Civil skinek frissítése, cseréje

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

certified hood classic

Lelkes fórumhasználó
2019. 02. 27.
328
2 258
LV karakter
Jonathan Greer
Hali

Egy a már V3-s topicban is megtalálható ötletet hoztam, viszont ott rengeteg hülyeséggel elkezdték szennyezni a topicot, ilyenek voltak; hogy jó skinekért frakcióba kell menni, frakcióba lépjél be ha skint akarsz(ami amúgy nonszensz)

Az ötlet ott van a címben, van pár olyan skin [45;52;94;141;232;264] ami egyáltalán nem illik bele a játékba / a többi civil skin közé.Mivel régóta volt már úgymond ilyen téren frissítés hoztam pár skint, egytől egyig low poly-k, a max méretről viszont nem találtam infót, hogy mennyi lehet, próbáltam 300 alatt válogatni.
A szerveren lévő alig van valamennyi kihasználva, 20 emberből 5-n ugyan az van, nem beszélve a női skinekről, abból igazából 2-3-t ha használnak a játékosok.

Lényegében lehetetlen elkerülni azt, hogy ikrekkel találkozzunk, de ne csak 20-30 skin legyen kihasználva, hoztam párat amire cserélhetnénk a kevésbé kedvelteket:

https://ibb.co/album/mORERF

Utoljára szerkesztve:

Zacrow

Ride it like you stole it...
2019. 03. 17.
667
1 833
LV karakter
❌ Adam S Blackwood
Támogatom! Az ötlet tényleg jó. Van sok skin, ami nagyon kihasználatlan, vagy csak egyszerűen nagyon sokak által nem kedvelt. (Például az 1 -es skin..) Tehát ezeknek a cseréje simán elképzelhető!

Baldwin

Újonc
2019. 01. 15.
49
41
22
V4 karakter
Santiago Ruiz
LV karakter
Alexander Blackstone
V2 karakter
___
Egy skinfrissítés tényleg jó ötlet lenne, igaz nem ez az rp lényege de még mindig fontosabb mint az autók cserélgetése.

certified hood classic

Lelkes fórumhasználó
2019. 02. 27.
328
2 258
LV karakter
Jonathan Greer
Alap skinek boven elegek lennenek, egy sa feelingjet ez adja meg.
megértem azt is, lehet, hogy csak én vagyok ezzel igy, de szerintem egy idő után unalmassá válnak az alap skinek és ha már járművekre ennyi féle modot kapunk(nekem már elbukott ott a feeling), akkor a skineket sem kéne hátrányba helyezni; egy alap skin editelve is tök jól tud kinézni, valamilyen szinten frissülne az egész

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.