Elfogadva Cortez-Spinak

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

CortezLV

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 11.
272
145
Budapest
forum.see-game.com
LV karakter
ezekiel.garcia
zoldlogo.png

Neved:
< Roxy Sheeperd (Cortez) >

A ban időpontja:
< 2019-04-27 >

A ban időtartama:
< 2030-12-31 >

Neve, aki bannolt:
< Spinak >

A ban oka:
< Adminisztrátori munka elrontása. >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Szép reggelt/napot/estét. Azért szeretném kérni az UnBant mert már nagyon húz vissza a szívem a szerverhez.Nagyon megbántam amit tettem.Röviden hogy mit is tettem:Egyik este volt a Four Dragons-nál egy ic esemény egy találkozó.Majd kaptam egy löketet és oda flyoltam majd kijöttem dissapearből és elkeztem táncolni.Majd rá fél percre kaptam egy kicket hogy "Admin szolgálatba nem kéne táncolnod" (vagy valami hasonló volt) majd vissza mentem Shifty elvette az adminom és másnap reggel Spinak bannolt, ami persze teljesen jogos volt, és az is amiért elvették az adminomat.Nagyon megbántam amit tettem, és persze ha lenne lehetősgé és lenne szuper képességem egyértelműen vissza fordítanám az időt és nem tettem volna meg ezt, de sajnos nem tudok így cselekedni és persze bocsánatot szeretnék kérni hogy ezt tettem, de amint mondtam sajnos nem tudom az időt vissza forgatni és máshogy cselekdni.Nagyon szépen megköszönöm ha megadod nekem az UnBant, de ha nem azt is megértem hisz még nem telt el olyan sok idő, bár olyan mint ha 7-8 hónap eltelt volna de sajnos még nem telt el annyi csak 4-4,5 hónap :(.Köszönöm szépen ha végig olvastad és további szép reggelt/napot/estét. >

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.