- 2019. 05. 17.
- 448
- 1 212
- V4 karakter
- Nazar Altan
- LV karakter
- Aiden Reed
Neved:
< Cornelius Duncan >
Panaszra tett játékos neve:
< William Wentworth, Rene Fils (@gyomzo), Noah Feehan (@benec) >
Panasz oka:
< NonRP, DM - MG (?) >
Bizonyíték (kép, videó, log):
< Este kilenc órakor fogadtam egy segélyhívást, amiben az szerepelt hogy ''zaklatnak''. Amikor odaértem, Mirza Taylor ( aki tette a bejelentést ) megmutatta hogy melyik két ember zaklatja őt. Ez Rene Fils, illetve William Wentworth volt. Nagy futkározás után William Wentworth-ot lesokkoltam, bilincsbe vágtam. Utána oda jött Rene Fils, akit szintúgy. (Rene Fils elszaladt bilinccsel a kezén, amikor William-hez akartam sietni, mindezt egy sokkolás után) Több sokkolás után William Wentworth bilinccsel a kezein guggolva elsétál, illetve FUN-ol IC, ami a videóban is látható.
Megjelenik egy spongyabobos autó, amiből kiugrik Noah Feehan. Nem tudom hogy történt-e bármiféle rádiózás a részükről, ami ide hozta őket. (Nem hiszem hogy tudtál volna rádiózni bilincsben) Erősítést akartam hívni rádión keresztül, de addigra Noah Feehan egy tec-9-el megöl engem, és a ''társát'', amit nem tudok hova tenni. Amint meghaltam, megszerettem volna beszélni ezt a szerveren, viszont a tizenöt perces halálidőm lejárt, nem fogadta senki.
A bíráló Adminisztrátornak mellékelem a videókat. >
Megjegyzés:
< Amikor újraéledtem, William Wentworth-ot megszerettem volna kérdezni hogy ez mégis mi volt, nem kaptam érdemi választ rá. Annyit kaptam hogy ''noah'' és ''chef'' elintézte az ügyet. És én erről miért nem értesültem? Ezt is szeretném hogyha tisztázásra kerülne, hiszen inkorrektnek találom. Log: https://pastebin.com/nnmxas0g
Nem mondanám IC ügynek a folyamatos kiabálásodat IC amit nem tudok hova tenni. Nem tudom hogy illegális frakció tagja vagy-e, de ez még civilben sem állja meg a helyét. >