Clarck Russel panasza Eddy Rawlings-ra. [Blaise] [BÍRÁLAT SZERKESZTVE!]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

XeloreX

Újonc
2019. 01. 13.
28
7
V4 karakter
Clarck Russel
LV karakter
Erhard Brunsmeier
logo.png

Panasztevő InGame neve:
Clarck Russel

Panaszra tett személy InGame neve:
Eddy Rawlings

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Buggoltatott kiszállás.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Nincs hozzáfűzni valóm.

• Imádom
Reactions: komuves és badam

Mike /adi/

Újonc
2019. 04. 07.
26
17
V4 karakter
George Rawlings
LV karakter
Mike Macy
A videóban is látszódik hogy már kiszálltam mikor elővettem, nem volt szándékos. Ha buggoltatni akartam volna akkor nem várom meg még kiszáll a karakterem.

• Hűha
Reactions: XeloreX

XeloreX

Újonc
2019. 01. 13.
28
7
V4 karakter
Clarck Russel
LV karakter
Erhard Brunsmeier
Én úgy tudom hogy a teljes animációt végig kell várni ameddig a karakter becsukja maga után az ajtót. Te csak kiszálltál a kocsiból és már elővetted a fegyvert. Igaz a kocsi tetejére nem dobott fel a videóban (ahogy ez néha előfordul) , de ugyan más is ugyan ilyenért kapot szankcionálást, mivel ő is kivárta míg kiszáll a karaktere de nem csukta be az ajtót. Számomra ez buggoltatásnak tűnik, mivel az animáció nem a kiszállásnál fejeződik be. De azt, hogy ez "buggolt" kiszállás azt nem én döntöm el hanem az admin ugyebár.

Mike /adi/

Újonc
2019. 04. 07.
26
17
V4 karakter
George Rawlings
LV karakter
Mike Macy
Ilyenbe belekötni hogy nem zárta be az ajtót.. nem volt szándékos, na mindegy.. majd admin eldönti.

XeloreX

Újonc
2019. 01. 13.
28
7
V4 karakter
Clarck Russel
LV karakter
Erhard Brunsmeier
Igen ilyenekbe belekötni bele lehet, és igen az ajtó zárás is az animáció része (szerintem, de értelmes érvekkel alátámasztott mondatokkal cáfolj meg). A szándékosságról nem is beszélve, ha tényleg véletlenül vetted volna elő a fegyvert az ajtó zárás előtt, nem lőttél volna ránk.

Mike /adi/

Újonc
2019. 04. 07.
26
17
V4 karakter
George Rawlings
LV karakter
Mike Macy
Nem egyből lőttem rátok.. nem úgy lőttem hogy kiszálltam és már daráltam is.. szerintem tudjátok hogy a psz-t akartunk ellopni. Nem volt szándékos a "buggoltatás", ha annyira buggoltatni akartam volna akkor amint megnyomom az f-et már veszem elő a fegyvert.. na mindegy.

Blaise.

ExGameAdmin 5
2019. 01. 10.
407
220
Debrecen
V4 karakter
Blaise_F_Curry
Srácok, átolvastam a panaszt.
Már a videó első megnézésekor is ezt gondoltam, amit most.
Gondoljunk bele. Ki tudsz szállni úgy egy autóból, hogy nem csukod be az ajtót magad után, főleg ilyen helyzetben, ha minél gyorsabban ki kell szállni.
Bugkihasználás az, amikor a kiszállás anim elején előveszed a fegyvert és kipattan a karakter a kocsiból, vagy stopanimmal szállsz ki.
Ennek ellenére nem árt, ha az ember megvárja, ameddig bezárul az ajtó és végbemegy a teljes animáció, mivel a legtöbb esetben nem oszt, nem szoroz az az 1 másodperc.
Onnan lehet látni, hogy bugkihasználás történt-e, hogy a karakter ahogy kinyitja az ajtót kipattan az autóból és jó eséllyel abban a másodpercben lőni is fog. Itt nem ez történt, ahogy Eddy le is írta, az ajtó becsukást nem várta meg, ezért volt nálatok ez a kocsi felpattanás, viszont nála semmi ilyen nem történt, ez szimpla szinkronhiba.
Összegezve: ha az ajtó nyitásának a pillanatában kipattan az autóból a játékos és lő, az bugkihasználás. Ilyenkor kiteleportál az autóból, ami nem helyénvaló. Viszont itt nem ez történt. Ennek ellenére mindenkinek tudom javasolni, hogy álljon meg inkább kicsit messzebb, fedezékben és várja meg a teljes animációt, mert jobb a békesség.
A panasz jogtalan, következmények nélkül zárom.

A panaszkönyv elbírálásánál hibáztam.

HELYES BÍRÁLAT:
Ilyen esetben meg kell várni mind a kettő animációt, hogy teljesen végbemenjen.
Tehát: a karakter bezárja az ajtót, a kamera rázoomol a karakterre, aztán elővesszük a fegyvert,
vagy
a kocsiban vesszük elő a fegyvert és utána megvárjuk a teljes kiszállás animációt.

Eddy_Rawlings büntetése 1 hét kitiltás Kiszállás bugoltatás [PK] indokkal.

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.