Chuck Wiseman - Tyler L Butler [Padre]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Öcsipók

Újonc
2019. 01. 10.
26
52
V4 karakter
Chuck Wiseman

logo.png

Panasztevő InGame neve:

Chuck Wiseman

Panaszra tett személy InGame neve:

Tyler L Butler

Panasz oka, leírása, kifejtése:

NonRP

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Log: https:confused:/pastebin.com/GgEt4ckh

Kép: https:confused:/imgur.com/a/A2jlEur

Megjegyzés:

Úgy kezdődött a dolog, hogy megszereltettük a kocsinkat a BMS-nél és amikor mentünk volna ki, akkor egyszerűen ránk csukták a kaput, így meg is tört a kocsin jó pár elem. Mondtuk IC, hogy szereljék meg, de azzal védekeztek, hogy a bejárati sávon (gyorssáv) akartunk kimenni, ezzel csak az a probléma, hogy a kapu ugyanaz a bejárati sávnak is meg a kijárati sávnak, tehát szimplán ránk zárta. Mindegyis igazából, mivel ez IC ügy. Tovább cselekedtünk hát az IC ügynek megfelelően és kocsival direkt elálltuk az útját a szerelőnek. Erre jött egy másik szerelő (Luigi Damiani), aki elkezdett OOC-ba írni, hogy nonrp és, hogy "utoljára szólt" - valószínűleg adminnak akart írni, bár nem tudom miért, hiszen IC ügy, ráadásul mi írtuk is, hogy IC ügy, azt írta, hogy nem az, aztán amikor mondtuk OOC, hogy azért nem akarunk kimenni, mert nem szerel meg, arra azt írta, hogy IC ügy, tehát most akkor hogy is van? A kis ooc "beszélgetésbe" bekapcsolódott Scott Jayden Jacques NNI-s úriember, aki ezt írta: [2019-01-17 17:45:20] [Output] : Scott Jayden Jacques: (( Nyugi, lerendezem :ROFLMAO: )). És akkor már jött is egy másik NNI-ssel fegyverekkel (civilben) és IC is nekünk álltak, először mindenféle jelvény mutatása nélkül, hogy menjünk ki. Miután a következőt írta: [2019-01-17 17:48:47] [Output] : Tyler L Butler mondja: ésszel beszélj. - John válaszolt rá, hogy [2019-01-17 17:48:54] [Output] : John Lockwood mondja: Te beszélj ésszel tesa - és gyorsan elővette a sokkolót, majd lesokkolta Johnt. Ezt mindenféle jelvény megmutatása nélkül, csak amolyan szórakozásból, hiszen ő úgy gondolja, hogy NNI-s, ezért nem is kell jelvényt mutatni. A csatolt képen (John csinálta) látszik, hogy többször is volt ilyen, hogy jelvény felmutatás nélkül fegyvert vett elő (Csak Scott Jayden Jacques mutatta fel a jelvényt, nem ő). Ezután ment tovább az IC esemény, továbbra sem akartunk kimenni, ezért Tyler elővette a fegyverét és kilőtte a kocsi kerekét, utána mentünk csak ki.

A történet leírás után a problémák kiemelése:

- jelvény felmutatás nélkül intézkedik, fegyvert vesz elő civilek közelében, akik mivel jelvényt nem láttak, simán megijednének IRL, így tehát ez NONRP, ilyet NNI-s nem csinál IRL

- NNI-nek kicsit sem az a dolga, hogy a szerelőtelepen fenyítsen embereket, legalábbis IRL nem gondolnám, hogy így megy (főleg jelvény felmutatás nélkül)

- Miért lövi ki az NNI-s a kerekünket? Nem menekültünk, sőt ők akartak elzavarni, tehát mitől logikus dolog a kerék kilövés?

- Csak azért mert ő rendvédelmi szerv tagja, miért kell jelvény és felszólítás nélkül azért sokkolni, ha valaki azt mondja neki, hogy ő beszéljen ésszel (nem is tudhattuk, hogy rendvédelmis)? Ez se nem halálos fenyegetés, se nem bármilyen fizikai cselekedet. Egy NNI-stől, azért ez kicsit erős.

Will

Újonc
2019. 01. 10.
10
7
26
V4 karakter
John Lockwood
Azért szólok hozzá, mert ott voltam és a link a loghoz valamiért nem működik már, úgyhogy itt egy új link: LOG

• Tetszik
Reactions: Padre

Vajas

menekülök tovább el a kékektől🥷🏽
2019. 01. 10.
289
3 509
Vienna
V4 karakter
Noah Rehn
LV karakter
Keith Dowler
cső, szép estét. Nos. Alapvetőleg ez mind szép és jó, de tegyük hozzá, OOC rendesen ment előtte a felesleges magyarázkodás, illetve teljesen átvitte valaki OOC ügybe az egészet, majd folytatták az IC-t. Ekkor a társam szólt, hogy nézzük meg, mi folyik ott. Meg is kérdezte, hogy mit csinál.. Tegyük hozzá az, hogy beállt a kedves úr a szerelőknél található CP elé, ezzel nehezítette az ő munkájukat. Miután többszöri felszólítás után sem távozott, kiakartuk szállítani a kocsiból a srácot. (kocsinak 1 kilőtt kereke volt már ekkor). Majd úgy gondolta, megfogja magát és elhúz BMS telepről. Egyelőre nincs további hozzáfűzni valóm.

