Clark Mackenzie jelentkezése

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Patrrikk

Újonc
2020. 02. 27.
9
5
V4 karakter
Carlos_Aguirre
v1.png

🄲🄰🄼🄱🄻🄾🄶🄸🅂🅃🄸🄲🅂 Jelentkezési lap

«────── « ⋅ IC rész ⋅ » ──────»

Jelentkező teljes neve:

< Clark Mackenzie >

Jelentkező születési helye, ideje:
< Los Santos Kórház, 1993-08-07 >[/COLOR]

Jelentkező édesanyjának leánykori neve:
< Isabelle Johanson >

Jelentkező telefonszáma:
< 38761188789569 >

Jelentkező lakcíme:
< San Fierro, Garcia St. 44/1 >

Jelentkező e-mail címe:
< clarkmackenzie1993@seemail.com >

Érvényes iratairól készített fénymásolat: ((Kép linkek))
< https://imgur.com/BFPZIkZ https://imgur.com/sNHCbNp >

Milyen pozícióra szeretne jelentkezni? (Taxis, vontatós, áruszállító, fényező, csiszoló)
< Taxis >

Van-e tapasztalata a választott munkakörben? Ha igen hol szerzett tapasztalatot?
< Másik városban kitünő eredményeket értem el taxisofőrként. >

Csatolja szakmai önéletrajzát (5-10 mondat):
< Clark Mackenzie vagyok. See Cityben élek több mint 4 éve. San Fierro és Los Santos területeit nagyon jól ismerem és a városon kivüli úttal is tisztában vagyok. 10 évvel ezelőtt szereztem meg a B karegóriás vezetői engedélyemet. Rengeteg tapasztalatom van taxizással kapcsolatban egy másik városból. 8 évet dolgoztam ott. Középiskolában érettségiztem jó eredményekkel. Az egyetemen tanultam tovább, viszont ott kellet hagynom mivel a szüleim válltak és az édesanyukámmal maradtam. Nem tudta egyedül fizetni a lakást ezért munkát kerestem. Taxisként találtam meg a helyem, viszont édesanyukám meghalt ezért költöztem See City-be. >

«────── « ⋅ OOC rész ⋅ » ──────»

Teljes neved:

< Barna Patrik >

Hány éves vagy?
< 18 >

Játszott perceid száma:
< 11584 >

Voltál-e már AdminJailben és/vagy bannolva a szerverről? Ha igen miért? (UCP kép szükséges)
< https://imgur.com/AM8MKQI >

Miért vagy te különböző a többi jelentkezőtől? (Írj pozitívumot és negatívumot is!)
< Van tapasztalatom a szakmában, jól vezetek, jó kommunikációs készség. - Tudok lusta lenni, nincs hosszú i a billentyűmön. >

Rendelkezel-e működő mikrofonnal, illetve használod-e a Discord nevű alkalmazást?
< Igen, igen >

Szabályzatunkat elolvastad-e és elfogadod-e?
< Igen >

Mesélj magadról pár mondatban (5-10 mondat):
< Patriknak hivnak. 18 éves vagyok. Szeretek biciklizni, horgászni, focizni. Heti 2x járok vezetni. Barátnőm van szóval vele is foglalkozni kell szóval túlteljesiteni már nem tudok. Hétvégente a haverokkal eljárok iszogatni, sokszor főzünk pörköltöt a szép nyári napokon és együtt járunk füvet vágni. Szinte minden nap aktiv tudok lenni. Idén érettségizek informatika szakon, az irásbelit már letudtam, már csak a szóbeli van hátra. >

«────── « ⋅ Hitelesítés ⋅ » ──────»

Jelentkező aláírása:

Clark Mackenzie

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: Zsiráfúr

Szarvas

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
250
138
24
Érd
www.instagram.com
V4 karakter
Rudolf Cambeiro
LV karakter
Rudolf Cambeiro
V2 karakter
-
Tisztelt Clark Mackenzie!

Az Ön jelentkezési lapját a vezetőség elfogadta! A továbbiakban keressen fel minket valamilyen úton módon ((Discord-on: Szarvas#1516, fórum PÜ-ben)) 2022.06.01. 18:00-ig!

Aláírás:
Rudolf Cambeiro, Tulajdonos

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.