Chy - Kon (helyette írom)

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

dennis

Újonc
2019. 01. 20.
29
192
V4 karakter
Kenyon Fullam
LV karakter
Jasper Dillon
f1faa379e7c9391044487a98d7aa4614.png

Neved:
<
Chy >

Panaszra tett Admin neve:
<
Kon >

Panasz oka:
<
Véleménnyilvánítás teljes ellehetetlenítése, ezzel kapcsolatos indokolatlan kitiltás és jogosultság megvonás >

Bizonyíték (kép, videó, log):
<

Történt két napja hogy az SD elvételre került. Ezzel kapcsolatban én a frakcióleader topichoz küldtem egy zenét, ez egészen pontosan "Máté Péter - Egyszer minden véget ér", hiszen vége egy korszaknak:
Egyszer véget ér a lázas ifjúság,
Egyszer elmúlnak a színes éjszakák,
Egyszer véget ér az álom, egyszer véget ér a nyár,
Ami elmúlt, soha nem jön vissza már.

Ez a hozzászólás törölve lett Kon által, illetve privát üzenetben kaptam egy fenyegetést amit linkelni fogok. Illetve nem is teljesen értem hogy egy releváns zene ami esetleg off hozzászólásnak lehetne tekinthető (és esetleg az off miatt zavarhatna bárkit vagy emiatt részesülhetnék szankcióban) miért lenne beef-elés. Aki ismer az tudja hogy pár évvel már kinőttem a beef-elős korszakból (2016 környéke?), így a beef nem itt kezdődik, senkibe nem lett belekötve. A véleményem az hogy Norby-ék is jobban jártak így, hiszen ahol ennyire (nem) becsülik meg valaki munkásságát oda feleslegesnek látom több energia befektetését, ezt nekik is mondtam, és ezt szimbolizálta a beküldött zene, hogy ideje továbblépniük.

Ezek után küldtem egy választ Kon-nak, "Máté Péter - Most élsz" című számában:
Most élsz, most vigyázz, hogy jól csináld,
mert a legapróbb hibád megbosszulja önmagát.

Ezen felül egy képet küldtem be profil hozzászólásként, ami nem tudom törölve lett-e, de ezen panaszkönyv megszületése is sajnos igazolja a tartalmát, a remény még él hogy ez változni fog.

Ezek után bele lettem rakva a temetőbe fórumon, TeamSpeak-en levették a jogaim és a temetőbe tették a szobám is, illetve lehet csak elfelejtettek a szerverről kitiltani és ez után a panaszkönyv után az lesz a következő lépés, láttunk már ilyet.

<22:44:16> Channel "Chy" was edited by "Kon"
<22:44:30> Your avatar was deleted.
<22:44:38> Your description has been removed by "Jhnny".

Sosem gondoltam, hogy egy játék miatt érdemes utálkozni. Ezért is furcsa nekem ide visszatérve hogy mindenki utál mindenkit és azon dolgozik hogy hogy lehet kitúrni a másikat, kiszúrni másokkal, vagy lehúzni őket, elszoktam én ettől sajnos, bár eddig reméltem hogy változott a helyzet. A legelszomorítóbb nekem az, hogy a szerver "vezetősége" vezeti ezt a látás- és bánásmódot.
Teljesen őszintén nem gondoltam hogy emiatt ki leszek tiltva, elég abszurdnak reakciónak tartom egy privát üzenetben zene küldésére kitiltást adni, tehát jelenleg itt állunk.

