Chuck P Murray | Chucky | jelentkezése a See Game Helpdesk csapatába!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

aCsáki

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 25.
346
451
Pécs
V4 karakter
Zeus Marseus
sgh_logo.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak(becenév), hány éves vagy?
<< Kevin/Chucky-nak hívnak kinek, hogy tetszik. Jelenleg, 14 éves vagyok. (Tisztában vagyok 15 éves korhatárral, de alkalmasnak érzem magam a feladatra.)>>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<<
SGH_id_.PNG
>>

Mi az SGH feladata?
<< Kisebb problémákra válaszol, a szerveren, TeamSpeak-en, és fórumon egyaránt, amihez nem szükséges egy adminisztrátor. Valamint ha szükséges megtanítja a RolePlay alapjait. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Eléggé régóta játszom már a szerveren, és ahogy megláttam ezt a lehetőséget ezt is kiszeretném próbálni, természetesen hosszútávúan. Segíteni szeretnék az embereknek, és segíteni a kisebb kérdések megválaszolásával az adminisztrátorokat is. Valamint egy eltöltött idő után, szeretném betölteni az adminisztrátori pozíciót is. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Igazából nem mondom teljesen, hogy engem válasszatok de van pár ok amivel tudnám segíteni az adminisztrátorok munkáját. Az aktivitásommal, eltudnám végezni a kisebb kérdésekre, panaszokra való válaszolást. Egy ideje már a szerveren játszom 115.000 perccel rendelkezem, és a tapasztalataimmal tudnám segíteni a playereket az egyszerűbb/fontosabb megoldásokkal amik kivitelezhetőek a szerver életében. Próbálom mindig a helyes írásomat alkalmazni de ez a fáradt időszakomban néha megszűnhet, de legtöbbször törekedek arra, hogy a helyesírásom, és a beszédkészségem tökéletesnek bizonyuljon. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Hétközben: 3-4 órát tudok fordítani az SGH feladatra. Hétvégén: 5-6 órát.>>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<<Nincsen kitiltásom a szerverről.
SGH_kitilt..PNG

>>

Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Igen voltam, 4-szer. Igazából ezek az AdminJail-ből kettőt tudok kiemelni a kettő Frakció Jump-ot ami a frakció megunásának volt köszönhető, és egy panasznak. Azóta ezeket a dolgokat próbálom orvosolni, hogy ne unjak meg dolgokat olyan gyorsan és ne jöjjenek rám panaszok. Azóta teljes mértékben élvezettel, és elszántan végzem a feladataimat mint frakciókban mint más szituációknál.
A többi AdminJail-nél az adminok teljesen jogosan jártak el nem is lehet semmi bele szólásom csak végezték a dolgukat.
SGH_aj.PNG
>>

Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<<
Negatív tulajdonság:
Kockázatkerülő, Egy nehéz nap után lusta, Néha feltudom húzni magam dolgokon.
Pozitív tulajdonság: Jó helyes írásom, könnyen és megérthetően tudok lebonyolítani szituációkat (Jó beszélőkészség), Becsületesség, és a Kitartás. >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<<Természetesen szeretném a későbbiekben betölteni az adminisztrátori pozíciót, amikor már jobban megismertem egy SGH feladat kört, majd készen állok egy lépcső átlépésére. Régóta érdekel engem már az admin élet, és ez a lehetőség rögtön meghozta a kedvem, ahhoz, hogy meg is írjam a lapot. Ismertem a szerveren adminokat, akik meséltek hogy milyen az admin élet és eléggé megtetszett nekem abban a pár mondatban is. Az SGH pozíció egy nagyon fontos szerepet tölt be a szerver életében, de a későbbiekben amennyiben sikeresen elérem ezt a rangot is szeretnék még egy lépcsőt lépni ami az adminisztrátor lenne. Becsülöm és tisztelem azokat az embereket akik egyáltalán el is vállalják ezt a nehéz feladat kört, és ennek én is egyszer részese szeretnék lenni.
>>

Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Először is elmagyaráznám neki mi az a RolePlay az-az szerepjáték fogalmát, és ezzel azt tudja elérni, hogy olyanná tudja formázni a karakterét amilyen neki tetszik/olyan munkahelyeken tud tapasztalatokat szerezni amit még az [IRL] életben nem tehetsz meg. Ezeket után ismertetném vele az [F1]-es menü megnyomásával a tutorial videókat amiket lényeges ha megnéz kezdőként ezekkel is tapasztalatot szerez a szerverről. Majd elmondanám, hogy a See Game System-nek ugyan úgy mint más játékoknál is létfontosságú szabályzattal rendelkezik amit KÖTELEZŐ betartani ezeket a SGS fórum oldalán beregisztrálva majd bejelentkezve talál meg a SeeMTA V3 szabályzat fórum leírásánál. Ezeket átolvasva és a szerver szabályzatát ismerve, elmondanám neki az alapvető RP fogalmakat, először is a -/me parancsot ismertetném vele ami a cselekvést fejezi ki. (pl.: /me elveszi a poharat a pultról.), következik a -/do parancs amivel a történést fejti ki magában. (pl.: /do A pohár a kezében.), és az utolsó még fontosabb parancs a -/ame ami a karakter vizuális leírását szolgálja. (pl.: /ame magas testalkatú). Ezeket a szabályokat ismertetve, és a videók alapján is ismertetett személyt szabadjára engedném, és Jó játékot kívánnék neki! >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Köszönnék, és közölném vele, hogy ilyen ügyekben csak Adminisztrátor tud eljárni, és csakis akkor ha arra nyomós indokod van (pl.: Dimenzió változás, Bugg). >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?

<< Szia, a fegyver figyelmeztetéssel való átverés teljes mértékben IC ügynek számít, ha legközelebb fegyvert veszel kérd meg az eladót, hogy mutassa fel a fegyvert és akkor megtudod a figyelmeztetések számát. >>

Utoljára szerkesztve:

Kistojas

bajnok
2019. 02. 19.
186
397
Salgótarján
V4 karakter
Engin Korkmaz
LV karakter
David Fernan
Heló. Régen sokat motoros járőröztünk ketten a rendőrségben, jó arcnak ismertelek meg és segítőkész is voltál. Támogatlak.

Justin

toolame
Very Important Person
2019. 01. 10.
16 312
17 381
25
Blackburn / Pécs
V4 karakter
Justin_Kearney
Szia!
Gratulálunk, a jelentkezési lapod el lett fogadva, kérlek válassz egy megfelelő csoportot számodra, majd HSZ-ben jelezd. Katt

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.