Cornelius Duncan - William Wentworth, Rene Fils, Noah Feehan [trinton]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Kikapcsoljam

Thawne
2019. 05. 17.
448
1 212
V4 karakter
Nazar Altan
LV karakter
Aiden Reed
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
<
Cornelius Duncan >

Panaszra tett játékos neve:
<
William Wentworth, Rene Fils (@gyomzo), Noah Feehan (@benec) >

Panasz oka:
<
NonRP, DM - MG (?) >

Bizonyíték (kép, videó, log):
<
Este kilenc órakor fogadtam egy segélyhívást, amiben az szerepelt hogy ''zaklatnak''. Amikor odaértem, Mirza Taylor ( aki tette a bejelentést ) megmutatta hogy melyik két ember zaklatja őt. Ez Rene Fils, illetve William Wentworth volt. Nagy futkározás után William Wentworth-ot lesokkoltam, bilincsbe vágtam. Utána oda jött Rene Fils, akit szintúgy. (Rene Fils elszaladt bilinccsel a kezén, amikor William-hez akartam sietni, mindezt egy sokkolás után) Több sokkolás után William Wentworth bilinccsel a kezein guggolva elsétál, illetve FUN-ol IC, ami a videóban is látható.
Megjelenik egy spongyabobos autó, amiből kiugrik Noah Feehan. Nem tudom hogy történt-e bármiféle rádiózás a részükről, ami ide hozta őket. (Nem hiszem hogy tudtál volna rádiózni bilincsben) Erősítést akartam hívni rádión keresztül, de addigra Noah Feehan egy tec-9-el megöl engem, és a ''társát'', amit nem tudok hova tenni. Amint meghaltam, megszerettem volna beszélni ezt a szerveren, viszont a tizenöt perces halálidőm lejárt, nem fogadta senki.
A bíráló Adminisztrátornak mellékelem a videókat.
>

Megjegyzés:
<
Amikor újraéledtem, William Wentworth-ot megszerettem volna kérdezni hogy ez mégis mi volt, nem kaptam érdemi választ rá. Annyit kaptam hogy ''noah'' és ''chef'' elintézte az ügyet. És én erről miért nem értesültem? Ezt is szeretném hogyha tisztázásra kerülne, hiszen inkorrektnek találom. Log: https://pastebin.com/nnmxas0g
Nem mondanám IC ügynek a folyamatos kiabálásodat IC amit nem tudok hova tenni. Nem tudom hogy illegális frakció tagja vagy-e, de ez még civilben sem állja meg a helyét.
>

benec

Pötyögtető
2019. 01. 10.
427
2 823
21
V4 karakter
Hazrat Barat
LV karakter
Quantavius Bass
V2 karakter
Berc Bence
  • Tetszik
Reactions: 777

trinton

bejön a mili
2020. 07. 21.
923
3 071
V4 karakter
killian.rogers
LV karakter
kelvin.barnes
Utánajárok, hogy valóban el lett-e bírálva.

• Tetszik
Reactions: Muurayi

benec

Pötyögtető
2019. 01. 10.
427
2 823
21
V4 karakter
Hazrat Barat
LV karakter
Quantavius Bass
V2 karakter
Berc Bence
illetve ott hadd javítsalak ki, hogy nem csak úgy odajött noah feehan kipattant és lelőtt, le lett rádiózva ill. te pgt követtél el ott, hogy mikor elővettem a fegyverem te elkezdtél elszaladni úgy, hogy egy bilincselt bűnözőt viszel magaddal, nyilván nem lőttelek volna le, ha nem szaladsz el a fegyver elől, olyan céllal vettem elő, hogy add át a társam, viszont ez chef szerint nem volt pg, más kivetnivalót nem talált, tehát szerintem el lett bírálva

Kikapcsoljam

Thawne
2019. 05. 17.
448
1 212
V4 karakter
Nazar Altan
LV karakter
Aiden Reed
illetve ott hadd javítsalak ki, hogy nem csak úgy odajött noah feehan kipattant és lelőtt, le lett rádiózva ill. te pgt követtél el ott, hogy mikor elővettem a fegyverem te elkezdtél elszaladni úgy, hogy egy bilincselt bűnözőt viszel magaddal, nyilván nem lőttelek volna le, ha nem szaladsz el a fegyver elől, olyan céllal vettem elő, hogy add át a társam, viszont ez chef szerint nem volt pg, más kivetnivalót nem talált, tehát szerintem el lett bírálva
Direkt úgy írtam le, hogy nem tudok semmiféle rádiózásról, ezt tisztázni akartam.
PG-t követtem el? Amit leművelt a haverod ( William Wentworth ), bőven felér egy FUN esetleg NonRP-vel, én ezek után nem is akartam folytatni az IC-t. Admint szerettem volna hívni ha nem kapunk fejest.
A videóban látszik, hogy próbálok rákattintani arra hogy engedjem el, és írjak neked OOC, de addigra le lettem lőve. Ha kéred a videót szivesen elküldöm neked privátban.

benec

Pötyögtető
2019. 01. 10.
427
2 823
21
V4 karakter
Hazrat Barat
LV karakter
Quantavius Bass
V2 karakter
Berc Bence
nem tudom, hogy mit magyarázzak a dm részén, ha nem fut el, mikor előveszem a fegyvert akkor nem ölöm meg ilyen egyszerű
[2024-02-12 21:05:22] [Output] : [R1] Rene Fils mondja: Sikator
[2024-02-12 21:05:24] [Output] : [R1] Lou Diddy mondja: Jövünk báttya
[2024-02-12 21:05:26] [Output] : [R1] Lou Diddy mondja: Spongebobbal
[2024-02-12 21:05:28] [Output] : [R1] Lou Diddy mondja: Hol vagytok
[2024-02-12 21:05:34] [Output] : [R1] William Wentworth mondja: Kebab kut come
[2024-02-12 21:05:45] [Output] : [R1] William Wentworth mondja: Üdlöz
[2024-02-12 21:05:56] [Output] : [R1] Rene Fils mondja: Kebabaűú
[2024-02-12 21:05:57] [Output] : [R1] Rene Fils mondja: Kebabaűú
[2024-02-12 21:06:13] [Output] : [R1] Noah Feehan mondja: Tartsd rá
[2024-02-12 21:06:14] [Output] : [R1] Noah Feehan mondja: A feyvert
[2024-02-12 21:06:16] [Output] : [R1] Noah Feehan mondja: Hogy engedje el
[2024-02-12 21:06:18] [Output] : [R1] Noah Feehan mondja: És elmegyünk
itt a log, benne is van a terv. hogy rátartani szerettük volna

https://streamable.com/1a157u itt van a reporban is csatolt videó
illetve nyilván nem öltem volna meg a társamat de gondolom ezt magyarázni se kell

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.