Elfogadva Clark Matthew-Trevor

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Matthew0310

Újonc
2021. 06. 25.
4
1
LV karakter
Clark Matthew
zoldlogo.png

Neved:
< Clark Matthew >

A ban időpontja:
< 2021-06-25 >

A ban időtartama:
< 2021-07-25 >

Neve, aki bannolt:
< Trevor >

A ban oka:
< RP alóli kilépés (FBI, Logan Kain) >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Volt egy ütközésem a szerveren. Hívtak Rendőrt, és kijöttek. Én már előtte mondtam, hogy nembirok maradni sokáig, hiszen segítenem kell a szüleimnek. Mikor szóltak a szüleim, hogy mennem kell akkor mondtam nekik, hogy megyek, Mivel nekem fontosabbak a szüleim mint a játék. Mondtam majd ha fent leszek elintézzük. Nem volt szándékomban megszakítani az RP-t, hanem így hozta a szükség. Este lett egy kis időm felmenni a szerverre és mikor beléptem, akkor a BAN-fogadott. Nem hinném, hogy ez jogos volt. >

Trevor

Don't **** with my city.
2019. 01. 10.
1 005
585
23
Győr
V4 karakter
Bronson Sullivan
LV karakter
Adam Redmond
Szia!
Persze, semmi probléma. Valóban vannak fontosabb dolgok is, de a srácok szeretnék folytatni az RP-t, azért került rád a kitiltás.
Felveszem a kapcsolatot a srácokkal délután, és amikor neked is jó, folytatjátok.
Jelentkezem majd.

Matthew0310

Újonc
2021. 06. 25.
4
1
LV karakter
Clark Matthew
Tilos a dupla, tripla hozzászólás! @gellért
Szia!
Persze, semmi probléma. Valóban vannak fontosabb dolgok is, de a srácok szeretnék folytatni az RP-t, azért került rád a kitiltás.
Felveszem a kapcsolatot a srácokkal délután, és amikor neked is jó, folytatjátok.
Jelentkezem majd.
Egy kérdés. Nekem van egy Farmom és kellene öntözni a Petrezselymet. De mivel nem birok felmenni a BAN-miatt. Mit tudok tenni?

Trevor

Don't **** with my city.
2019. 01. 10.
1 005
585
23
Győr
V4 karakter
Bronson Sullivan
LV karakter
Adam Redmond
Megbeszéltük, levettem a bant.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.