Ciro Stefano S.G.H jelentkezési lapja.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

PÁL

Barangoló
2019. 04. 11.
135
179
19
Siófok
V4 karakter
Vladan Lukic
V2 karakter
Vladan Lukic
sgh_logo.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak, hány éves vagy?
<< Pál Zsombornak hívnak és jelenleg 14,5 éves vagyok. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 58012 perc jelenleg. >>
Mi az SGH feladata?
<< Kisebb kérdéseknek megválaszolása. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Azért szeretnék jelentkezni mivel nagyon szeretek másoknak segíteni és megosztani az én tudásomat.Megkönnyíteni az adminnoknak a gondját >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Nagyon szeretek csapatban dolgozni,és tudok is csapatban dolgozni. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Kb 5 órát. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< https://imgur.com/a/yT1Zk2x Nem,nem voltam még. >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Igen voltam az utolsó jailemet szégyellem is. https://imgur.com/a/yT1Zk2x >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Pozitív:Ha flegmáznak velem akkor nem süllyedek le az ő szintjére.Segítőkész vagyok.Ha elkezdenek vicceslni vleem akkor nem veszem egyből bántásnak és akkor én is oda szúrok egy-két poént. Negatív:Káromkodni szoktam ami és most szokok le róla. >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Ha esetleg meg lesz az S.G.H akkor igen idővel szeretnék admin lenni.Ahogy feljebb is írtam szeretek más embereken segíteni és türelmes vagyok az emberekkel.Az adminságra nagyon sokat szoktam gondolni hogy milyen jó lenne ha egy ilyen nagy szerveren milyen jó lehet adminnak lenni,persze benne van a pakliba hogy egy ügynél vagy és nagyon sok pm et kapsz és nem győzöl válaszolni rá.Meg persze ki szeretném próbálni azt hogy milyen én milyen admin lennék. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Szia!Ez egy olyan szerver ahol azt kell csinálni mint a való életben Roleply egy szerepjátékot kell csinálnod és azt követned. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy fixet, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Szia,mi történt az autóddal ?Válasz:Nem tudom egyszer csak TK lett.Én:Képet vagy esetleg egy videót tudsz küldeni arról hogy milyen állapotban volt az autód?(Én így járnék el.) >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Üzletelés közben meghaltam. Felszednél kérlek?

<< Halika!Nem szedlek fel.Segítségkérő:Szomjan haltam,kérlek szedj fel.Én:Ne haragudj de nem szedlek fel ez miatt. >>

Utoljára szerkesztve:

MUNKAS

been through alot
2019. 01. 09.
1 273
6 569
www.youtube.com
V4 karakter
trenton graves
LV karakter
clyde burks
Szia. Ha SGH szeretnél lenni, akkor illene a fórum szabályok minden pontjával is tisztába lenni, főleg ha már v3-ra jelentkezel, akkor legalább csak annak részlegével, egyébként a lapod igy áttekintve a többihez képest rövid lett, és elég fiatal is vagy.

• Tetszik
Reactions: dzsoi

PÁL

Barangoló
2019. 04. 11.
135
179
19
Siófok
V4 karakter
Vladan Lukic
V2 karakter
Vladan Lukic
Szia. Ha SGH szeretnél lenni, akkor illene a fórum szabályok minden pontjával is tisztába lenni, főleg ha már v3-ra jelentkezel, akkor legalább csak annak részlegével, egyébként a lapod igy áttekintve a többihez képest rövid lett, és elég fiatal is vagy.
Mindegy akkor,töröljem a hozzászólásomat ?

Justin

toolame
Very Important Person
2019. 01. 10.
16 312
17 381
25
Blackburn / Pécs
V4 karakter
Justin_Kearney
Szia!
Sajnáljuk, de a jelentkezési lapod nem nyerte el a tetszésünket. Ne csüggedj, legközelebb is lesz rá esélyed.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.