Sziasztok!
Szerintem is
jó ötlet lenne, ha visszakerülne egy Corvette a szerverre, legyen az akár a C6, amire volt bőven tuninglehetőség vagy egy újabb C7-es modell, hiszen hol, ha nem egy amerikai alapokra épülő szerveren állná meg a helyét?
A kommenteket olvasva pedig szeretnék egy-két dologra reflektálni.
Úgy gondolom, hogy teljesen felesleges megint ugyanazokat a köröket futni a roleplay vs autó témában, hiszen ha mindenki annyira az RP-re megy, akkor miért számít neki, hogy milyen autó kerül be/kerül ki? Nem gondolom, hogy az autó határozná meg az RP-jét ezeknek az embereknek. Ha meg számít, akkor meg miért kell leszólni azt, aki változást vet fel? Nyilván én is jobban adnék több tömegautót, DE
@ese korsi -val ellentétben én tuninglehetőségekkel ellátva látnám a szerveren, hiszen úgy gondolom, hogy a személyreszabás az mindig pozitívum és nem egy negatív dolog.
Plusz azt sem értem korsi, hogy akkor mit szeretnél, hogyan legyen megoldva a problémád (/általánosságban ez a "probléma"), hogy csak RP-zni jársz fel és nincs "drága autód"? Mármint Dombo kicsit tapintatlanul írta le, de tényleg nem tudsz máshogyan drágább autót szerezni, így is lehetőséget ad számodra a szerver, hogy akár IC melóból, akár PP-ből tudsz vagyont szerezni. Ingyen meg nyilván nem fognak luxusautókat osztogatni.
Továbbá korsi ez nem az 50.000$-os profitról szól, szimplán csak jó a változatosság és már számomra is unalmassá vált pár autó az évek múlásával. Én is szívesen vezetnék már valami jól kidolgozott, új modot, rengeteg lehetőséggel ellátva, legyen az egy Corvette vagy valami tömegautó.
Illetve sokan még mindig keverik, a SeeMTA a valóságra alapul, de nem a valóságról kell, hogy szóljon, pont ezért szép egy roleplay szerver, nyilván sokan vágynak gyors/luxusautóra, szóval nem véletlen látni ennyit belőlük (véleményem szerint egy Las Vegas témába még határozottan illik is). Ezzel nekem nincsen semmi gondom, nem kell szürke, unalmas személyeket RP-znie a játékosközösség nagy részének, akkor pont, hogy elvesztené a varázsát a szerver.
@Bradley. véleményem szerint még így is jóval több Corvette található Amerikában mint pl. BMW M4 (ami a C6 helyére került be), és akkor még nem is említettük az olyan autókat mint pl. a Ferrari F40 vagy a Bugatti Chiron.
Remélem mindenre tudtam reflektálni, amire szerettem volna, köszi szépen, ha végigolvastad, legyen szép napod!