Cody jelentekezése S.G.H.-nak

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

justcody

trónon a király, vígan dúl a lakoma
Globális Moderátor
v4
2021. 08. 19.
826
2 217
V4 karakter
Cody_Bishop 🦆 🇯🇲
VoK0rJX.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<< Máténak hívnak, de a szerveren csak Cody. Általában mindenki az IC nevemen szólít, lényegében az a becenevem is. Májusban töltöm a 21. életévem>>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< A lap megírásának pillanatában 26 nap, 20 óra és 17 perc (38657 perc) >>
Mi az SGH feladata?
<< Segíteni a játéksokat és az Adminokat egyaránt. A játékosok kérdéseket tehetnek fel az SGH tagoknak, aminek köszönhetően nem tartják fel az adminokat, így ki tudnak érni olyan ügyekhez, ahol ténylegesen Adminisztrátori beavatkozás szükséges. Olykor az SGH a kapcsolattartó játékos és admin között, hisz nem egyszer rajtuk keresztül érik el a Fő- vagy Szuperadminokat. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Rendőrségben töltött időm alatt rengeteg kezdő játékossal találkoztam, küzúti szabálysértés vagy műszaki hiánya miatt. Sosem az volt a lényeg, hogy hatalmas csekket kapjanak, és elvegyük a kedvüket a játéktól. Ha hamis iratot találtunk kezdőnél, elmagyaráztuk, hogy ilyenkor mi a helyzet, elvittük VH-ra kiváltani az új iratokat. Műszaki hiányakor elmagyaráztuk, hogy szerelőtelepen tudja kérni, stb. Mindig szívesen segítettem, kifejezetten jól esett, mikor megköszönték, rendes arcoknak neveztek minket. Elhatároztam, hogy ha lesz lehetőségem, akkor megpróbálok magasabb szintre lépni. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Nem azért akarok SGH, későbbiekben Admin lenni, hogy menőzzek vele vagy ilyesmi. Simán csak segíteni szeretnék másoknak. Ha nem nyerek felvételt, lehetőségeimhez mérten folytatom a segítségnyújtást és megteszek minden tőlem telhetőt. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< 2-3000 perc hetente simán menne. Eddig a Rendőrségnél töltött időm alatt is ennyi volt heti szinten, szóval nem okozna gondot a napi 3-4 óra minimum. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Nem voltam bannolva. >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< 2x voltam jailben, kezdő voltam és próbáltam valami kemény illegálos karaktert alakítani. A szerver szabályzatát akkoriban még kevésbé ismertem. >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<<
Csak sablonos, általános pozitív tulajdonságokat tudok mondani. Jól dolgozok csapatban egy egyedül is. Segítőkésznek tartom magam, azt a keveset is megosztom mással amim van. Egyenes embernek gondolom magam. Rendőrség szabályzatában benne van, hogy Leaderi engedéllyel lehet SGH a frakcióban. Én egy hetet vártam a válaszra, tartottam magam ahhoz, hogy ha nem bólintanak rá, nem írok lapot. Ezért ilyen utolsó pillanatban beadott lap ez.

Az utóbbi időben nem alkottam magamról túl jó képet itt fórumon, egyes PK, unban kérelmekre vicces reakciót nyomtam, erről kezdek leszokni. Olykor eléggé szarkasztikus vagyok, és nem mindenki vevő rá. Túl sok fagyit eszek. >>

Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Későbbiekben igen, viszont képlékeny, hogy mikor. Még mindig nagyon élvezem a Rendőrséget, viszont nem vagyok az a típus, aki csak azért SGH/admin közelébe férkőzik, hogy később én is az lehessek. Nekem ez egy eléggé nagy lehetőség, viszont nem akarok azonnal admin lenni 2 hét után. Négy jó barátom lett Akadémia alatt, abból egy ki lett rúgva, egy pedig eléggé inaktív lett mostanában. Ameddig van barátom frakcióban addig szívesen maradok SGH, nem rusholom az admint. Viszont ha a maradék két aktív barátom is távozik, inkább az admint választanám. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Nem fogom bőlére ereszteni, hiszen az alapokat regisztráció utáni bevezető videóban láthattad, de néhány dolgot elmondok. Egy egy RolePlay szerver vagy másnéven Szerepjáték. Itt egy szabadon választott személyt alakíthatsz, olyan szituációkban szerepelhetsz, amiben a való életben nem, vagy nagyon kicsi rá az esély. Kisebb túlzással úgy alakítod a karaktered történetét ahogy akarod. Ez eddig szép és jó, viszont vannak a szerveren szabályok, amelyeket fórumon érsz el. Ajánlom, hogy olvasd át, akár többször is, hisz a szabályok nem ismerete nem mentesít a szankciók alól. Ha bármi kérdésed van, nyugodtan fordulj adminsegédekhez, készséggel állnak a segítségedre. Illetve YouTube-on van a tulajdonos Thommas csatornája, ahol számtalan hasznos tutorial videót találhatsz a szerver egyes részeiről. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Szia! Én nem tudok neked adni, viszont bizonyíték ellenében egy admin intézni tudja. Ha gondolod, küldd el nekem, én majd csatolom adminsegéd chatre, és egy szabad admin segíteni fog. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?

<< Hali! Ha skines fegyverről van szó, akkor kellő bizonyítékkal keress fel egy admint, már ha fent van a szerveren az a játékos aki átvert. Ha nincs fent, nyiss fórumon panaszkönyvet. Amennyiben nem skines fegyverről van szó vagy nem te PP-zted, akkor a figyelmeztetések számodra már nem relevánsak, hiszen nem minősülnek PP-s fegyvernek. Nyugodtan elveheti első alkalommal a rendvédelem, vagy rablás során az illegál. >>

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: Justin és Devil71

Justin

toolame
Very Important Person
2019. 01. 10.
16 312
17 381
25
Blackburn / Pécs
V4 karakter
Justin_Kearney
Sajnos így is túl sok olyan SGH van aki nem szeretne admin lenni. Ezért is jött létre ez a TGF. A cél pedig nyílván az, hogy minnél több admint tudjunk "nevelni". A lapod tetszik és adnék is neked esélyt viszont így, hogy ameddig a barátaid játszanak veled addig nem szeretnél admin lenni így nem tudok igent mondani. Teljesen megértem egyébként és ez a normális, hogy azért játszol mert jól szeretnéd magadat érezni. Maradjunk annyiban, hogy ha végeztél a rendőrséggel vagy úgy érzed, hogy készen állsz az adminra akkor keress fel valahol és átbeszéljük ezt az SGH témát.

• Hűha
Reactions: justcody
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.