Megjegyzés: ~ County Jhons Próbaidős nyomozó segítségével vizsgáltuk át a céget, belépve végigjártuk a boltot, ezt követően az árakat néztük végig. Az ellenőrzés során mindent rendben találtunk, a papírok érvényesek, árréstörvény sértés nem történt. ~
Megjegyzés: ~ County Jhons Próbaidős nyomozó segítségével vizsgáltuk át a céget, belépve végigjártuk a boltot, ezt követően az árakat néztük végig. A cégnek nem volt érvényes tűzvédelmi engedélye, ezért megpróbáltam elérni a tulajdonost, viszont nem értem el egész héten. Végül írtam egy felhívást, amiben felhívtam a tulajdonos figyelmét a tűzvédelmi hiányára, ezt követően végül ki lett állítva az engedély. Az ellenőrzés során mindent rendben találtunk, a papírok érvényesek, árréstörvény sértés nem történt. ~
Megjegyzés: ~ County Jhons Próbaidős nyomozó segítségével vizsgáltuk át a céget, belépve végigjártuk az éttermet. A cégnek nem volt érvényes tűzvédelmi engedélye, ezért megpróbáltam elérni a tulajdonost, viszont aznap nem sikerült elérnem. Végül pár nappal később telefonon sikerült elérnem a tulajt, ekkor felhívtam a figyelmét a tűzvédelmi engedély hiányára, ezt követően végül ki lett állítva az engedély. Az ellenőrzés során mindent rendben találtunk, a papírok érvényesek, a konyha, és étkező higéniája tiszta. ~
Megjegyzés: ~ Matteo M Menges nyomozó kolégával az SCKK egyik vontatósát ellenőriztük. Menges totálkáros passátját használtuk csalinak, a vontató kiérkezésével Fix-hez kértem a fuvart, ezt követően kifizettem a díjat, amiről számlát is kaptam. Fixhez érve Menges intézkedés alá vonta a vontatót, ezt követően leigazoltattuk a hölgyet, belenéztünk a vontató csomagterébe, és megvizsgáltuk a gépjármű iratait. Az ellenőrzés során mindent rendben találtunk, a hölgy teljes közreműködést mutatott. ~
Megjegyzés: ~ Loli Anisimova nyomozó segítségével taxis/vontatós cégek után kutattunk, majd megláttuk a cég hirdetését, amit fel is hívtam. A kocsival palomino bejáratánál álltunk meg, ahol Anisimova nyomozó kilőtte a kerekeket. A vontató megérkezésével BMS-hez kértem a fuvart, ezt követően ki is fizettem a díjat, amiről számlát is kaptam. BMS közelébe érve felszólítottam, hogy álljunk meg az út szélén, ezt követően igazoltattuk az urat, és átnéztük a gépjármű csomagterét, a cég papírjait. Az ellenőrzés során mindent rendben találtunk, az úr teljes közreműködést mutatott. ~