Corneille S Mazanec - Smith Matthew Taylor [Nightmare]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Esco

Újonc
Támogató
2024. 01. 20.
38
10
Túl az Óperencián
discordapp.com
V4 karakter
Byrnjolf Hallfridsson
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Corneille S Mazanec

Panaszra tett személy InGame neve:
Smith Matthew Taylor

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Bányászokat vett fel és fel is vett munkásnak. Tartottam 1 hetes pihit és irtam neki, hogy vissza mennék dolgozni, azt mondta rendben van. Ledolgoztam 3 órát és el is küldtem neki a bizonyítékot. Amikor kérdeztem mikor jön fel megadni a pénzt, mindig csak ígérgetett. Megigérte, hogy xy időben feljön és ide adja, de utána fel se jött és nem is válaszolt amikor írtam neki. Elmentem
a bányához ahol dolgoztam neki és már azt más kibérelte. Szerintem nem akar kifizetni és kerül engem. A DC szerver ahova küldtük a munkabizonyítékokat azt a mai nap beszüntette, vagy kirakott onnan engem, de azóta sem válaszolt nekem. Nem válaszol ha irok, ha igen is ritkán és akkor is csak ígérget. Ez megy egy pár napja és már meguntam.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Szeretném megkapni azt a pénzt amivel tartozik. Minden bizonyítékot csatoltam, ha vam még bizonyíték kérés a panaszt bírálótól, csatolok.

Nightmare.

Zöldfülű
2020. 06. 04.
175
64
20
Lőrinci
V4 karakter
Dexter Antonio
LV karakter
Noah Swanson
Sziasztok! A panaszt én fogom bírálni. Várom a másik fél válaszát 24 órán belül.

Corneille, tőled szeretném elkérni a többi bizonyítékot, valamint, hogy mekkora összegben állapodtatok meg.

• Tetszik
Reactions: atyreek

Esco

Újonc
Támogató
2024. 01. 20.
38
10
Túl az Óperencián
discordapp.com
V4 karakter
Byrnjolf Hallfridsson
A szivárvány színű kaméleon szerver volt az érintett fél szervere. Törölte vagy kitett a szerverről amikor már napok úta probálom elérni.
A képeken látszik, hogy 300 ezer dollárt mondott. Eleinte 250 ezer volt.
Összesen így 900 ezer dollárral tartozik.
Ha további kérdésed van akkor ird le, hogy tudjam mire keresel még választ és probálok bizonyítékot csatolni a kérdéseidre.

Nightmare.

Zöldfülű
2020. 06. 04.
175
64
20
Lőrinci
V4 karakter
Dexter Antonio
LV karakter
Noah Swanson
Letelt a 24 óra.

Smith Matthew Taylor-t örökös kitiltásban részesítem 50.000$ feletti átverés végett. A panasz jogos.

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: kfer
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.