Compton Varrio Locos XIII pályázata.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Towelie

Újonc
2019. 09. 27.
13
6
V4 karakter
Carlos Bling

Compton Varrio Locos XIII

Rövid önéletrajz:
Nem szeretnék sablon szövegett írni, ezért rövidre zárom mondandóm. Egy átlagos fiú vagyok, most töltöttem a Tizen-nyolcadik életévemet. Gimnáziumba járok Pesten, amit egyébként eléggé szeretek. A hobbijaim közé tartozik főként az MTA amivel rengeteget képes vagyok játszani, más nem köt le ennyire.

Bevezető/Ismertető:

A Compton Varrio Locos XIII röviden CVLS13 egy Mexikói-Amerikai kisebb banda, szlengesen "gang" ami a 1990' es évek elején alapult. A banda neve előtt az a hely van, amelyen a banda megtalálható. Jelen esetben Comptonban, illetve California egyes részein. A bandában csak hispánok, azaz Amerikában letelepedett Spanyolok lehettek, de már egyre befogadóbbak ezért több etnikai csoportot is elfogadnak. A környéken élők nehezen viselik el az ott élést mivel bandában lévő fiatalok rengeteg bűncselekményben részt vesznek. A bandában lévő fiatalok felhívták a rendőrök figyelmét a sok bűncselekménnyel amelyet elkövettek az idők során, mint például a kábítószer kereskedelem, a rablások, a bántalmazások, illetve a rengeteg graffiti. (Bővebben lentebb.)

A bandához köthető illegális tevékenységek:

Kábítószerekkel és ajzószerekkel való visszaélés ezek feketepiaci értékesítése.
Bolti betörések.
Autó lopások sorozata.
Személyek elleni fizikai erőszak.
Éles lőfegyverekkel emberi élet kioltására alkalmas szúró-vágó eszközökkel való visszaélés illetve ezek feketepiaci értékesítése.

Céljaim a frakcióval kapcsolatosan:

Egy újabb bandát szeretnék elindítani a szerveren, mivel eléggé megcsökkent a bandák száma, illetve ezek létszáma.
Rengeteg tervem lenne a Varrio Locossal kapcsolatosan, de ezekhez rengeteg idő és munka szükséges.
Egy eseményekkel teli bandára gondoltam, amely minden RP lehetőséget meg fog ragadni.
Számos élménykép készítése, illetve ezek megtanítása a leendő tagoknak, ha szükséges.
Minden az (ig-ic) eseményekről szólna, nem menne át az egész dolog az abszurd oldalra.

Miért pont engem válasszatok?

Egy megfelelő személy lennék rá, kellő odaadással és tudással.
A legjobbat tudnám nyújtani saját tudásom alapján, a vezetői képességem és hozzáértésem megvan.
Minőségi élményképeket, élvezetes RP szituációkat, illetve jó időtöltést tudok garantálni a részem/frakció részéről.

A banda főbb riválisai:

A környéken ahol ők élnek, ott még két Afrikai-Amerikai banda is megtalálható, a Compton Crips és a Fruit Town Pirus. Ez a 2 banda a Locos riválisai, de egyéb spanyol banda is megtalálható a környékükön akikkel nem jönnek ki valami jól.

Köszönöm ha elolvastad, remélem tetszett. by:enriko
thebenjamin válasza:
Helyezem a megfelelő helyre!

Moderátor által szerkesztve, ekkor:

Kivon

Újonc
2019. 01. 10.
52
122
Ház:)
V4 karakter
Zhaire Hunt
LV karakter
Dexter Lebrance
V2 karakter
Takeo Lynch
Ráférne egy kis bővíttés szerintem.

og.saymol

Zöldfülű
2019. 01. 10.
206
612
20
Budapest
V4 karakter
dustin moore
LV karakter
lyndon conway
V2 karakter
larry bakes
Magában nem lett rossz de egy kérdés,
mit értesz abszurd oldalra?

Ragadozó

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 11.
304
141
V4 karakter
Ernesto Berganza
LV karakter
Danny Brassco
V2 karakter
Ernesto Berganza
Egy bővítés ráférne de nem lett rossz. Támogatom.

Hosi

Klaviatúra gyilkos
2019. 01. 10.
703
722
Budapest
V4 karakter
Hosi Yeager
V2 karakter
Hosi Yeager
Kezdésnek nem rossz, de rengeteg bővítés és formázás kell még rá, egyenlőre hiányos de van benne potenciál... De remélem nem 2 hónapos frakció lesz.

Bence

Az év legmeghatározóbb személye | 2022
Very Important Person
2019. 01. 07.
4 815
2 675
Rendben van, a holnapi nap folyamán keress fel TeamSpeak-en és intézzük a frakciót. Helyezhető!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.