CambTaxi Jelentkezési lap
? IC rész ?
? Jelentkező teljes neve: ?
< Copas Petrobas >
? Jelentkező születési helye, ideje: ?
< Los Santos, 1998.06.17 >
? Jelentkező édesanyjának leánykori neve: ?
< Cherri Matild >
? Jelentkező telefonszáma: ?
< 387611-067638 >
? Jelentkező lakcíme: ?
< Los Santos >
? Milyen engedélyekkel rendelkezik? ?
< Érvényes személyes okmányok, Jogosítvány >
? Van-e tapasztalata ebben a munkakörben? ?
< Személyes tapasztalatom nincs. Magán emberként szállítottam embereket, gyorsan, és biztonságosan.
Elvégzett munkák száma: 49
Bevétel: 37.710$
(Személyes feljegyzés alapján, NAV számára.) >
? Csatolja szakmai önéletrajzát (5-10 mondat): ?
< Copas Petrobas vagyok, 21 éves. Jelenleg is sofőrként dolgozom Los Santos és környékén, csak kicsit "nagyobb tételben". Vidéki buszsofőr vagyok, 790ezer levezetett kilóméterrel. Szeretem a járműveket, és az emberek társaságát. Barátságosan kezelek minden egyént. Elötte áruszállítóként, és postásként is dolgoztam. Teljeskörű képzettségem megvan a szakmához. 2018-ban még egy technikai továbbképzésen is részvettem, ahol sikeres vizsgával zártam. >
? OOC rész ?
? Teljes neved: ?
< Molnár Milán >
? Hány éves vagy? ?
< 16 éves (szül:2002.06.) >
? Játszott perceid száma: ?
< 10554 >
? Miért vagy te különböző a többi jelentkezőtől? ?
< Úgy gondolom, hogy maximalista vagyok. Egy munkát sem hagyok félbe, vagy rosszul kivitelezve. Szeretek vezetni, és mindent ami börrög. Minden nap játszok a szerveren (persze kivételek vannak), ami lehetővé teszi, hogy aktívan résztvegyek a személyszállíásban. Mindezek mellett, szeretek újat kipróbálni, és segíteni. >
? Szabályzatunkat elolvastad-e és elfogadod-e? ?
< Igen, elfogadom! >
? Mesélj magadról pár mondatban (5-10 mondat): ?
< Molnár Milán vagyok 16 éves és Kaposváron élek. Emelt informatika szakon tanulok, a város egyik legnevesebb intézményében. Ebből kifolyólag sok időt töltök a gép előtt. Szeretem a kis állatokat (hörcsög, egér stb..), és a barátokkal lenni. 11 évig népitáncoltam, és pár hónapja konditeremben edzem magam. Imádom a kocsikat, és a száguldást. Az álmom, hogy kamionos legyek. (Érdekes választás informatika szakon.) Röviden ennyi az "életrajzom"! >
Jelentkező aláírása:
Copas Petrobas
Copas Petrobas