Christopher Wallace Jelentkezése

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

NikoPaPa

Barangoló
Támogató
2019. 01. 10.
138
102
25
V4 karakter
Nico Andres
LV karakter
Nicolette Andres
test3.png

Büntetés-végrehajtás
Jelentkezési beadvány

A jelentkezési lap OOC paragrafusa:
Ebben a részben rólad szeretnénk többet megtudni, illetve a szerveren lévő pályafutásodról.

Hogyan neveznek IRL?

Knoska Martin

Jelenleg hány éves vagy?

21

Mennyi időt tudnál aktívan a szerveren tölteni általában?

Heti 4 napot dolgozom 12 órában aztán 4 napot itthon vagyok. Abban a 4 napban ha nem páromnál vagyok akkor napi 5-6 óra.

Hány játszott perced van jelenleg?

44241perc

Melyik frakciókban voltál eddig, ha voltál?
Amennyiben még egyben sem voltál, hagyd ezt üresen.

OKF, Honvédség

Mi volt távozásaid oka egy-egy frakcióból?
Amennyiben még egyben sem voltál, hagyd ezt üresen.

Be kellett fejeznem a játékot. OKF-et azért hagytam ott mert eltörtem a kezem 2 éve és nem tudtam fél kézzel játszani így leadtam, de több hónapig voltam a frakció tagja. Honvédséget azért hagytam ott mivel munka és itthoni magánéleti gondok miatt nem tudtam játszani.

Használtál korábban másik nevet a szerveren?
Fontos, hogy ne olyan névvel csatlakozz, amivel korábban illegális életet éltél.

Több nevem is volt, Ezzel a névvel voltam korábban is Honvédségnél.

Kerültél már AdminJail-be?
Válaszodban helyezz el egy képet amin az UCP-d AdminJail-ek része látható.
Fejtsd ki, miért kaptad a szankciót.

Részesültél már a szerverről való kitiltásban?
Válaszodban helyezz el egy képet amin az UCP-d Kitiltások része látható.

Fejtsd ki, miért kaptad a szankciót.

Fogalmazd meg, hogy miért szeretnél a Büntetés-végrehajtás kötelékébe tartozni.
Fontos tudnunk, hogy mennyire gondolod komolyan belépési szándékodat.
Válaszod legyen legalább 5 mondat.

Görgettem a TS3-at és felfigyeltem a furcsa ikonra, megnéztem a szobáitokat és elkezdett vonzani. Megláttam Allan Jackson-t és Parker G Ford-ot egyik szobában, bementem hozzájuk beszélgetni és meséltek egy keveset a Frakcióról. Megtetszett így elmesélés alapján aztán úgy gondoltam, hogy megérne egy próbát plusz amint leírtam vonz mivel egy teljesen új dolog lenne számomra. Továbbá közre játszik az is, hogy valami olyan frakciót keresek ahol lenne kihívás. Kihívásként gondolok itt a teljesen új dolgok megtanulására és új RP szituációkra.

Jelenleg rendelkezel TeamSpeak 3-al és működő mikrofonnal?

Igen

A jelentkezési lap IC paragrafusa:
Ebben a részben a karakteredről szeretnénk megtudni pár információt amire szükségünk van.

Teljes neve:

Christopher Wallace

Édesanyja leánykori neve:

Laura D Wallace

Születési helye és a pontos dátum:

1993.01.26 Montgomery Hospital

Bejelentett lakcíme:

Los Santos, Jefferson St. 302

Jelenlegi telefonszáma:

38761120177374

Önéletrajz (Legalább 10 mondatos legyen):

Tisztelt Menedzser/Felvételiztető.
Becsületes nevem Christopher Wallace. 1993.01.26-án hozott világra édesanyám a Montgomery Hospital-ban. Ahogy cseperedtem nehezen, de bukdácsolva sikerült elvégezni az Általános iskolát. Általános iskola ( 2000.09.01 - 2008.05.25 ) elvégzését követően sajnos családi hátterem nem engedte meg, hogy tovább folytassam az iskolás éveimet így napszámban jártam el dolgozni, újságot árultam, földeken kapáltam vagy akár szüreteltem. Miután rendbe jött az életem nekem is és édesanyámnak is visszatértem a középiskolába ( 2014.09.01 - 2017.05.25). 4 évig jártam Gimnáziumba és sikeresen le Érettségiztem 4-esre minden tantárgyból. A 4. évem végén édesanyám súlyos beteg lett így már akkor is miközben vizsgáimra vártam már dolgoztam. Érettségim óta eltelt pár év, azóta ahol tudok ott csinálok pénzt és próbálom eltartani kis családom Önkormányzati munkákkal.
Ezeket az információkat azért osztom meg önnel/önökkel, hogy betudjam bizonyítani igenis van kitartásom és az a célom, hogy mindig jobb és jobb legyek. Nem másoknál hanem saját magamnál, annál az embernél aki tegnap voltam. Hajlok az irányába, hogy folyamatosan képezzem magam.
Remélem az önéletrajzom elnyerte a tetszésüket. Várom visszajelzésüket.

Maradok Tisztelettel:
Christopher Wallace

Százezredes

Barangoló
2019. 01. 13.
145
72
V4 karakter
Dr. Cristobal Billingslay
test3.png
Büntetés-végrehajtás Tisztelt Jelentkező! Ezen üzeneten keresztül értesítem, hogy jelentkezési lapját a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának vezetősége feldolgozta. Sajnálattal értesítem, hogy a lapja elutasíásra került. További sok sikert kívánunk.
Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága, Easter Bay Chemicals

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.