Scott

if (me.Drink == "Coffee") { me.IsCoding = true; }
2019. 01. 10.
422
1 284
Budapest
V4 karakter
Cayetano_Albuquerque
LV karakter
Corey_Morton
Helló. Jelen voltam, kezdeném azzal, hogy a jelvényfelrakás elmulasztását nem értettem, de rajtam volt, így tudtátok mi a helyzet, a lesokkolt srácot nem kellett volna feltétlenül lesokkolni, de fel lett szólítva, kötekedett, így nem volt jogtalan a sokkolás, ha szigorúan nézzük, akkor túlkapás, amiért bírósághoz lehet fordulni, nem adminhoz.

Azért csukták rátok a kaput, mert 1. nem láttak, 2. szembesávban akartál kimenni, mivel a szerelők azt feltételezik, hogy minden ember látja a nyilakat, így amint én kimentem, csukták a kaput, mivel gyorssávon senki nem jött. Szereltetés közben láttuk, hogy akadályozod a szerelőket, és zaklatod őket munka közben, így amint végeztünk, odamentünk, és nem egyszer, nem kétszer fel lettél szólítva, hogy vagy szereltesd meg, és fizesd ki, vagy hagyd el a szerelőtelepet (Nem kifejezetten az NNI hatásköre, de mi is intézhetjük, feleslegesnek láttam odarendelni egy rendőr egységet, hogy küldjenek el.), kb az 5. felszólítás után elővettük a fegyvert, és a kerékre céloztunk, hátha megjön az eszed és elmész, de te továbbra sem tettél semmit, így kaptál egy golyót a kerékbe Tylertől, mivel más nem hatott rád, valójában be kellett volna vinnünk téged, RUM váddal, de adtunk egy utolsó utáni lehetőséget, amikor végre, egy lyukas kerékkel elmentél.

Öcsipók

Újonc
2019. 01. 10.
26
52
V4 karakter
Chuck Wiseman
Köszi, hogy válaszoltatok.

Szóval Tyler, azt sérelmezed, hogy valaki fölöslegesen magyarázkodott OOC, és át lett ez az egész OOC-be víve. Igen jól látod át lett, de ki által? A szerelő(Damien Luigi), ahogy azt a logban is látod odaszúrt nekünk, hogy jobb ha befejezzük azt, hogy elálljuk az útját a szerelőnek mert az nonos, azonban nem teljesen értem, hogy miért. A szerelővel folytatott párbeszéd alatt kiderült, hogy véletlenül csukta ránk a kaput(ő mondta, nem mi találtuk ki), és ennek ellenére sem volt hajlandó sem megjavítani a kocsinkat, sem a felettesének szólni, csak azért mert érezte, hogy vaj van a füle mögött. Erre mi reagálva akadályoztuk a munkáját, miért olyan nagy bűn ez kérdezem én? Tételezzük fel, nem autószerelőnél de bárhol egy üzletben valamilyen tulajdonodban lévő tárgyat megrongál egy ott dolgozó, és arra hivatkozik, hogy véletlenül, az kinek a dolga, hogy helyrehozza? Hát aki elcseszte. De ezt mindenki semmibevette, IC és OOC is, és csak azon volt a hangsúly, hogy szembesávban akartunk kimenni, ami üres volt, nem átakartunk ugratni 3 kocsit. Szóval az, hogy akadályozom a munkáját nem volt szabálybaütköző, egyszerűen egy felháborodott ügyfél voltam.

Ekkor ti NNI HADNAGYKÉNT, odajöttök és elkezdtek minket utasítgatni, hogy hagyjuk el a telepet és ne zaklassunk senkit. Nem tudtátok, hogy milyen párbeszéd zajlott le közöttünk és a szerelők között, de ezt utána el is mondtam nektek IC, de talán még OOC is. Ezt nem vettétek figyelembe, ami elég szomorú, mert semmi rosszat nem követtünk el, csak követeltük a szerelést, ha már felettesnek nem mert szólni a kolléga. Az egyik oldal érveit teljesen figyelmen kívül hagytátok, és csak azt néztétek, hogy mi itt "terrorizáljuk" a népet. Aztán, hogy milyen stílust megengedtek a KARAKTERETEKNEK, az már egy másik tészta. Értem, legyen hatalom a kezetekben, semmi gond, csak ne essetek át a ló túloldalára, és gondoljátok azt, hogy ti egy IC névvel játszó adminok vagytok. Ha jól tudom, a hadnagy már egy elég nagy rang, magadnak is tudni kellett volna, hogy mi fér még bele a ti szerepjátékotokba, nem nekem szólni, hogy sokkoltok ok nélkül, csak mert van egy olyan itemetek meg jelvényetek. Nem kell kilőni olyan ember kerekét akit épp elakartunk KÜLDENI, és társai.

