Clay Winston->Stefano Varela, Giuseppe Schulhoff, Iker Yanez, Luis Castellanos, Robie Tass

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

tothbence0413

Modern Verne
2022. 11. 30.
1 208
318
V4 karakter
Clay Winston
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Clay Winston

Panaszra tett személy InGame neve:
Stefano Varela, Giuseppe Schulhoff, Iker Yanez, Luis Castellanos, Robie Tass

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Autó kerekei kilővése halál után.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Nincs. autó id: 294148

Megjegyzés:
Helyzet a következő. Sms-ben meg hirdettem egy bmw x5-öt. majd kaptam egy sms-t egy ajánlattal. amire válaszoltam. aztán ment az sms-s. nem kaptam egy idő után választ majd be pipultam hogy mizu.. aztán kaptam a fenyegető sms-t. majd én is fenyegettem. kűldtem kordit hogy jöjjön. majd ő is hogy menjek. Elindultam. sajnos szembe mentem egy másik játékossal és szétt ment az autóm kerekei (sajnos az ő kocsijába is kárt tettem amiért innen is bocsi!). Jött egy admin megkérdezni hogy ez mi volt.. lerendeztűk engedett a dolgomra.. Majd jött a személy akivel rp-be merűltem. bementem a kocsmájukba hogy ott nincs senki helyet foglaltam stb.. lement az rp. Halálba vertek amivel nincs is gondom mert ha nagy volt a szám akkor nyeljem le,, Viszont idézve magam "sajnos szembe mentem egy másik játékossal és szétt ment az autóm kerekei" ezt én pp-ből vásárolva gumi javitót megjavittattam hogy oda érjek lásd->

[2023-09-25 20:52:13] [Output] : [SeeMTA - PrĂ©mium]: Vásároltál 1 darab GumiszervĂz kártya -t. [Clay Winston]
[2023-09-25 20:52:19] [Output] : [SeeMTA - Siker]: Sikeresen használtad a kártyát! (GumiszervĂz kártya),
Majd le csengett az rp. Halálból felébredtem. Vissza vitettem magam a kocsimhoz aminek ki lőték 2 jobboldali kerekét is. A jelenlévőktöl Én és Nagen is kérdeztűk hogy ki volt és mit tudnak. természetesen mindenki tagadta. ami érthető. Nos nekem nem is a kár és az hogy meghalltam a gondom.. szimplán az a gondom hogy nem gondolnám hogy egy rp kereteibe bele tartozik az hogy halálba verés után más autójába kárt teszűnk fűggetlen illegálos vagy civilként. Majd azzal jönni hogy "[2023-09-25 22:06:09] [Output] : Ada Zoido: (( van több mint 15misid, most világvĂ©ge lenne ha fizetned kĂ©ne 40ezret? ))" Nem gondolnám hogy ehez bárkinek köze lenne és hogy erre menjen el egy real vagy see-s pénze! Természetesen a biráló adminnak hajlandő vagyok az sms-eket illetve a teljes napi logot elkűldeni! Köszönöm hogy elolvastad!

Moderátor által szerkesztve, ekkor:

Rol4nd

🚜Traktór🚜
SzerverAdmin
v4
2019. 01. 12.
651
659
21
Harta
V4 karakter
John M Everett
LV karakter
Lisa Carlos
Szia, Nagen elintézte az ügyet akkor miért nyitottál PK-t ?

tothbence0413

Modern Verne
2022. 11. 30.
1 208
318
V4 karakter
Clay Winston
Szia, Nagen elintézte az ügyet akkor miért nyitottál PK-t ?
Szia. Nem intézte el. Ő kérte hogy nyissak pk-t mivel ő autonak a történetét nem tudja megnézni ezért egy nagyobb admin majd ráles. De nem lett elintézve a dolog.

Rol4nd

🚜Traktór🚜
SzerverAdmin
v4
2019. 01. 12.
651
659
21
Harta
V4 karakter
John M Everett
LV karakter
Lisa Carlos
Szia. Nem intézte el. Ő kérte hogy nyissak pk-t mivel ő autonak a történetét nem tudja megnézni ezért egy nagyobb admin majd ráles. De nem lett elintézve a dolog.
Értem, erre jelenleg nincsen lehetőség.
Megfelelő bizonyíték hiányában zárom a Panaszt.

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.