>

Megjegyzés:
<
Köszönöm az olvasó idejét, további szép estét. >

Kon

Kritikus
Very Important Person
2019. 01. 10.
4 268
5 416
LV karakter
Edward Paul
Te, mint egy korábbi Főadmin, a példamutatás helyett meggondolatlanul, ésszerűtlenül cselekedtél amit én észlelve megkértelek rá teljesen normálisan, hogy ezt az irányt ne folytasd. Választ nem kaptam az üzenetemre így feltételeztem, hogy tudomásul vetted a kérésemet. Majd tegnap este fél 11 óra körül, a megkeresésem után közel 70 órával megkaptam a válaszodat, egy újabb Máté Péteres videót. Nem gondolom, hogy rászolgáltam arra, hogy provokációval válaszolj nekem, viszont a történtek után kérdezem, hogy min vagy úgy elcsodálkozva? Mire fel van ekkora arcod? Ha fele ennyire úgy tevékenykedtél volna mint ahogy ezt a panaszt megírtad akkor ez az egész, rád nézve kellemetlen helyzetet nem idézted volna elő.

Az utolsó bekezdésedben ahol az utálkozásról írsz, kérdezem tőled, hogy mindezt honnan a viharból veszed? Én a magam részéről elmondhatom, hogy 2018 óta, mióta a szerver közösségének a tagja vagyok azon dolgozom, hogy jó kedvvel, széles mosollyal teljenek el a szerveren eltöltött idők nekem is, és mindazoknak akikkel valamilyen kapcsolatba kerültem. Ez volt még a kezdő időszakomban játékosként, sghként, majd adminként is, a későbbiekben mint frakcióleader, és tart ez egészen a mai napig. Hiszen ez egy játék, ahová az ember kikapcsolódni, jól érezni jár fel, így is kell ehhez hozzáálni. Igyekeztem építeni a közösséget, pozitív irányba formálni. A mozgalmas mindennapok mellett szerinted én abban lelem az örömömet, hogy utálkoznék? Vagy szerinted Oli akkor érzi jól magát ha egy fárasztó nap után leül a gép elé, hogy a szerverrel foglalkozzon, hogy utálkozik bárki felé is? Azt megértem, hogy a régi jó kapcsolatnak részedről vége (amit személyszerint nagyon sajnálok), azonban kőkemény szúrkálódást érzek ebben a panaszban. Nem lett volna jobb döntés megkeresni engem, és megbeszélni ezt az egészet? Részemről nincsen sem utálkozás, sem bármiféle bosszúvágy, egyszerűen toxikus viselkedésre vall az, hogy így reagáltál a levelemre, vagy ahogy fentebb fogalmaztál a "fenyegetésemre".

Várom a vezetőség bírálatát!

dennis

Újonc
2019. 01. 20.
29
192
V4 karakter
Kenyon Fullam
LV karakter
Jasper Dillon
Az alap felállást már fentebb taglaltam, de gondoljuk át.

Valószínűleg azért fogtál fel provokációként egy egyszerű zenét, mert azt az éppen aktuális "ellenséghez" köthető személy küldte neked és már belemagyaráztál minden félét.

Megindítottad ezt a történetet azzal, hogy belémálltál egy teljesen random indokkal. Én ezt nem tudtam komolyan venni, elég egyértelmű volt hogy csak az "ellenséget" próbálod fenyíteni.

Törölve lett a nyilvános topic-ból a hozzászólásom. A fórum szabályzat szerint az akkori témához kapcsolódott de plusz infót nem adott hozzá ezért akár vehetjük off hozzászólásnak, ezzel nekem nincs gondom, legrosszabb esetben 50 pontos büntetést kaphattam volna ezért.

Küldtem neked egy zenét, nem gondoltam hogy meg kell húznom magam és befognom a szám csak mert jelenleg neked hatalmad van, de oké, ezek szerint bármit válaszoltam volna ugyan ez a végkifejlet vár. Erre kaptam "Undorító toxikus viselkedés, közösségbe nem való magatartás" indokkal kitiltást, majd TeamSpeak-en is a többit.

Kitaláltál egy indokot ami véleményem szerint elég nehezen áll meg erre az egész helyzetre, egy ilyen "nem tetszel ezért ban" szintű történetről vitázunk most itt.

Ha nem tekintesz ellenségnek akkor most nem vagyunk itt. Legalább valami valósabb indokot ki lehetett volna találni, vagy ha ennyire ki akartál rakni addig kellett volna figyelni amíg nem tudsz belekötni valamibe, dehát ennek már mindegy.

