- 2019. 01. 20.
- 29
- 192
- V4 karakter
- Kenyon Fullam
- LV karakter
- Jasper Dillon

Neved:
< Chy >
Panaszra tett Admin neve:
< Kon >
Panasz oka:
< Véleménnyilvánítás teljes ellehetetlenítése, ezzel kapcsolatos indokolatlan kitiltás és jogosultság megvonás >
Bizonyíték (kép, videó, log):
<
Történt két napja hogy az SD elvételre került. Ezzel kapcsolatban én a frakcióleader topichoz küldtem egy zenét, ez egészen pontosan "Máté Péter - Egyszer minden véget ér", hiszen vége egy korszaknak:
Egyszer véget ér a lázas ifjúság,
Egyszer elmúlnak a színes éjszakák,
Egyszer véget ér az álom, egyszer véget ér a nyár,
Ami elmúlt, soha nem jön vissza már.
Ez a hozzászólás törölve lett Kon által, illetve privát üzenetben kaptam egy fenyegetést amit linkelni fogok. Illetve nem is teljesen értem hogy egy releváns zene ami esetleg off hozzászólásnak lehetne tekinthető (és esetleg az off miatt zavarhatna bárkit vagy emiatt részesülhetnék szankcióban) miért lenne beef-elés. Aki ismer az tudja hogy pár évvel már kinőttem a beef-elős korszakból (2016 környéke?), így a beef nem itt kezdődik, senkibe nem lett belekötve. A véleményem az hogy Norby-ék is jobban jártak így, hiszen ahol ennyire (nem) becsülik meg valaki munkásságát oda feleslegesnek látom több energia befektetését, ezt nekik is mondtam, és ezt szimbolizálta a beküldött zene, hogy ideje továbblépniük.
Ezek után küldtem egy választ Kon-nak, "Máté Péter - Most élsz" című számában:
Most élsz, most vigyázz, hogy jól csináld,
mert a legapróbb hibád megbosszulja önmagát.
Ezen felül egy képet küldtem be profil hozzászólásként, ami nem tudom törölve lett-e, de ezen panaszkönyv megszületése is sajnos igazolja a tartalmát, a remény még él hogy ez változni fog.
Ezek után bele lettem rakva a temetőbe fórumon, TeamSpeak-en levették a jogaim és a temetőbe tették a szobám is, illetve lehet csak elfelejtettek a szerverről kitiltani és ez után a panaszkönyv után az lesz a következő lépés, láttunk már ilyet.
<22:44:16> Channel "Chy" was edited by "Kon"
<22:44:30> Your avatar was deleted.
<22:44:38> Your description has been removed by "Jhnny".
Sosem gondoltam, hogy egy játék miatt érdemes utálkozni. Ezért is furcsa nekem ide visszatérve hogy mindenki utál mindenkit és azon dolgozik hogy hogy lehet kitúrni a másikat, kiszúrni másokkal, vagy lehúzni őket, elszoktam én ettől sajnos, bár eddig reméltem hogy változott a helyzet. A legelszomorítóbb nekem az, hogy a szerver "vezetősége" vezeti ezt a látás- és bánásmódot.
Teljesen őszintén nem gondoltam hogy emiatt ki leszek tiltva, elég abszurdnak reakciónak tartom egy privát üzenetben zene küldésére kitiltást adni, tehát jelenleg itt állunk.
>
Megjegyzés:
< Köszönöm az olvasó idejét, további szép estét. >