Elutasítva Cooper Simon - > Ryan

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
C

CrazyHitman

zoldlogo.png

Neved:
< Cooper Simon >

A ban időpontja:
< 2018-11-01 18:42:04 >

A ban időtartama:
< Örök (2030-01-01 01:00:00-ig) >

Neve, aki bannolt:
< Ryan >

A ban oka:
< Súlyos OOC minősítés >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Szeretnék újra RP-zni, szeretnék újra játszani a barátaimmal, újra a közösség tagja szeretnék lenni. Tény, hogy sajnos hibáztam, de régebben sokkal nehezebben tudtam visszafogni magam, eléggé könnyen robbantam, de ez már megváltozott, s ezt tudja tanusítani is a haverom akivel régebben játszottam LV-n.
Ha lehetséges, akkor TS-en szeretném tisztázni ezt az egészet.
Nos, tisztázásképpen a teljes történet az úgy szól, hogy:
Éppen jöttem ki a Mercimmel a szerelőtelepről, amikor belémjöttek egy lopott gyors motorral, majd ez a player hanyagolta az rp-t. Erre én irl ideges lettem, és ordítoztam vele IC. Majd bszállt a sárga taxiba, és mondja a srác IC-OOC hogy taxival akar menni, erre rp-vel elővettem az ütőt, majd mondtam IC a taxisnak hogy kiszállítja az urat vagy szétverem a taxit, adtam 5 másodpercet neki, nem szállította ki, szétvertem a taxit. Nos, ezután hívtak admint, és nagy volt a szám, nagyon ideges voltam. Ezek után a nonos srác is írt még valamit, meg nonozott admin ügy közben, majd Ryu kickelte, aztán a taxi verés miatt bevágtak AJ-ba, de előtte még leírtam a nonos srácnak azt amit nem kellett volna, sajnos. Ezután kérte meg Ryu Ryan-t hogy bannoljon ki engem.>

Moderátor által szerkesztve, ekkor:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.