Tisztelt jelentkező!
Kérjük a kitöltés előtt fokozott figyelemmel olvassa át a jelentkezéshez szükséges kritériumokat, instrukciókat.
A kitöltés során legjobb tudomása szerint válaszoljon és csak is kizárólag valós adatokat adjon meg.
Figyeljen a formátum hibamentes kitöltésére, ahol szükséges X-el jelölje válaszát.
A jelentkezés kitöltéséhez sok sikert kíván a Jesse Car Service adminisztratív csapata!
Teljes neve:
- Cooper Leo -
Neme: (X-elje be a megfelelő mezőt)
[X] Férfi
[—] Nő
[—] Egyéb
Születési hely, idő:
-Las Venturas, 2000.03.15 -
Bejelentett lakcím:
-Fort Carson, [391] Motel Szoba -
Telefonszám:
-+38-76-962-1570 -
Miért szeretne cégünk munkatársa lenni?
- Gyermekkorom óta szeretnék igazi szerelőműhelyben dolgozni, mivel eddig csak a garázsban tudtam autót szerelni és egyéb dolgokat összerakni és építeni. Illetve szeretnék egy jó munkahelyi társasághoz tartozni.-
Miért pont önt válasszuk?
- Figyelmes és segítőkésznek gondolom magam, szerintem sokmindent megtudok csinálni, értek az autószereléshez. Régebben sokat segítettem a testvéremnek Luis-nak, mivel neki egy autószereői műhelye is volt, de sajnos egy betegségben elhunyt.-
Hol talált cégünk hirdetésére?
-Az interneten találtam. -
Korábbi munka helye, feladatköre:
- Nem volt.-
Korábbi munkahelyéről történő távozásának oka: (X-elje be a megfelelő mezőt)
[--] Felmondás
[--] Kirúgás
Kirúgásának okát fejtse ki:
- Nem volt. -
Aláírásával kijelenti, hogy a jelentkezésben szereplő adatok hitelesek és a cég házi rendjét elfogadja és betartja.
Cooper Leo
Kelt: 2024.12.13
Cooper Leo
Kelt: 2024.12.13
- Out Of Character -
Neved, ahogy szólíthatunk:
-Marci -
Betöltött életkorod:
- 15 -
Jelenlegi játszott perced:
- 6852 -
Korábbi frakcióid:
- Nem volt. -
Korábbi frakcióid távozásának oka:
- Nem volt.-
Mióta játszol RP szervereken, játszottál Recovery előtt?
- 2 éve RP-zek régebben Fivemmel játszottam, fél éve körülbelül vagyok a Seemta szerverén. Nem játszottam Recovery előtt. -
Terveid a frakcióban:
- Minék több rangot szeretnék elérni, és hogy megbízzanak bennem a főnöökök, hogy egyedül is megtudok csinálni mindent. -
Miért válasszunk téged?
-Türelmes és segítőkész vagyok. Egyedül is megtudok oldani feladatokat, még ha nehéz is, én megoldom. Csapatban is szeretek dolgozni, sokat tudnék fent lenni a szerveren, amikor az időm engedi fent lennék. -
Mennyi időt tudnál a frakcióra szánni?
-Hétköznap 2-3-4 órát. Hétvégén, hogyha szabad vagyok akár 5-6-7 órát is. -
Korábbi adminjail, kitiltásaid: (Kép csatolása kötelező "imgur.com")
- -
Account ID-d:
- 36700 -
Bemutatkozás pár mondatban: (legalább 10 összefüggő mondat!)
- Marcinak hívnak, 15 éves srác vagyok. Magyarországon élek Hajdú-Biharban. Gépjármű-mechatronikusnak tanulok jelenleg.(Autószerelő) 3 éves suliba járok, 10-es vagyok most. Gyakorlat is van most nekünk, így kéthetente csak 4 után tudok fent lenni a szerveren hétköznap. Szabadidőmben Seemtazni, Valorantozni, Fortniteozni szoktam, attól függ mikor mihez van kedvem. Szoktam menni haverokkal biciklizni is, mostanában már nemnagyon elég hideg van már így novemberben. Régebben pingpongoztam, de abbahagytam mivel nem volt már időm az asztalitenisszel foglalkozni, illetve meg is untam. Nagyon szeretek seemtazni, egyik legjobb elfoglaltságom amikor számítógépezek. Szeretek megismerni új embereket, illetve barátkozni. -