- 2019. 06. 17.
- 41
- 45
- V4 karakter
- Claud Trace
- LV karakter
- Ace Mckinney
- V2 karakter
-

Los Santos Rendőrség
Jelentési formanyomtatvány: Előállítás
JELENTÉST BEKÜLDŐ ÉS EGYSÉGÉNEK ADATAI
Teljes név:
Claud Trace
Rendfokozat:
Törzsőrmester
Egység főkódja és egységszáma:
T-4
Egység további tagjainak teljes nevei, rendfokozatai:
Jerquis Trace Törzsőrmester
ELŐÁLLÍTÁS RÉSZLETEI
Előállított személy teljes neve:
Sebastian Inbrovich
Előállított személy járművének típusa, rendszáma (Amennyiben van):
Nissan Leaf - AF-BJ-27
Körözést elrendelő neve:
-
Körözést elrendelő szervezetének teljes neve:
Nemzeti Adó- és Vámhivatal
Előállítás pontos ideje (év,hó,nap):
2025.04.29.
Elkövetett bűncselekmények megnevezései:
79 § Cserbenhagyás (CSH)
Az intézkedés részletes leírása:
A fentebb említett napon Jerquis Trace r. Törzsőrmesterrel folytattunk járőrszolgálatot Los Santos területén a TRAFFIC-4-es egység alatt amikor a traffipax rendszer bejelzett a fentebb említette Nissan Leafre miszerint cserbenhagyás vádjával körözik. Elindultunk az utolsó ismert pozíciójára azonban közvetlen ott nem találtuk, a környéken maradtunk majd Commerce térségében az egyik kereszteződésben szerencsénkre előttünk hajtott el a jármű. Hamar cselekedtünk, felszólítás után megkezdődött az intézkedés. A társam ült a volánnál így én végeztem az igazoltatást. Egy átlagos igazoltatásnak indult, az úr papírjai és járműve rendben volt azonban amint mindent leellenőriztem megkértem, hogy szálljon ki, közöltem vele, hogy cserbenhagyás vádjával elő lesz állítva. Az intézkedés közben társam elkérte a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól a bizonyíték felvételt amelyet Christopher Reed püőr. Főhadnagytól kaptunk meg. Kapitányságra érve elfoglaltuk az egyes számú kihallgatót. Itt közölve lettek a vádlott jogai, amelyekkel nem kívánt élni. Bemutatásra került a videófelvétel, sem ebben sem a vádpontal kapcsolatosan nem volt kivetni valója Mr. Inbrovichnak így a cellákhoz kísértük és rabosítottuk.
KISZABOTT BÍRSÁGOK RÉSZLETEI
Kiszabott pénzbírság összege:
$36,000
Letöltendő börtönbüntetés hossza:
75 nap
Óvadékra lehetőséget (X-el megjelölendő):
[X] - Kapott
[O] - Nem kapott
Bevont okmányok (X-el megjelölendő):
[O] - Vezetői engedély
[O] - Fegyverviselési engedély
ELKOBZOTT TÁRGYAKRÓL KÉSZÜLT LELTÁR
Elkobzott tárgyak és azok darabszámai:
-
Megsemmisítésről bizonyíték ((NPCnek átadásról kép / Rádióról, iratokról kukába rakás)):
-
Leadott tárgyak után kapott pénzösszeg:
-
Aláírás:
Claud Trace
Claud Trace