- 2022. 11. 16.
- 4
- 24
- LV karakter
- Cody Yang
Neved:
< Cody Yang >
Kitiltás időpontja:
< 2023.12.23 14:23 >
Kitiltás időtartama:
< Örök >
Admin neve, aki kitiltott:
< Jhnny >
A kitiltás indoka:
< Szeretném kérni a kitiltásom feloldását, mert belátom, hogy nagy hibát követtem el. Először is, bocsánatot szeretnék kérni mindenkitől, akinek aznap, amikor a kitiltásomat kaptam, elrontottam a játékélményét és szerepjátékát azzal, hogy indokolatlanul megöltem őket. Tisztában vagyok vele, hogy ez súlyos DM-nek minősült, és nem illik sem hozzám, sem ahhoz, ahogyan a szerveren viselkednem kellene.
Aznap egy meggondolatlan, gyerekes döntést hoztam. Egy barátommal csak szórakozni szerettünk volna, de amit tettünk, az messze állt a szórakozástól. Már megbántam, és szeretném, ha esélyt kapnék arra, hogy bebizonyíthassam, tanultam a hibámból.
Ahogy látom a barátaimat, hogyan játszanak folyamatosan szerepeket, élvezik a szervert, illetve annak közösségét, én is egyre inkább szeretném aktívan és megfelelően, a szabályok betartása mellett részt venni ebben a közösségben. Mivel mindössze 4-es szintű voltam, nem tudtam még eleget játszani a szerveren, úgy érzem, sok mindenről lemaradtam. Nagyon tetszik a közösség és a szerver hangulata, nem szeretném itt lezárni a történetemet.
Megígérem, hogy ilyen fajta szituációra soha többé nem fog sor kerülni és ezután a szerver szabályainak megfelelően fogok játszani. Tiszteletben tartva a közösséget és a szerepjátékot. >
Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
< Köszönöm, ha átgondoljátok a kérelmemet, és lehetőséget adtok a visszatérésre! >
Utoljára szerkesztve: