Coby Vos, Atif Tolr, Radost Borya ---> Lea Eisenhauer[Munyoz]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

ropika

Zöldfülű
2020. 07. 28.
180
202
V4 karakter
Lea Pera
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Atif Tolr, Coby Vos, Radost Borya.

Panaszra tett személy InGame neve:
Lea Eisenhauer

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Sziasztok, panasz pontosabban nem azért íródott, hogy bárkivel is kicsesszünk, csak szeretnénk megtudni miért is kaptunk Tűzparancsot. Az este folyamán elmentünk rabolni Angel Pine környékére amikor megláttunk mögöttünk egy E60-t lefele menet partra. Mi hárman azt gondoltuk, hogy kipakolhatnánk az E60-t egy megfelelő pillanatba ami elég hamar eljött, ezt az alkalmat elcsípve kiszálltunk az E60-ra, de ők rájöttek mit akarunk ezzel elérni. https://streamable.com/dgv3cv Mi is vettük az alkalmat vissza szálltunk a kocsiba, elindultunk ki a partról, közbe felcsapták a villogót, üldözőbe vettek minket, valahol félúton lehagytuk őket. Vissza mentünk LS-be hq-ra, hogy felfegyverkezzünk, megnézzük került-e körözés az autóra, ami gyorsan kiderült, Los Santos fegyverboltnál felszólított minket az egyik egység, elkezdtünk menekülni. https://streamable.com/1h11yi ,Déli benzinkútnál elkezdett ránk pullozni az egyik egység, ezzel mozgásképtelenné téve minket. -

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://streamable.com/dgv3cv, https://streamable.com/1h11yi

Megjegyzés:
szio.

Utoljára szerkesztve:

xqnight

Barangoló
2019. 02. 10.
85
383
19
V4 karakter
bellashannon
Sziasztok, ismét.
Privát üzenet formájában elküldtem Munyoz számára a szükséges bizonyítékot, itt fórumon.
Hogy ne legyen kételkedés a bírálatban, a lényeget ide is bemásoltam, a többit kivettem ami nem ide tartozik.
Remélhetőleg ez lesz az, több dolgot nem találtam róla.
[2024-01-21 23:34:52] [Output] : [NAV] [KNYF] Törzsőrmester Lea Eisenhauer: c0 megint
[2024-01-21 23:35:04] [Output] : [TEK] Százados Fabiano G Escobar: merre?
[2024-01-21 23:35:05] [Output] : [SeeMTA - Egység]: NAV-B-28 erősítést hívott!
[2024-01-21 23:35:10] [Output] : [NAV] [KNYF] Törzsőrmester Lea Eisenhauer: Menekülnek
[2024-01-21 23:36:10] [Output] : [NAV] [KNYF] Törzsőrmester Lea Eisenhauer: Elmenekültek, AB-KI-01, szürke mercedes, két fegyveres nyitott ránk tüzet.
[2024-01-21 23:36:23] [Output] : [TEK] Százados Fabiano G Escobar: Tűzparancsot kiadom rá.

A rádióban elhangzottak alapján a tűzparancsot jogosan kaptátok. Lea annyiban hibázott maximum, hogy azt rádiózta, lőttetek rá.
A videót nézve ha én kint lettem volna aranyparton dutyban, ahol egy random autó beáll elém, kiszállnak belőle hárman fegyverrel és céloznak rám, én vissza is lőttem volna és ha elmenekült volna az illető, tűzparancsot megkapta volna tőlem is ebben a helyzetben. Nem fogja megvárni senki, míg rálőnek ténylegesen, ha a szándék tisztán kivehető ( értsd most ez alatt azt, hogy tisztán láthatóan fegyvert szegeztek rá. de ez csak az én véleményem ).

Amennyiben fel lettetek szólítva, a pullozással nem látok problémát annak tudatában, amit Lea rádiózott.
[2024-01-21 23:44:40] [Output] : [NAV] [MERKUR] Hadnagy Martin Valek: Jelünkön a Mercédesz. Tűzparancs megadva?
[2024-01-21 23:44:45] [Output] : [TEK] Százados Fabiano G Escobar: igen
[2024-01-21 23:45:35] [Output] : [NAV] [MERKUR] Hadnagy Martin Valek: Likvidáltuk őket.

Mivel én nem tartozom az panaszkönyvhöz, nincs több mondanivalóm. Igyekeztem a bírálást előrébb vinni, a többiről @Munyoz. dönt.
Ha nem tiszta valami, keressetek fel, háthat tudok segíteni. Szép napot, jó játékot nektek.

Munyoz.

𝕮𝖆𝖗 𝖙𝖊𝖑 𝖊𝖘𝖙 𝖓𝖔𝖙𝖗𝖊 𝖇𝖔𝖓 𝖕𝖑𝖆𝖎𝖘
2019. 09. 22.
664
2 462
24
Szolnok
V4 karakter
Ernesto Chambley
LV karakter
Ernesto Muñoz.
V2 karakter
🇫🇷🇲🇽
@J0CO még megvárom a válaszodat esetlegesen ha fűznél még hozzá ezek információk tudatában még valamit.

• Tetszik
Reactions: A_Vajda

ropika

Zöldfülű
2020. 07. 28.
180
202
V4 karakter
Lea Pera
Mondjuk nem értem, hogy 0 lövéssel miért kaptunk TP-t, de ezen kívül más nincs amit hozzá fűznék.

• Vicces
Reactions: ReWeR és roli666

Munyoz.

𝕮𝖆𝖗 𝖙𝖊𝖑 𝖊𝖘𝖙 𝖓𝖔𝖙𝖗𝖊 𝖇𝖔𝖓 𝖕𝖑𝖆𝖎𝖘
2019. 09. 22.
664
2 462
24
Szolnok
V4 karakter
Ernesto Chambley
LV karakter
Ernesto Muñoz.
V2 karakter
🇫🇷🇲🇽
Lényegében amiben a problémát felfedeztem, hogy Lea_Eisenhauer kicsit elhamarkodottan döntött efelől a kijelentése során ami ehhez az egész szituációhoz vezetett, viszont az sem elengedhető tény, hogy három fegyveres mint a videón is látszik rá tartja a fegyvert az egységre, lehet énse haboznék egyből erősítést, segítséget kérnék(amennyiben van rá lehetőségem) csak nyílván nem egyből tűzparancsot kéretnék rá bár a logból kiderül, nem ő kérte, csak a "fars" információk közlésébe merült bele ez az egész és úgy született meg ez a tűzparancs és szituáció..
Közeljövőben megkérném rá @Childxish ilyenesetben az információ tényleges tartalma legyen átadva, mert így nagyon sok esetet lehetne élvezhetetetlenné tenni a másik számára, próbáljunk meg erre legközelebb odafigyelni, a panaszt figyelmeztetéssel zárnám, ha esetleg okozott nektek bármilyen felmerülő anyagi kárt @J0CO keressetek fel privátban és orvosoljuk, ha okénak tartjátok a végkimenetelt(a halálra gondolok) akkor remélem megkaptátok a választ amire számítottatok. További szép napot nektek!
Helyezhető.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.