Elutasítva Clayton Delmar unban kérelme --> FA/SA felé!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Fótsirk

Pötyögtető
2019. 08. 10.
427
1 390
V4 karakter
Altus Bronkhorst
zoldlogo.png

Neved:
< Clayton Delmar >

A ban időpontja:
< 2019-08-15 16:26:16 >

A ban időtartama:
<

2019-08-15 16:26:162030-01-01 01:00:00

>

Neve, aki bannolt:
< Jhnny + Sasha >

A ban oka:
<

Multiaccount [defop] + Utolsó esély eljátszva [Sasha]

>

Amiért szeretnéd az unbant:

< Sziasztok!
Nem is tudom hol kezdjem. Mindíg is Seemta LV szerverén tevékenykedtem, ez volt a legelső szerver a See platformok közül ahol a Roleplay-t kezdtem. Jól indúlt a szerveren az életem, sikerült beilleszkednem társaságba. Útközben azonban tüntek el emberek, egyedül maradtam... Elkezdődtek a sorozatos AJ-k, hiba után hibát követtem el, ezen hiába próbáltam változtatni, nem igazán sikerült. A fent említett időpontban azonban elkövettem azt amit a legjobban szerettem volna elérni, hogy ne történjen meg, eljátszottam az utolsó esélyemet. Ezután annyira vonzott a vágy, hogy a szerver tagja legyek, hogy az újonnan vásárolt számítógépemen új accountot regisztráltam, amivel nem bírtam sokáig. Nagyon szeretnék a szerveren játszani, elég sok barátom tevékenykedik LV-n, így úgy gondoltam, hogy akárcsak egy Karácsonyi csoda, velem is megtörténne ez az áldás, hogy újra játszhassak a szerveren. Előre is bocsánatot szeretnék kérni Jhnny-tól, mivel tudom, hogy nem admin már, remélem, hogy olvassa az unban kérelmemet. Nem szeretnék semmi komolyat igérni, csak az elvárásokat teljesíteni amit kitűznek, amennyiben megkapnám az UB-t. Jail fejében, akár egy kisebb bant kapok, tehát pár hónappal. Bármit bevállalok, ezzel szeretném kisugározni azt, hogy szeretnék a szerver részes tagja lenni. Megkomolyodtam eléggé, a főbb SeeMTA platformon (V3) eléggé komoly dolgokat értem el (számomra komoly dolgok). Úgy gondolom tudnék bizonyítani, és megtudnám állni a helyemet ha kapnék még egy, leges legutolsó esélyt. Köszönöm szépen, hogy türelmedet nyílvánítva végig olvasod az UB kérelmemet.
>

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.