W-TAXI
Nálunk ön az első!
IC RÉSZ
> Hogy hívnak? <
/Chuck Paul/
> Édesanyja neve? <
/Abigel Williams/
> Születési ideje <
/1992.02.17 - San Fierro - Központi Kórház/
> Lakcíme <
/San Fierro Bayside Street 5./
> Telefonszáma <
/38761126753/
> Érvényesek-e iratai? <
/Igen minden iratom érvényes/
> Fuvarozással való tapasztalat <
/Sokat vezettem már életemben de egyszer sem volt baj még. Egész jó sofőr vagyok./
> Önéletrajz (8-10 mondat) <
/Tiszteletem Chuck Paul-nak hívnak 1992.02.17-edikén születtem San Fierroban a Központi Kórházban. Miután meg születtem anyámék rögtön egy nyugis helyre akartak költözni így a Bayside Street 12- es ház számú lakásba költöztünk ahol nem volt olyan nagy a forgalom. Viszont anyámék nekem mindent meg akartak venni nekem de hát mi sosem voltunk egy gazdag család így nem mindent vett meg. Édesanyám a Kórházba volt Ápolónő, és Édesapám egy Taxitársaságnál volt egy közönséges taxis. Mikor betöltöttem a 6-odik évemet enyámék beírattak a közeli Álltalánosba ahol sikeresen letanultam mind a 8 évet. Ezek után egy nagyobb színvonalu Iskolát választottam így Los Santosba folytattam a tanulmányaiamat. Mire már elég érett voltam a Jogosítványhoz azon nyomban neki is vágtam a tanulásnak. Így ház apám tanította a vezetés módját. Nagyon jó tanár volt. 2 Évvel később elő is léptették Igazgatóvá, így ő vezette a Taxi társaságot. Mikor elértünk a Nyugdíja idejéhez rám akarta bízni a vezetést de én nem fogatdam el tőle, mert én nem dolgoztam meg érte ahyogy ő tette. Így azt mondta hogy folytassam a Taxis munkát de akkor ne ott ahol ő dolgozott, így is tettem. Ezért most jelentkezem a W-Taxi társaságába ahova remélem bekerülök és folytathatom apám útját./
OOC RÉSZ
> Mi az IRL neved? <
/Kevin/
> Hány éves vagy? <
/12 éves vagyok jelenleg/
> Mennyi játszott perced van a szerveren? <
/18 ezer játszott percem van/
> Kérlek küldd el UCP-ről a Jail és Ban részt! <
/https://imgur.com/hn4TqlJ/
> Mesélj magadról pár mondatban! <
/Kevinnek hívnak Magyarországon élek, jelenleg Általános Iskolás vagyok. Szeretek Seemta-zni sok játszott percem van, sok RP tapasztalatom is van. 1 éve játszok a szerveren. MTA-zok vagy 2éve és eddig ez a szerver a legjobb ami tetszik. Ezért most ki szeretnék próbálni valami újat és ezért jelentkezem a W-Taxi társaságába./
> Elolvastad a szabályzatot és elfogadod azt? <
/Igen elolvastam elfogadom!/