>> IC RÉSZ<<
Jelentkező teljes neve:
< Clyde Brownie >
Édesanyja leánykori neve:
< Maria Rosewell >
Születési helye,ideje:
< 1988.09.14 >
Bejelentett lakcíme:
< Jefferson Motel >
Telefonszáma:
< 38761120182684 >
Rendelkezik érvényes B-kategóriás jogosítvánnyal?:
< Igen >
Van tapasztalata a munka terén?:
< Az előző 4 évben egy másik városban magán sofőr voltam, szeretnék itt is szerencsét próbálni, mivel vezetni körülbelül profi szinten tudok. >
Önéletrajz (5-10 mondat):
< Clyde Brownie a teljes nevem. 2003-ban kaptam meg az első pofont az élettől, az apám halála miatt. két testvérem Ronie Browine, és Calvin Brownie már születésükkor árvaházba kerültek testi bénaság miatt. Habár a mai napig azon gondolkodom hogy miért nem én lettem béna helyettük. 2009-be ért az életem első csalódása amikor a barátnőm megcsalt. Azóta erős embernek tartom magam. San Fierro-a anno 4 évvel ez előtt magán sofőrként tettem a dolgaimat. Majd ezután amikor össze jöttem újra egy lánnyal, akit 2 év után el jegyeztem, megcsalt. Bánatom miatt elköltöztem, és felköltöztem See City-be hátra hagyva az előző életemet. Jelenleg áruszállító munkával foglalkozok, és sok-sok barátra akarok szert tenni! >
>> OOC RÉSZ<<
Teljes neved:
< Ákos Vas >
Hány éves vagy?:
< 16 >
Játszott perceid száma?:
< 361((2napja kezdtem bele)) >
Kérlek fotózd le UCP-n az adminjailek, kitiltások, névváltási részt és linkeld be a válaszhoz. Abban az esetben is, ha még nem kaptál büntetést. (Csak kép elfogadott) :
< https://i.imgur.com/QtXwHyo.png https://i.imgur.com/rk5awRU.png >
Mesélj magadról (5-10 mondat):
< 4Évig toltam SAMP - RP szerveren, és most lett lehetőségem feljönni SeeMTA-ra, mivel most lett egy olyan gépem amin el el dacog 20-30FPS-el. RP-zni szinte tökéletesen tudok, nem szégyellek segítséget kérni, TS-en akkor vagyok fenn, amikor a szerveren is. Egy jó közösségnek szeretnék tagja lenni, új embereket megismerni. >
Elolvastad a szabályzatot és elfogadod azt?:
< Igen! >
Jelentkező aláírása:
Clyde Brownie
Clyde Brownie