Chuck Paul jelentkezése a W-Taxi társaságához!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

aCsáki

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 25.
348
474
Pécs
V4 karakter
Zeus Marseus

1ade39abb544c5432a6343923c3723cb.png

W-TAXI
Nálunk ön az első!

IC RÉSZ
> Hogy hívnak? <
/Chuck Paul/

> Édesanyja neve? <
/Abigel Williams/

> Születési ideje <
/1992.02.17 - San Fierro - Központi Kórház/

> Lakcíme <
/San Fierro Bayside Street 5./

> Telefonszáma <
/38761126753/

> Érvényesek-e iratai? <
/Igen minden iratom érvényes/

> Fuvarozással való tapasztalat <
/Sokat vezettem már életemben de egyszer sem volt baj még. Egész jó sofőr vagyok./

> Önéletrajz (8-10 mondat) <
/Tiszteletem Chuck Paul-nak hívnak 1992.02.17-edikén születtem San Fierroban a Központi Kórházban. Miután meg születtem anyámék rögtön egy nyugis helyre akartak költözni így a Bayside Street 12- es ház számú lakásba költöztünk ahol nem volt olyan nagy a forgalom. Viszont anyámék nekem mindent meg akartak venni nekem de hát mi sosem voltunk egy gazdag család így nem mindent vett meg. Édesanyám a Kórházba volt Ápolónő, és Édesapám egy Taxitársaságnál volt egy közönséges taxis. Mikor betöltöttem a 6-odik évemet enyámék beírattak a közeli Álltalánosba ahol sikeresen letanultam mind a 8 évet. Ezek után egy nagyobb színvonalu Iskolát választottam így Los Santosba folytattam a tanulmányaiamat. Mire már elég érett voltam a Jogosítványhoz azon nyomban neki is vágtam a tanulásnak. Így ház apám tanította a vezetés módját. Nagyon jó tanár volt. 2 Évvel később elő is léptették Igazgatóvá, így ő vezette a Taxi társaságot. Mikor elértünk a Nyugdíja idejéhez rám akarta bízni a vezetést de én nem fogatdam el tőle, mert én nem dolgoztam meg érte ahyogy ő tette. Így azt mondta hogy folytassam a Taxis munkát de akkor ne ott ahol ő dolgozott, így is tettem. Ezért most jelentkezem a W-Taxi társaságába ahova remélem bekerülök és folytathatom apám útját./

OOC RÉSZ

> Mi az IRL neved? <
/Kevin/

> Hány éves vagy? <
/12 éves vagyok jelenleg/

> Mennyi játszott perced van a szerveren? <
/18 ezer játszott percem van/

> Kérlek küldd el UCP-ről a Jail és Ban részt! <
/https://imgur.com/hn4TqlJ/

> Mesélj magadról pár mondatban! <
/Kevinnek hívnak Magyarországon élek, jelenleg Általános Iskolás vagyok. Szeretek Seemta-zni sok játszott percem van, sok RP tapasztalatom is van. 1 éve játszok a szerveren. MTA-zok vagy 2éve és eddig ez a szerver a legjobb ami tetszik. Ezért most ki szeretnék próbálni valami újat és ezért jelentkezem a W-Taxi társaságába./

> Elolvastad a szabályzatot és elfogadod azt? <
/Igen elolvastam elfogadom!/

SLYM

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
228
105
Szombathely
V4 karakter
Semy James
LV karakter
Marco Falcone
V2 karakter
Jason B Wright
Hali! Igaz nem vártál vele egy hónapot mint ahogy azt ajánlottam, de jól tetted!
Sokkal jobb lett ez a jelentkezésed mint az előző.
Elküldtem többieknek is. Megnézik véleményezik és az alapján hozom meg a végső döntést.
Jail-ed sem volt mostanában.

Én TÁMOGATOM!

Latest

Újonc
2019. 01. 30.
29
16
V4 karakter
Carter D Williams
LV karakter
Matthew Clarence
V2 karakter
Carter D Williams
Szia! Nekem ez a jelentkezésed nagyon tetszett , jól megcsináltad az IC részt és még az OOC rész is több volt mint az előző jelentkezésedben. Én TÁMOGATOM!

SLYM

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
228
105
Szombathely
V4 karakter
Semy James
LV karakter
Marco Falcone
V2 karakter
Jason B Wright
Tisztelt Chuck Paul!
Nagy örömünkre szolgál bejelenteni, hogy jelentkezésével

Bekerült a W-Taxi köreibe!

Zárom, helyezem.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.