- 2022. 11. 16.
- 4
- 24
- LV karakter
- Cody Yang
Neved:
< Cody Yang >
Kitiltás időpontja:
< 2023. 12. 23. 14:23 >
Kitiltás időtartama:
< Örök >
Admin neve, aki kitiltott:
< Jhnny >
A kitiltás indoka:
< Súlyos DM. >
Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
< Sziasztok. Lassan egy éve történt ez az egész eset, amit visszatekintve ténylegesen megbántam, röviden elég nagy hülyeség és egyben gyerekes volt amit csináltam. Ezzel az unban kérelmemmel nem empátiát szeretnék elérni, nem sajnáltatás céljából írom, tisztában vagyok a tettem súlyosságával, ugyanis egy roleplay szerverről van szó. Akkoriban mondhatni feszültebb állapotban voltam, egy hirtelen rossz döntés volt az egész, amit garantálni tudok, hogy mégegyszer nem fog előfordulni. Elnézést kérek azoktól, akiknek akkor elrontottam a játékukat, semmi személyes célom nem volt sem az érintett játékosok sem a szerver felé. Az előző unban kérelmemet igaz hogy csak egy hete írtam, de hálás lennék, ha adnátok egy végső esélyt nekem a szerveren, hogy bebizonyítsam azóta megváltozott a viselkedésem és gondolkodásom is. A barátaim mostanában elkezdtek újra játszani és csatlakozni szeretnék hozzájuk, nem szeretnék kimaradni a közös játékból. Köszönöm előre is, ha átgondoljátok a bannom feloldását. >