D köszi.
meg ahelyett hogy itt írogatod az érveidet ennyi idő alatt kis okossággal elég sok pénzt lehet keresni a szerveren na peace :D

certified hood classic

Lelkes fórumhasználó
2019. 02. 27.
328
2 258
LV karakter
Jonathan Greer
ebben meg azért nem értek egyet mert az unalmas autók senkit se izgatnak mindenki a szép és jó autókra hajt :D aki meg lusta dolgozni érte az meg beéri azzal amire futja
Végülis tök jogos a felvetésed, mindenki grindolni akar feljárni egy szerepjáték szerverre

• Tetszik
Reactions: ese korsi

ese korsi

The Fearsome
2019. 01. 11.
1 913
19 285
21
V4 karakter
Martin Chambley
LV karakter
Monyet Chopper
ne itt éld ki ezeket a sérelmeidet hogy nem tudsz autót venni mert nincs elég ami olcsó :D köszi.
meg ahelyett hogy itt írogatod az érveidet ennyi idő alatt kis okossággal elég sok pénzt lehet keresni a szerveren na peace :D
Magadat nevetteted ki, nem gond? Kinek kell pénz a szerveren? Nekem nem feltétlen kell ahhoz, hogy jól érezzem magamat.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.