10 év alatt sok mindent sikerült már megélni, voltak olyan helyzetek vagy személyek akikkel nem értettem egyet, de ilyen aránytalan, indokolatlan, hasraütés szerű kitiltást soha senki nem osztott. Kiemelném ami szerintem a legfontosabb: egy fórum privát üzenetben küldött zenéért.

Nem értem a "Mire fel van ekkora arcod?" kérdést. Én most nem kezdem el felsorolni hogy hol-mit csináltam régen, nem releváns, meg amúgy is egy játékról beszélünk.

Oli-nak nem tudom mi köze van a panaszhoz, a kitiltásokat szerintem te döntötted el és intézted, de lehet tévedek.
(Chy)

athommas

Barangoló
Tulajdonos
2019. 01. 06.
126
2 549
Szia Chy!
Sokat nem akarok hozzáfűzni, ez a "sátáni SD elvétel" se úgy történt, ahogy ez már egy másik témában fel lett vezetve, teljesen ésszerű - érvekkel alátámasztható dolog volt ez, mely a személyes érintettségek nélkül egy teljesen hétköznapi - mezei folyamat lett volna, sajnos ez eltorzult több ok miatt is, ezt a tegnapi ~2 órás megbeszélés alatt is kiveséztük, (nem láttunk ott téged egyébként), de azt gondolom sikerült értelmes ember módjára megbeszélni ezen eseményeket (ahogy eleve kellett volna a legelejétől is).
Az, hogy te úgy érzed, ilyen hozzászólásokat kell csinálnod, sajnos nem az én dolgom megítélni, hogy problémás, de az, hogy ha megkér téged egy SA, (ahogy én értelmezem és látom) maximálisan kulturáltan és normálisan, majd ez volt a reakciód rá, nem értem, hogy mi meglepő ezt követően a döntésén.
Nem célom védeni senkit, de ez egy teljesen szürreális cselekmény sorozat a részedről.
Ezen eseménysorozatot had személtessem egy egyszerű példával: Ezt te írtad:
"Aki ismer az tudja hogy pár évvel már kinőttem a beef-elős korszakból (2016 környéke?), így a beef nem itt kezdődik, senkibe nem lett belekötve."
Eközben csak egy reakció amit látod tőled: https://prnt.sc/xpk3QJSLiLKe
Ne érts félre, nem célom ezt megítélni, de azért látható szerintem erősen az ellentmondás. Ha ez a teljesen szürreális véleményed, természetesen elfogadom (egyetérteni nyilván fura lenne :) ), viszont ezt követően nem kéne teljesen egymásnak ellentmondó dolgokat állítani és cselekedni.
A közösségben való részvétel, az, hogy mi miért csinájuk az egészet messze nem ez, teljesen felesleges indokolatlan negatív dolgokat cselekedni, hisz nem ezért jött ez létre (kicsit kifejtettem ezt Norby topicjánál is, ismételni nem szeretném magam ezesetben feleslegesen)
Szerintem megfelelően kifejtettem ezt a részt, a panaszt pedig azért zárom, mert nem érzem azt, hogy te (mint ahogy most is) nem mondhatnád el a problémát - véleményed (főleg ha releváns, amit te csináltál nem volt az)
Szimplán odáig kéne eljutni, hogy a felesleges feszültség generálását, a "majd én megmondom mert az EGO-m ezt diktálja", dolgokat elengedni - félretenni, főleg teljesen indokolatlan - hamis/vélt dolgokkal a háttérbe, ami nem is felel meg a valóságnak (ezt nem csak rád értem, hanem az egész jelenségre amiért tegnap is több órás, érdekes módon végül érthető beszélgetés lezajlott) és ezen időt - energiát konstruktív dolgokra használni.

Remélem így érthető volt a kifejtésem és talán nem a semmiért írtam ezt le a te esetedben.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.