Igazad van Scott, nem mentem el akkor amikor a fegyverrel a kerékre céloztatok, logikus, hogyha elakarok valakit küldeni valahonnan, nem megakadályozom a dolgát. Köszönöm az utolsó utáni lehetőséget, a RUM előtt. És Tyler ez az utolsó mondatod, hogy "Csak úgy fogta magát és elhúz BMS telepről.", könyörgöm ezt kértétek, ezért küzdöttetek kézzel-lábbal, ti mondtátok, hogy egy kerékkel is lehet menni, akkor mi a fenét csináltam rosszul?

• Tetszik
Reactions: Will

samkoo

Újonc
2019. 01. 10.
3
0
V4 karakter
Victorio Cantore
Bocsi, hogy hozzászólok de ez engem nagyon megbotránkoztatott. Azért érdekes belegondolni abba, hogy vajon IRL is kilövik-e egy elégedetlen ügyfél kerekét az NNI-sek, vagy hogy rögtön lesokkolják-e az embert ha nem tetszik valami.:rolleyes: A logot elolvasva nem is kérdés, hogy túllőttek a célon a jelvényes urak. Ilyesfajta intézkedés annó a náci Németországban lehetett, vagy a kommunista Szovjetunióba. Ez már felveti azt a kérdést is, hogy korlátozták az alapvető emberi jogaikat, és a szabad véleménynyilvánításukat. Még egyszer bocsi, hogy hozzászólok.. csak pár gondolat.:coffee:

Öcsipók

Újonc
2019. 01. 10.
26
52
V4 karakter
Chuck Wiseman
Mindenre kitértem amire lehetett, a srácok nemtudom akarnak/tudnak-e még valamit hozzáfűzni.

Öcsipók

Újonc
2019. 01. 10.
26
52
V4 karakter
Chuck Wiseman
Bocsi, még egy kis hozzáfűznivaló.
Helló. Jelen voltam, kezdeném azzal, hogy a jelvényfelrakás elmulasztását nem értettem, de rajtam volt, így tudtátok mi a helyzet, a lesokkolt srácot nem kellett volna feltétlenül lesokkolni, de fel lett szólítva, kötekedett, így nem volt jogtalan a sokkolás, ha szigorúan nézzük, akkor túlkapás, amiért bírósághoz lehet fordulni, nem adminhoz.

Erre reagálva még egy kicsit. Visszanéztem a logban direkt, hogy mikor történt jelvényfelrakás, sokkoló elővétel, és maga a sokkolás. Jelvény és minden egyéb nélkül megpróbáltad John stílusát visszább faragni, oké, erre jött a kontra teljesen egyértelműen, hisz ugyanolyan civilek voltatok ekkor mint mi. Persze ez már a büszkeségeteknek nem tetszett, hogy nektek csak úgy visszaszóljon civilben bárki is, jelvény nélkül(igen ilyenkor még rajtad SE volt jelvény) sokkoló elő. Ezután egy olyan beszólásra, hogy "stílust offold" ti csak úgy lesokkoltok egy embert majd egy idézem "Ott maradsz." befejezéssel elintézitek. Srácok, ez nem rendőri túlkapás, ez szereptévesztés. Ti nem alsóbbrendű adminok vagytok, se nem szentté avatott papok, hogy hozzátok egy rossz szót se lehessen szólni. Azért mert van a kezetekben egy olyan hatalom, aminek az a neve hogy /cuff és /visz, nem azt jelenti, hogy bárkit csak úgy kedvetekre vihettek földre vagy zárhattok rács mögé(tudom nem történt ilyen, de attól még helytálló).

Ti ott a szerelőtelepen nem a szerelőket védtétek, hanem a büszkeségeteket, hogy márpedig nektek nem lehet ellentmondani, mert ti vagytok azok, akik bármilyen áron is, de jól fogtok kijönni a helyzetből az előbb említett jogosultságok miatt.

(Bíróság, ha már megemlítetted. Mikor volt olyan utoljára, hogy a rendvédelmet számonkérték, és annak lett is valamilyen negatív következménye rátok nézve? Én még nem láttam az előző fórumon olyat, hogy civilnek igaza legyen felettetek, mert még csak meg se jelent a rendvédelem képviselője. De ezzel szerintem nem vagyok egyedül, nem egy vita volt ebből.)

