Jelentkezési lap
Hogy hívnak(becenév + ig név), hány éves vagy?
<< Benedeknek hívnak IG név: Clint Massey, 16 éves vagyok. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< Ebben a pillanatban 7115 perccel, de ez növekszik minden nap. >>
Mi az SGH feladata?
<< A játékosoknak segíteni kisebb-nagyobb kérdésekben ezáltal segítve az adminok munkáját. Vagy segíteni elérni egy főadmint/szuperadmint. Illetve kezdő játékosoknak megtanítani az RP alapokat. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Igazából már régebb óta szerettem volna LV-n menni, de lett ott egy bannom ami miatt ez meghiúsult (Nem tudom mennyire lehet ez kihatással ide, de nem tagadom, hogy hibáztam bevallom a dolgot mivel az én hülyeségem volt a dolog). Mindig is szerettem volna egy ilyen pozíciót betölteni, szeretek segíteni az embereken, főleg kezdőknek, de egyaránt bárkinek. Való életbe is ilyesmi embernek gondolom magam, akin tudok és kell segítek bármikor. Illetve Tiborr barátom mellé mennék szívesen adminnak a későbbiekben. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Szerintem nekem való egy ilyesmi szerep főleg, hogy szeretek játszani de közben tudok segíteni az embereken. Szívvel csinálnám a munkát, nem azért, hogy átessek egy duty perc leadáson. Bár iskola időbe nem nagyon tudok többet letenni mint az elvárt, de ami az elvárt én azt gondolom letudom tenni. Persze nyáron elég sokat leszek, akkor nem kérdés, hogy sokkal többet lennék fent. Ezen kívül elég korrekten döntök esetenként. (Persze ez inkább adminoknál fontos), de én elég korrekt embernek tartom magam, nem szoktam pártolni egy oldalt ügyek közbe, meghallgatok mindenkit és ha esetleg barátomról van szó, de ő hibázott képes vagyok ezt figyelmen kívül hagyni, mivel számomra a barátság és a játék két külön dolog, nem kivételezek emiatt senkivel. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Napi 3 órát tudnám teljesíteni, de őszinte leszek vannak olyan napok, amikor kevesebbet tudnék. De 2 órát minden nap tudnék teljesíteni. Illetve tudnám pótolgatni más naponként, hogy 4-5 órákat fent vagyok ha épp több időm van. Iskola függő jelenleg ez nálam. hétvégén többet tudok persze lenni, akkor napi 5-6 órákat ráérek. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Nem voltam https://imgur.com/a/H6pKANN >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Nem. https://imgur.com/a/1QveNxr >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Negatívak: 1. Ha ideges vagyok elég arogáns tudok lenni, de letudom magam állítani általába.
2. Ha valaki illedelmetlenül beszélnek velem, illetve beszólogatnak nekem (amikor nem csak haverokkal oltogatjátok egymást) akkor én is eltudok szállni, mivel nem gondolom normálisnak, hogy tudatlanul valaki beszóljon nem normális stílusba nekem. 3. Kicsit önfejű vagyok, persze ez lehet jó is meg rossz is, de én inkább rossz tulajdonságomnak sorolnám be. Pozitív: 1. Amit csinálok, azt szívvel csinálom illetve olyan jól (próbálom) megcsinálni amennyire csak tudom. 2. Szeretek segíteni az embereken, tisztelettudó vagyok másokkal. 3. Türelmes vagyok másokkal. >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Igen, szeretnék. Igazából Tiborrr barátom mellé szívesen mennék adminnak, persze nem csak miatta. Szerintem adminként akár jobban is beletudnék mélyülni a feladatomba, illetve több célom is (lehetne), ugyebár rang up lehetőségekre gondolok. Illetve adminként már nagyobb feladatokat tudnék végezni. Például PK-k, vagy csak egy rövidebb adminügyeket tudnék végezni. Igazából ilyen feladatokat mindig szerettem csinálni. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Igazából úgy, hogy a szerver a való életre alapul, úgy kell viselkedni a szerveren, mint való életbe. Magyarán a szerveren megtudsz alkotni egy második életet, amit úgy formálsz, ahogy szeretnél. Persze nem szabad véresen komolyan venni az RP-zést, ami ic-re van kihatással nem szabad ooc-n is, hogy úgy "érintsen" meg téged. (Kicsit rosszul fogalmaztam meg, de nem tudom máshogy.) Szinte azt tudsz csinálni normális körökön belül amit szeretnél, viszont szabályok mellett. Megmutatnám neki a fórumot, hogy hogyan működik illetve ismertetném a szabályzatot is vele. Nagyjából így mutatnám be. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Én annyit írnék neki, hogy írjon egy adminra, mivel én nem tudok ebben segíteni. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?
<< Szia. Ha skines/PP-zett fegyverről van szó, akkor esetleg egy PK keretén belül, vagy ha csak rá PM-elsz egy adminra ő fog tudni neked segíteni. Ha nem skines/PP-zett fegyverről van szó, akkor viszont sajnos nem tudsz ezellen mit tenni. Ha craftolt akkor is egyből elveszik a fegyvered, ebbe az esetbe nem számít semmit a figyelmeztetés. >>