CENTER]
W-TAXI
Nálunk ön az első!
IC RÉSZ
> Hogy hívnak? <
/Chuck Paul/
> Édesanyja neve? <
/Abigel Williams/
> Születési ideje <
/1992.02.17/
> Lakcíme <
/San Fierro Bayside Street 5.
> Telefonszáma <
/38761126753/
> Érvényesek-e iratai? <
/Igen minden iratom érvényes/
> Fuvarozással való tapasztalat <
/Voltam már más cégnél Taxis/
> Önéletrajz (8-10 mondat) <
/A nevem Chuck Paul 1992.02.17-én születtem San Fierroban a Közponzi Kórházba.A családunk sosem volt egy gazdag család de mindignis így volt ez rendjén.San Fierroban éltünk a Bayside Streeten a 12. házba. Apám taxis cégnél dolgozott ahol nagyon szerették, anyám a kórházba volt ápolónő nagyon szerették ott a betegek. Édes apám késöbb a taxis cég igazgatója lett. Én a közeli Általánosba jártam. Egész jó tanuló voltam. Los Santosba folytattam a tovább tanulást ott az Egyetemig tanultam.Így lett egyetemi végzetségem is.Letettem a jogsit és apámtól megkaptam a régi taxis kocsiját. A 20. Születés napomra egy házatt vettek nekem ahol a mai napig lakok. Nincs tőük nagy távra a Bayside Street 5-ös házszámu hazat vették meg nekem m aminek nagyon örültem . Amúgy sem akartam messze tőlük költöznim Így most szeretném követni apám útját a taxis cégnél azért most jelentkezem ebbe a pont megfelelő Taxitársaágba. Chuck Paul -/
-
OOC RÉSZ
> Mi az IRL neved? <
/Kevin/
> Hány éves vagy? <
/jelenleg 12 éves vagyok/
> Mennyi játszott perced van a szerveren? <
/18 ezer/
> Kérlek küldd el UCP-ről a Jail és Ban részt! <
/------/
> Mesélj magadról pár mondatban! <
/Hello Kevin vagyok.Szeretek SeeMTA-zni egy nap fent vagyok 2 órát.Sok RP tapasztalatom van a szerveren. És a további élményeiemet is ezen a szerveren fogom teljesíteni. Vannak persze céljaim is. Voltam már ezen a szerveren Taxis , de megint az szeretnék lenni./
> Elolvastad a szabályzatot és elfogadod azt? <
/Igen-Igen/
[/CENTER]
W-TAXI
Nálunk ön az első!
IC RÉSZ
> Hogy hívnak? <
/Chuck Paul/
> Édesanyja neve? <
/Abigel Williams/
> Születési ideje <
/1992.02.17/
> Lakcíme <
/San Fierro Bayside Street 5.
> Telefonszáma <
/38761126753/
> Érvényesek-e iratai? <
/Igen minden iratom érvényes/
> Fuvarozással való tapasztalat <
/Voltam már más cégnél Taxis/
> Önéletrajz (8-10 mondat) <
/A nevem Chuck Paul 1992.02.17-én születtem San Fierroban a Közponzi Kórházba.A családunk sosem volt egy gazdag család de mindignis így volt ez rendjén.San Fierroban éltünk a Bayside Streeten a 12. házba. Apám taxis cégnél dolgozott ahol nagyon szerették, anyám a kórházba volt ápolónő nagyon szerették ott a betegek. Édes apám késöbb a taxis cég igazgatója lett. Én a közeli Általánosba jártam. Egész jó tanuló voltam. Los Santosba folytattam a tovább tanulást ott az Egyetemig tanultam.Így lett egyetemi végzetségem is.Letettem a jogsit és apámtól megkaptam a régi taxis kocsiját. A 20. Születés napomra egy házatt vettek nekem ahol a mai napig lakok. Nincs tőük nagy távra a Bayside Street 5-ös házszámu hazat vették meg nekem m aminek nagyon örültem . Amúgy sem akartam messze tőlük költöznim Így most szeretném követni apám útját a taxis cégnél azért most jelentkezem ebbe a pont megfelelő Taxitársaágba. Chuck Paul -/
-
OOC RÉSZ
> Mi az IRL neved? <
/Kevin/
> Hány éves vagy? <
/jelenleg 12 éves vagyok/
> Mennyi játszott perced van a szerveren? <
/18 ezer/
> Kérlek küldd el UCP-ről a Jail és Ban részt! <
/------/
> Mesélj magadról pár mondatban! <
/Hello Kevin vagyok.Szeretek SeeMTA-zni egy nap fent vagyok 2 órát.Sok RP tapasztalatom van a szerveren. És a további élményeiemet is ezen a szerveren fogom teljesíteni. Vannak persze céljaim is. Voltam már ezen a szerveren Taxis , de megint az szeretnék lenni./
> Elolvastad a szabályzatot és elfogadod azt? <
/Igen-Igen/
[/CENTER]