• Tetszik
Reactions: Nursultan

Scott

if (me.Drink == "Coffee") { me.IsCoding = true; }
2019. 01. 10.
422
1 284
Budapest
V4 karakter
Cayetano_Albuquerque
LV karakter
Corey_Morton
Először is, nem én sokkoltam, és rajtam volt jelvény, az írásod alapján nagyon rám akarod fogni. Tyler állítása szerint azért sokkolt le, mert visszaszólogatott neki a haverod. Túlzás? Igen. NonRP? Nem.

Azért mentem oda, mert tudom, milyen kevés szerelő van ennyi emberre, és zavar, ha még azt a kevés szerelőt is akadályozzák a munkájában.

Öcsipók

Újonc
2019. 01. 10.
26
52
V4 karakter
Chuck Wiseman
Senkire sem akarok semmit ráfogni. Amit te csináltál te csináltál, amit a társad csinált, azt a társad csinálta. "Visszaszólogatott" A sokkoló elővétel után hozzád szólt csak John annyit, hogy "stílust offold". Ezzel melyikőtök élete volt olyan szinten fenyegetve, hogy őt le kelljen sokkolni? Nem arra van a sokkoló, hogy valaki csendbe maradjon 2 mondat után.
Túlzás? Igen. Szereptévesztés ez az egész? Igen.

Nem tudom mikor írtam, hogy baj, hogy odajöttetek. Az a baj, amit leműveltetek. És az akadályozás miért illegális? Valaki nem lehet felháborodott? Nem hívja oda a főnökét a szerelő, amihez joga van az embernek, ha panaszt akar tenni. De ez is csak egy szituáció, ami bármikor előfordulhat, hát had meg ne sajnáljam már a szerelőket, ha történik valami intézzék el és utána szerelnek tovább, ez lenne a játék lényege, a szerepjáték. Ugyanez a sorban várakozó játékosokra értve, ha nincs szabad szerelő, mert bent galiba történt, akkor várnak, nem kell itt sajnálni senkit mert mindenki volt már ilyen helyzetben, és még mindig élünk.

Padre

ExGameAdmin [5]
2019. 01. 09.
1 554
904
25
Budapest
V4 karakter
Johann M Wilshere
LV karakter
🛂
V2 karakter
🛃
Elnézést, hogy eddig várattalak titeket. Tudom már tegnap is lezárhattam volna igazából.
Viszont szerettem volna alaposán átgondolni a helyzetet. A következőkre jutottam; Attól még, hogy
valaki nem szeretné elhagyni a BMS területét, NNI-sként nem kellett volna közbe szólni. Tisztában
vagyok azzal, hogy rendvédelmi szerv, viszont (nektek teljesen fölösleges magyarázni ': D) inkognitóban
végzitek a munkátokat, amit meg kell őrizni. Nem lenne nagyon célravezető ha egy kisebb szóváltás
miatt fel kéne fednetek magatokat a jelvénnyel.
Meglátásom szerint ebben a helyzetben értesíteni kellett volna a rendőrséget és hagyni a járőröknek,
hogy eljárjanak a problémásnak bizonyuló egyénekkel szemben. Ez az egyik része a dolognak, ami felett
még szemet is hunyunk. Viszont amellett, hogy kilövöd a kerekét, nem mehetek el szankció nélkül.
Nem azonos a két tett mértéke. Ha nem hajlandó kimenni és végrehajtani az utasítást, akkor elő kell állítani,
nem a kerekét kilyukasztani. Értem azt a szándékot, miszerint arra akartátok ösztönözni, hogy önszántából
menjen ki a telepről. De ezt akkor is más kényszerítőeszközzel kellett volna elérni.

Chuck, neked csak annyit szeretnék mondani, hogy az ilyen és ehhez hasonló problémák elkerülése
érdekében inkább abban az adott helyzetben hagyd rá a dolgot a szerelőre. Ha hibázott akkor hibázott.
A lényeg az az, hogy bizonyítani tudd később, hogy neked van igazad és jogos a panaszod a szerelővel
szemben és emelj rá panaszt a BMS-nél. Amennyiben valóban jogos a felvetésed, akkor a frakció IC
megfogja hozni a szükséges lépéseket és kártalanítani fog téged. Ezzel pedig elkerülöd az OOC ügyeket.
https://forum.see-game.com/forums/panaszkoenyv.537/

* * *
A panaszt jogosnak ítélem, Tyler_L_Butler büntetése 45 perc adminjail.
Indok: NonRP (Csak azért mert nem megy ki BMS hangárból, ne lődd ki a kerekét.)

Szerveren a szankciót kiosztottam.

Zárom - Helyezhető

• Tetszik
Reactions: Panem és MandMs
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.