Játékos (IG) neved: < Connor O Ruah > Panaszolt fél admin neve: < Pexy > Panasz pontos megfogalmazása: < 2024.11.12-én 18:30 tájékán volt egy adminisztrátori ügy amit HeX Admin 3-as intézett. Haverommal szemben folyt az intézkedés. Én odamentem feltettem pár kérdést majd Pexy elgetelt engem a VH-ra úgy, hogy ő nem szólított fel engem arra, hogy menjek el. Ellenben Hex ezt megtette. Pexy-nek írtam PM-et, hogy akkor vagy az autómat juttassa vissza vagy engem vigyen vissza a helyszínre, hogy tudjam folytatni a RolePlay-t. Azt a választ kaptam, hogy ez felesleges PM és fejezzem be. Kérdezem én, hogy ezt hogy kéne elintézzem?? Admin szól közbe, hogy én hol vagyok a mapon és egy autó getelést nem kapok?? Sajnos ennek nem tett eleget, ehelyett egy kick-et kaptam tőle ajándékba. Nos ez véleményem szerint nem példamutató jellegű egy Admin 3-as szinten lévő Adminisztrátortól. > Bizonyítékok: < [2024-11-12 18:35:38] [Output] : [SeeMTA]: Pexy elteleportált téged a városházára. [2024-11-12 18:39:53] [Output] : [Küldött PM]: Pexy (35): vigyél vissza oda ahol a kocsim van ha elgeteltél [2024-11-12 18:40:01] [Output] : [Segítség] Admin 3 Pexy: nem getelek [2024-11-12 18:40:13] [Output] : [Küldött PM]: Pexy (35): VH-ra el tudtál getelni. Akkor vigyél vissza vagy a kocsit hozd ide [2024-11-12 18:40:36] [Output] : [Segítség] Admin 3 Pexy: semmi közöd nem volt az adminügyhöz, ezért lettél vhra spawnolva [2024-11-12 18:40:47] [Output] : [Küldött PM]: Pexy (35): A kocsim meg ott maradt.. Akkor azt is hozzátok ide [2024-11-12 18:40:56] [Output] : [Kick]: Connor O Ruah ki lett rúgva a szerverről Pexy által. > Megjegyzés: < Amikor visszatértem a kick-ből, HeX példamutatóan megoldotta a storyt. Akkor nem voltam éppen gépnél de láttam amit OOC chatbe írt. Innen is köszi szépen báttya. Ezt követően lefreezelt Pexy nem tudom miért ezzel elvéve 5 percet az életemből. Tényleg semmi értelme nem volt annak amiért kijött hozzám. Kiemelném, hogy ez rontotta a játék élményemet a szerveren.. Több hónap után jöttem fel először körülbelül 20 perce voltam fent a szerveren.> |
Utoljára szerkesztve: