Jelentkezés az Elnöki Őrséghez
PPD - Presidential Protective Detail
OOC rész:
Ebben a részben rólad, és az eddigi elért eredményeidről fogunk kérdezni. Fontos, hogy értelmes, kerek mondatokban válaszolj! A jelentkezési lap megírása előtt ajánlott átolvasni a Házirendet, illetve a jelentkezéssel kapcsolatos szabályozást.
Miután megírtad a lapodat ajánlott legalább egyszer átolvasni.
Sok sikert kíván a vezetőség!
Mi az IRL neved?
- Bálint -
Hány éves vagy?
- 17 -
Átlagosan mennyi időt tudsz naponta a szerveren tölteni?
- 3-4 órát -
Hány játszott perced van a szerveren?
- 9024 -
Mióta játszol a See Multi Theft Auto szerveren?
- 2 éve -
Melyik frakciókban voltál eddig?
- Nem voltam még frakcióban SeeV3-on -
Mi volt a távozásaid oka?
- - -
Volt-e már más neved a szerveren? Ha igen mi volt?
- Cornelio Perez, Amerigo Sweet -
Rendelkezel Team Speak 3 klienssel, és mikrofonnal?
- Igen, rendelkezek -
Kérlek fotózd le az UCP-n az adminjailek részt és linkeld be a válaszhoz. Abban az esetben is, ha még nem kaptál adminjailt.(csak kép elfogadott)
-
Kérlek fotózd le az UCP-n a kitiltások részt és linkeld be a válaszhoz. Abban az esetben is, ha még nem kaptál kitiltást. (csak kép elfogadott)
-
Miért szeretnél a Kormányhoz jelentkezni? (legalább 10 mondat)
- Frakció szervezése nagyon tetszik. Rendezett mind játékban mind fórumon is. Szeretnék egy RP-s közeghez tartozni és kíváncsi vagyok frakció adta lehetőségekre, szeretnék új kihívások elé állni. Sokáig gondolkoztam milyen frakcióba csatlakozzak de végül a jól vezetett és letisztult fórum láttán ide adtam le voksomat. Céljaim a frakcióval tapasztalat gyűjtés és ismeretek elsajátítása. -
Egyéb mondanivaló, amit még fontosnak tartasz elmondani:
- Admin jail-t próbálom kerülni mióta újból játszom. -
IC rész:
Ebben a részben az IC karakteredről, és annak eredményeidről fogunk kérdezni. Fontos, hogy értelmes, kerek mondatokban válaszolj!
Miután megírtad a lapodat ajánlott legalább egyszer átolvasni a lapot!
Teljes neve:
- Cornelio Da Costa -
Édesanyja leánykori neve:
- Lara Constanza -
Születési helye, ideje:
- Los Santos, 1993. December 13. -
Bejelentett lakcíme:
- Virág utca 3. -
Telefonszáma:
- 38761120176115 -
Jogosítványa, okiratai érvényesek:
- Igen -
Kérjük írja be, hogy milyen pozícióra jelentkezik:
(Ügynök)
- Ügynök -
Kérjük, hogy csatolja a motivációs levelét! (legalább 5 mondat)
- Tisztelt See City Kormány! A weboldalon meghirdetett pozícióra szeretnék jelentkezni, konkrétan az ügynöki állásra. Szimpatikusnak találom kormányukat, legutóbbi kampányuk felkeltette érdeklődésemet. Mint ahogyan önéletrajzomból is kitűnik, több mint 3 éves tapasztalattal rendelkezem, és nagy gyakorlatot szereztem ügynöki vonalon. Számomra nem gond 10-20 fős csoport irányítása, és összefogása, az esetleges munkatársi konfliktusok kezelése. Munkatársaim kitartó, lelkiismeretes, segítőkész embernek ismertek meg. Célom egy olyan stabil munkahelyen, hosszútávon, fiatalos környezetben dolgozni, ahol munkámmal hozzájárulhatok a város sikereihez. -
Önéletrajz (legalább 15 mondat):
- Cornelio Da Costa-nak hívnak, December 13.-án töltöm be 27. életévem. Los Santos-ban születtem, Édesapám idő előtt elhalálozott így édesanyám nevelt fel. Sürgető anyagi gondok miatt korán munkába álltam, minden lehetőséget megragadtam sajnos Középiskolai végzettségemmel nem tudtak sok helyen alkalmazni. Az alkalmi munkák után jött egy komolyabb állás lehetőség amit szerencsére nem hagytam veszni, 4 és fél éven keresztül biztonsági őrként dolgoztam de jobb élet reményében otthagytam állásomat. Párkapcsolatom nincs és nem is tervezek, szeretném időmet a munkának áldozni. -
Aláírás:
Cornelio Da Costa
Cornelio Da Costa
Utoljára szerkesztve: