Copas Petrobas jelentkezése

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
2019. 03. 09.
9
5
www.gyogypedanita.hu
V4 karakter
Peter Turtle
W-TAXI.png

>> IC RÉSZ<<
Jelentkező teljes neve:

< Copas Petrobas >

Édesanyja leánykori neve:
< Colio Mirella >

Születési helye,ideje:
< Los Santos, 1998 >

Bejelentett lakcíme:
< East Los Santos 98 >

Telefonszáma:
< 38761120156391>

Rendelkezik érvényes B-kategóriás jogosítvánnyal?:
< Igen >
Van tapasztalata a munka terén?:
< Van>
Önéletrajz (5-10 mondat):
< Copas Petrobas vagyok, 21 éves. Jelenleg buszsofőrként dolgozom lassan fél éve. 2016 ban áruszállítóként kezdtem, majd pár hónap múlva csatlakoztam a CAMB taxi társasághoz. A munkám elhagyásának okaként az azóta megoldódott egészségügyi próblémám hozható fell. Születésem óta Los Santosi lakosként élem a napjaimat. IT And Constructor egyetemet, valamint Rendvédelmi iskolát végeztem. >
>> OOC RÉSZ<<
Teljes neved:

< Molnár Milán>
Hány éves vagy?:
< 17 >
Játszott perceid száma?:
< 14130 >
Kérlek fotózd le UCP-n az adminjailek, kitiltások, névváltási részt és linkeld be a válaszhoz. Abban az esetben is, ha még nem kaptál büntetést. (Csak kép elfogadott) :
< >
Mesélj magadról (5-10 mondat):
< Molnár Milán vagyok 16 éves és Kaposváron élek. Emelt informatika szakon tanulok, a város egyik legnevesebb intézményében. Ebből kifolyólag sok időt töltök a gép előtt. Szeretem a kis állatokat (hörcsög, egér stb..), és a barátokkal lenni. 11 évig népitáncoltam, és pár hónapja konditeremben edzem magam. Imádom a kocsikat, és a száguldást. Az álmom, hogy kamionos legyek. (Érdekes választás informatika szakon.) Röviden ennyi az "életrajzom"! >
Elolvastad a szabályzatot és elfogadod azt?:
< Igen
>
Jelentkező aláírása: Copas Petrobas

Snoobee

Zöldfülű
2019. 01. 19.
152
113
V4 karakter
Vo Giap Nguyen
LV karakter
Loading...
V2 karakter
Loading...
A W-Taxi vezetősége megkapta, és átolvasta jelentkezését. Örömmel értesítjük hogy lapja ELFOGADÁSRA került. További információkkal kapcsolatban e-mailben értesítjük!

• Tetszik
Reactions: Copas Petrobas
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.