Compton Varrio Locos XIII
Rövid önéletrajz:
Nem szeretnék sablon szövegett írni, ezért rövidre zárom mondandóm. Egy átlagos fiú vagyok, most töltöttem a Tizen-nyolcadik életévemet. Gimnáziumba járok Pesten, amit egyébként eléggé szeretek. A hobbijaim közé tartozik főként az MTA amivel rengeteget képes vagyok játszani, más nem köt le ennyire.
Bevezető/Ismertető:
A Compton Varrio Locos XIII röviden CVLS13 egy Mexikói-Amerikai kisebb banda, szlengesen "gang" ami a 1990' es évek elején alapult. A banda neve előtt az a hely van, amelyen a banda megtalálható. Jelen esetben Comptonban, illetve California egyes részein. A bandában csak hispánok, azaz Amerikában letelepedett Spanyolok lehettek, de már egyre befogadóbbak ezért több etnikai csoportot is elfogadnak. A környéken élők nehezen viselik el az ott élést mivel bandában lévő fiatalok rengeteg bűncselekményben részt vesznek. A bandában lévő fiatalok felhívták a rendőrök figyelmét a sok bűncselekménnyel amelyet elkövettek az idők során, mint például a kábítószer kereskedelem, a rablások, a bántalmazások, illetve a rengeteg graffiti. (Bővebben lentebb.)
A bandához köthető illegális tevékenységek:
Kábítószerekkel és ajzószerekkel való visszaélés ezek feketepiaci értékesítése.
Bolti betörések.
Autó lopások sorozata.
Személyek elleni fizikai erőszak.
Éles lőfegyverekkel emberi élet kioltására alkalmas szúró-vágó eszközökkel való visszaélés illetve ezek feketepiaci értékesítése.
Céljaim a frakcióval kapcsolatosan:
Egy újabb bandát szeretnék elindítani a szerveren, mivel eléggé megcsökkent a bandák száma, illetve ezek létszáma.
Rengeteg tervem lenne a Varrio Locossal kapcsolatosan, de ezekhez rengeteg idő és munka szükséges.
Egy eseményekkel teli bandára gondoltam, amely minden RP lehetőséget meg fog ragadni.
Számos élménykép készítése, illetve ezek megtanítása a leendő tagoknak, ha szükséges.
Minden az (ig-ic) eseményekről szólna, nem menne át az egész dolog az abszurd oldalra.
Miért pont engem válasszatok?
Egy megfelelő személy lennék rá, kellő odaadással és tudással.
A legjobbat tudnám nyújtani saját tudásom alapján, a vezetői képességem és hozzáértésem megvan.
Minőségi élményképeket, élvezetes RP szituációkat, illetve jó időtöltést tudok garantálni a részem/frakció részéről.
A banda főbb riválisai:
A környéken ahol ők élnek, ott még két Afrikai-Amerikai banda is megtalálható, a Compton Crips és a Fruit Town Pirus. Ez a 2 banda a Locos riválisai, de egyéb spanyol banda is megtalálható a környékükön akikkel nem jönnek ki valami jól.
Köszönöm ha elolvastad, remélem tetszett. by:enriko
thebenjamin válasza:Helyezem a megfelelő helyre!
Moderátor által szerkesztve, ekkor: