Clifton Ramsey jelentkezés lapja.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

SziliNoel

Zöldfülű
Támogató
2023. 03. 05.
215
136
San Diego
V4 karakter
William Emil Raid
LV karakter
Claus Brestrich👤
V2 karakter
Yasuhiro Yamato
szoba1.png

Jelentkezési formanyomtatvány pénzügyőr pozícióba.

1. IC | In Character |
*Az alábbi kérdésekre IG válaszokat várunk tőled, kérlek eszerint töltsd ki, minden kérdésre adj választ, és ahol meg van adva minimum mondat, ott kötelezően annyi mondatot írj minimum. Törekedj a helyesírásra, és a fogalmazásra.*

[1.1]: Jelentkező teljes neve:
< Clifton Ramsey >

[1.2]: Születési helye, ideje:
< 1996.07.20 Los Santos kórház >

[1.3]: Bejelentett lakcíme:
< Palomino Creek 846.>

[1.4]: Legmagasabb iskolai végzettsége:
< Rendészet szakma+érettségi>

[1.5]: Előző munkahelyei:
< See city car service vagy amit éppen a önkormányzat adott. Méhészfarmot is üzemeltettem illetve növény farmot is.>

[1.6]: Miért szeretne pénzügyőr lenni? [min. 3 mondat]:
< Mindig is érdekeltek engem ezek a rendvédelem dolgok. Szeretném megvédeni a várost egyben a lakosokat is. Emelet egy összetartó segítőkész csapatban szeretnék dolgozni.>

[1.7]: Ön szerint mi a Nemzeti Adó- és Vámhivatal feladata [min. 3 mondat]:
< Megelőzni a határon való kábítószerek ,fegyverek,illegális dolgok át hozatalát. Adózásokra, számlákra odafigyelni. Illetve járőrözni kiszűrni a nem közútra való járműveket.>

[1.8]: Mik a Nemzeti Adó- és Vámhivatal kényszerítő eszközei?:
< Gumibot, bilincs, sokkoló, lőfegyver.>

[1.9]: Jellemezze magát 5 szóval:
< Bátor,kitartó,szorgalmas,türelmetlen,segítőkész.>

[1.10]: Miért pont magát válasszuk? [min. 3 mondat]:
< < Szeretek csapatban dolgozni. Mindent megteszek a kollégáimért. Magabiztosan végezném munkámat. Hamar megtalálom az összhangot>

[1.11]: Önéletrajz [min. 8 mondat]:
< Clifton Ramsey-nak hívnak. 2023 Augusztusában költöztem a városban. Las Venturasban tanultam egy közép iskolában ahol egész jó eredményekkel végeztem. Családból egy testvérem maradt akivel mai napig tartom a kapcsolatot. Dolgoztam egy kis időt szerelőként a See city car service-ben. Közösen barátokkal üzemeltettünk méhészfarmot amibe hamar bele is untunk. Dobó kockáztunk is tétre,horgásztunk. Amiket az önkormányzat adott munkát nagyon élveztem főleg a bányászást legtöbbet billencsel szállítottunk szenet. Élérhetőségeim: Telefonszámom 36223499693 cliftonramsey@seemail.hu.

2. OOC | Out Of Character |
*Az alábbi kérdésekkel szeretnénk téged személyesen jobban megismerni, hogy kirajzolodjon rólad egy kép számunkra. Kérlek minden kérdésre, válaszolj és ennél a résznél is figyelj a helyesírásra, és a fogalmazásra. Ahova képet kérünk ott kötelező képet csatolni. Ellenkező esetben elutasításra kerül a jelentkezési lap..*
[2.1]: Hogyan szólíthatunk?:
< Szili rendes nevem Noel

[2.2]: Hány éves vagy?:

< 15>

[2.3]: Mióta játszol a szerveren?:
< 2023-03-05 18:25:54 volt egy nagyobb kihagyásom augusztusban tértem vissza.>

[2.4]: Játszott perceid száma:
< 44868 perc>

[2.5]: Rendelkezel TeamSpeak 3 klienssel, és működő mikrofonnal?:
< természetesen>

[2.6]: Discord klienssel rendelkezel?:
< természetesen>

[2.7]: Voltál már a szerveren bármelyik frakció tagja?:
< voltam igen.>

[2.8]: Ha igen, sorold fel őket, és írd mellé hogy, mikor és miért léptél ki?:
< See city car service-ben voltam, szeptember vége fele léptem ki mivel nem nagyon jött be nekem az a munka>

[2.9]: Miért pont a NAV-ba szeretnél csatlakozni:
< Alkalmas-nak érzem magam rá segítőkész vagyok szeretek csapatban dolgozni. Van 1-2 barátom NAV-ba. Nem voltam még rendvédelem frakcióba így úgy érzem eljött az ideje.>

[2.10]: Voltál már AdminJailben? [UCP képpel bizonyítva]:
< >

[2.11]: Voltál már bannolva a szerverről? [UCP képpel bizonyítva]:
< >

[2.12]: Név változtatásaid [UCP képpel bizonyítva]:
< >

[2.13]: Mesélj magadról. [5 mondat]:
< Noel-nak hívnak. Pécsre járok középiskolába gépészet szakmán tanulok. Tolna megyében lakok egy kisebb városba. Szüleimmel élek van egy idősebb fiú testvérem is. Szabad időmben motorozok vagy Gépezek azon belül is MTA szerverein. Barátokkal sokat szoktunk szórakozni is.>

JasonV2

Pötyögtető
SzerverAdmin
v2
2019. 01. 27.
484
342
V4 karakter
Ashley Morrow
V2 karakter
Ava Beasley

nav-logo-32x32.png

Nemzeti Adó- és Vámhivatal

Tisztelt Jelentkező!
Örömmel értesítjük hogy a jelentkezési formanyomtatványát pénzügyőri pozícióba megkaptuk, és feldolgoztuk.
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal vezérkari döntése szerint,
felvételt nyert az üres pozíció betöltésére.
Kérjük fáradjon be a San Fierrói Adóigazgatóság épületébe, ahol bővebb tájékoztatást fog kapni az illetékes kollégáktól.

|
ooc: Mivel a lapod elfogadásra került, ezért kérlek keress fel egy Leader -t, a TeamSpeak meghallgatás miatt. |
Ava Beasley
püőr.Vezérőrnagy

• Tetszik
Reactions: SziliNoel
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.