Elutasítva Claudia el Dandolo - Woods (Már nem admin, tehát FA/SA)

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Csongi56

Újonc
2020. 12. 19.
8
4
V4 karakter
X
LV karakter
X
V2 karakter
X
zoldlogo.png

Neved:
< Claudia el Dandolo >

A ban időpontja:
< 2020-05-14 02:50:58 >

A ban időtartama:
< 2030-12-31 13:12:12 >

Neve, aki bannolt:
< Woods >

A ban oka:
< NonRP, FUN? Többszörös RP hiánya, IC chat szándékos OOC chatnek való használata, MG, Súlyos OOC Stílus, Min?sítés, játékostárs semmibevétele, Közösségrombolás bizonyos mértéke. >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Üdv a kedves olvasónak.
Már lassan egy éve hogy ki vagyok bannolva a szerverről, és megmondom az őszintét nagyon hiányzik. Igen, nagyon sok az ok amiért kaptam a bannt, hibáztam és megérdemeltem mert teljesen jogos volt.... Viszont nagyon megbántam, és sajnálom a tetteimet... Ez idő alatt elgondolkoztam az egészen, és rájöttem hogy nagyon buta voltam, a felfogásom is megváltozott, és máshogy is gondolkozok... szeretnék visszamenni a szerverre szórakozni, és élvezni az ottlétet és még azt is megtanultam hogy nem lehet így viselkedni a szerveren mert a komoly cselekedeteknek súlyos következményei vannak. Sajnálom hogy ilyen tiszteletlen voltam a játékostársammal még akkor. Viszont, reménykedem, hogy kaphatok egy utolsó esélyt, amit biztosan nem játszanék el, hogy bebizonyítsam hogy tudok normálisan játszani. Nagyon szeretnék boldogan visszatérni a See közösségébe. Nagyon szépen köszönöm ha elfogadjátok, de megértem ha nem. :) További szép napot.
Ui: Akár jailt is elfogadom unban fejében. >

Utoljára szerkesztve:
  • Imádom
  • Tetszik
Reactions: grincs és sn0wLV

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 270
11 189
25
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
Erre az indokra nem tudok unbant adni.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.