Clyde Brownie jelentkezése

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Clyde1445

Újonc
2020. 05. 15.
19
4
V4 karakter
Mike Aveiro
W-TAXI.png

>> IC RÉSZ<<

Jelentkező teljes neve:

< Clyde Brownie >

Édesanyja leánykori neve:
< Maria Rosewell >

Születési helye,ideje:
< 1988.09.14 >

Bejelentett lakcíme:
< Jefferson Motel >

Telefonszáma:
< 38761120182684 >

Rendelkezik érvényes B-kategóriás jogosítvánnyal?:
< Igen >

Van tapasztalata a munka terén?:
< Az előző 4 évben egy másik városban magán sofőr voltam, szeretnék itt is szerencsét próbálni, mivel vezetni körülbelül profi szinten tudok. >

Önéletrajz (5-10 mondat):
< Clyde Brownie a teljes nevem. 2003-ban kaptam meg az első pofont az élettől, az apám halála miatt. két testvérem Ronie Browine, és Calvin Brownie már születésükkor árvaházba kerültek testi bénaság miatt. Habár a mai napig azon gondolkodom hogy miért nem én lettem béna helyettük. 2009-be ért az életem első csalódása amikor a barátnőm megcsalt. Azóta erős embernek tartom magam. San Fierro-a anno 4 évvel ez előtt magán sofőrként tettem a dolgaimat. Majd ezután amikor össze jöttem újra egy lánnyal, akit 2 év után el jegyeztem, megcsalt. Bánatom miatt elköltöztem, és felköltöztem See City-be hátra hagyva az előző életemet. Jelenleg áruszállító munkával foglalkozok, és sok-sok barátra akarok szert tenni! >

>> OOC RÉSZ<<

Teljes neved:

< Ákos Vas >

Hány éves vagy?:
< 16 >

Játszott perceid száma?:
< 361((2napja kezdtem bele)) >

Kérlek fotózd le UCP-n az adminjailek, kitiltások, névváltási részt és linkeld be a válaszhoz. Abban az esetben is, ha még nem kaptál büntetést. (Csak kép elfogadott) :
< https://i.imgur.com/QtXwHyo.png https://i.imgur.com/rk5awRU.png >

Mesélj magadról (5-10 mondat):
< 4Évig toltam SAMP - RP szerveren, és most lett lehetőségem feljönni SeeMTA-ra, mivel most lett egy olyan gépem amin el el dacog 20-30FPS-el. RP-zni szinte tökéletesen tudok, nem szégyellek segítséget kérni, TS-en akkor vagyok fenn, amikor a szerveren is. Egy jó közösségnek szeretnék tagja lenni, új embereket megismerni. >

Elolvastad a szabályzatot és elfogadod azt?:
< Igen!
>
Jelentkező aláírása:
Clyde Brownie

• Vicces
Reactions: Czetka
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.