Christopher Reed / Harvey Sanders -----> Armando Cliente Jackon, Francesco Richard [Lac]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

wokee

Pötyögtető
Támogató
2019. 05. 25.
474
81
28
V4 karakter
Christopher Reed
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Christopher Reed és Harvey Sanders

Panaszra tett személy InGame neve:
Armando Cliente Jackon, Francesco Richard

Panasz oka, leírása, kifejtése:
fun, nonrp, Admin ügy alatti kilépés.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://streamable.com/uruwlq

Megjegyzés:
Lac kérte, hogy mind a ketten egy PK-ba legyenek.

Utoljára szerkesztve:

Mátics

Újonc
2024. 07. 23.
7
6
V4 karakter
Reyes Armando
Kedves Lac!

Első sorban nekem mennem kelett csak mivel meg vártam hogy le teljen az idő azért akkor akartam ki lépni nem gondoltam volna hogy admin ügy lesz ebből!
Másodszor pedig úgy volt hogy mondtam a navosnak hogy hozzam rakják be Armandot majd be rakták irtam neki Ic hogy dagi majd elkezdet ütni én vissza ütöttem mi közben Armando le OOC ta az ütését majd Armando elkezdett engem ütni és én is ütöttem majd amikor láttam hogy ránk szoltak ooc ba ezert en abba hagytam bent lehet látni videon majd Armando tovább ütött engem és animba vert engem majd a navosok admint hívtak és ment az admin ügy majd Thomas kilépet és rá pár percre meg Armando is le irtam hogy miert lépet ki Armando idézem : be jött az anyukája és 2 szer pofon verte majd ki húzta a wifi kábelt és elvette a gépét ezt le irtam majd az admin ki akarja tiltani ezt írta utána irtam én is higy mennem kell erre azt felelte hogy nyugodtan Pk vagy írva csuma
Elnézést szeretnénk kérni mind 2 nevében több ilyen nem lesz!!

Lac

Modern Verne
SzerverAdmin
v4
2021. 02. 14.
1 242
1 067
V4 karakter
Kayden Neal
Videóban egyébként az látható, hogy a verekedést te kezdeményezted. Kilépésekkel nekem nincsen problémám hisz jeleztétek, hogy mennetek kell, a panaszkönyv ezért is íródott meg.

• Tetszik
Reactions: Sanci és MotoX

Mátics

Újonc
2024. 07. 23.
7
6
V4 karakter
Reyes Armando
értem van lgom hogy mi volt, elsőnek meg ütött majd le ooc-ta és én is meg ütöttem miközben írta hogy (()) utána én is le akartam csak elkezdett ütni engem de én abba hagytam amikor rám szólnak

Lac

Modern Verne
SzerverAdmin
v4
2021. 02. 14.
1 242
1 067
V4 karakter
Kayden Neal
Neki se kellett volna kezdeni ennek az egész verekedésnek, nonra pedig nem non a válasz.
Francesco Richard 180 percet fog kapni UCP-re való tekintettel, Armando Cliente Jackon pedig 150 percet.

A panasz jogos,
zárom.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.